33 0 44
7127
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2018. júl. 29.
Cimkék: HUN
Ez az utolsó rész. jó szórakozást. :D
Köszönök mindent. :D
#
Thanks for english sub the HorribleSubs team.
by, hungary friend :)
Hozzászólások | 44
Spyder
2022-05-09 09:57:01

Sziasztok! Látom a többi hozzászólásban , hogy 2021-re jósolják a folytatást. Van már folytatása? Vagy ha még nincs akkor szerintetek lesz ?

impericsabesz
2020-03-28 11:44:21

0745804005 12 részes ez az évad. A folytatás egy új évad formájában érkezhet, amely a pletykák szerint 2021re tehető, már ha nem szól közbe a korona.

0745804005
2020-03-26 08:35:24

Valaki tudja hogy mikor lesz meg a 14 rész rola nagyon imádom

HUNjadepocok
2020-03-02 21:05:21

Ugyan szívesen csináltam. Mert nekem ez az anime gyerek koromban annyi minden adott, hogy csak ilyen formában tudom tovább adni és tovább vinni az anime szellemét.Hálás vagyok az anime kitalálójának és annak aki elkészítette Egyedül csináltam úgy mond hobby fordító vagyok és még nagyon sok tanulni valóm van

GAMEOVERBABY
2020-03-02 20:48:12

Te jó atyaúristen... Ez volt életem második animéje anno. Emlékszem mennyire elvoltam ájulva, hogy a robotokat ilyen jól meglehet rajzolni, és hogy lány létemre mennyire oda vagyok ezekért, csak emiatt az anime miatt. Sose felejtem el, hogy pici kislányként, hogy énekeltem az első openingjét, és hogy hányszor indítottam újra a DVD lejátszót amiatt az op miatt. És mikor megszólalt a végén... Egyszerűen csak sírtam és énekeltem. Másodjára néztem ki az animét ezzel az évaddal és még mindig hatalmas nagy boldogságot érzek mikor újra láthatok egy egy jelenetet. Elöszőr nem köszöntem meg a fordítónak (amit sajnálok) viszont most megtenném; Nagyon szépen köszönöm a munkádat!~♡ Ez az anime az ami benne a van a top3-ban számomra, nem csak azért, mert ez volt az második látott animém. Főleg azért, mert remek karakterek vannak, remek történettel. Chidori a mai napig az egyik legszeretettebb női karakterem, akire felnézek, mert erős fizikuma van. Egyszó mint száz, ez még mindig egy csodálatos anime, megérte erre az évadra ennyit várni.

Norx008
2019-11-28 18:08:51

Simson! Egyrészt nagyon köszönjük az információt, nagyon jó hír! :) Viszont egy dologra hagy kérjelek meg. Abban a pillanatban, hogy megérkezik a bejelentés, miszerint folytatják kérlek sikíts ide egy kommentet! Nagyon megköszönném. :)

1994simson
2019-11-28 11:33:07

Nagy esélyt látok a folytatásra! :) Tegnap azt olvastam, hogy 2019 telére várható! Egy PS4 játék is van ami végig viszi a történetet ès a wikipédián is fenn van a teljes sztori. Az eladások is nagy sikert hoztak. Véleményem szerint hamarosan érkezik :) Szerintetek? Itt szeretnèm megragadni az alkalmat, hogy a feltöltőnek és csapatának megköszönjem a munkáját! Gyerekkorom meghatározó animéje volt DVD-n az 1. és 2. évad megvolt most szembesültem vele, hogy volt 3. évad is :) és a 4. pedig nagyon ütősre sikerült :) Így is nagyon vártam a folytatást, hogy csak a fummoffuig láttám el se tudom képzelni mennyire várta a folytatást aki a 3. évadot is látta ;) Viszont szerint a 4. évad vége annyira ütősre sikerült, hogy ezt nem lehet folytatás nélkül hagyni.

gellertboy
2019-11-20 21:33:16

miert nincs uj evad

dorawayo
2019-01-05 14:07:57

U.i.: A türelmetlen gyerekeknek üzenem, nekünk veterán nézőknek 13-14 évet kellett várnunk rá.:D Tegyétek össze ti is a kezeteket, hogy ne kelljen pár hónapnál-2 évnél többet várni a folytatására. :)

dorawayo
2019-01-05 13:40:34

Akkor én is hadd ragadjam meg az alkalmat, és mondhassak köszönetet, ezért a fantasztikus évadért! Sosem gondoltam volna, hogy lesz még a sorozatnak fordítója, azt pedig főleg nem hittem volna, hogy ennyi hosszú év után még folytatni fogják. De elmondhatatlanul boldog vagyok, és hálás amiért ezt a héten betudtam pótolni. Repess a szívem, gyerekkorom sorozata volt, és most újra az 22 évesen. Nagyon szorítok a jó eladásokért, és az egekig szárnyaló statisztikáknak, mert ez egy olyan remek mű, amit nem szabad csak úgy félbehagyni. A történetétől én annyira különlegesnek érzem, és a kiváló karakterek miatt. Nem akarom, hogy ez legyen a vége. Bár való igaz, hogy voltak benne "unalmas" részek, ettől függetlenül nem tudom azt mondani, hogy mégis lenne bármiféle hibája is az évadnak... Ahhoz túlságosan vártam már a folytatását. Remélem még idén kapunk róla valamilyen hírt, nagyon szeretném. :3 Még egyszer szeretném megköszönni a munkádat. :D További szép napot!

UzumakiNaruko
2018-12-20 03:06:43

sziasztok valaki tud hírt hogy lesz e folytatása hiszen még nincs bejezve az anime. és kíváncsi vagyok Chidorit meg menti e Sousuke

19861113
2018-11-08 11:47:03

sziasztok lehet hogy korai ilyet kérdezni szintos bisztos de még is rá kérdezek: laki tud valami hirt a folyatátásrol? hisz nincs bejezve az anime.

schaffmaria
2018-10-11 15:29:11

Igen, a legkirályabb!!

pepesoft2000
2018-10-11 14:33:53

Egyezzünk ki, hogy Sagara király karakter :D Pont ez a stílus tetszik a Uchi no Maid ga Uzasugiru sorozatban. Bár abban egy katona csajszi van. De ugyan az a full katonai gondolkodás fegyverek nélkül :D

schaffmaria
2018-10-11 02:33:28

Ja még annyi, hogy Kanamét persze, hogy zavarta Sousuke katonai stílusa, mert teljesen eltért és kilógott a szocializált emberek közül, akik közé Kaname és mindenki más is tartozik. Tessát meg azért nem, mert ő meg ugye mint mondtam, ebben mozog, hiszen katonai vezető bizonyos értelemben. Fiatal korától kezdve ebbe került bele. Tessa szintén kilóg igazából az egész társadalomból, meg ha úgy vesszük, az egész Mithril is. De pl a terroristák is, nem véletlenül ítéljük el mind a mai napig alapvetően, amit csinálnak. Még a legelső évadban Mao és Kurz is tesznek utalást arra, hogy tulajdonképpen az életük abnormális, hogy mindannyian meglehetősen fiatalon öldökléshez és fegyverekhez értenek, holott mindenki más velük egykorú suliba, egyetemre jár, aztán dolgozik. Az FMP nem megy bele filozófiai részletekbe, de ha megfigyeled, itt arról van szó, hogy két NAGYON különböző világ találkozik és ez sok gonddal jár. Nyilván mindenki szereti Sousuke katonai oldalát, ez sok vicces részt hoz, de Kaname sem utálta. Persze ez sokszor el van túlozva az animében, de nem utálja őt emiatt Kaname, csak egyszerűen gondokat okoz Sousuke, amit aztáN mindig Kanaménak kell helyrehoznia és azért ez tényleg nem lehet túl jó. De Kaname, bár nem mindig a legkedvesebb módon, de segít Sousukénak, végig mellette van és mindig elmagyaráz neki mindent, amikor ő valamit nem ért. Kaname segíteni akar Sousukénak a társadalomba való beilleszkedésben és Sousuke ezt nagyra értékelte mindig is, mert ő is tudja, hogy ez az, ami nem igazán megy neki. Azt is vedd hozzá, hogy Kaname a sztori elején még a suttogós képességeivel is sokszor segít Sousukénak (pl. behemót, első harc az Arbalesttel)... És a 3. évadban sokat erősödik, mikor rájön, hogy Sousuke elment és magára maradt, talpraesetten kezd viselkedni. Igen, persze egy csomó esetben tűnhet mindig mérgesnek, agresszívnek (főleg ha a Fumoffut nézed), de ott ez kb mind a poén része, nem kell olyan komolyan venni ;) Jó most sok mindent mondtam Kaname védelmére, mert őt nagyon szeretem, de igazából Tessa mellett is tudnék legalább ennyit, mert ő a legtökéletesebb vezetője a Mithrilnek, minden megvan benne, felelősség, erő, idealista, határozottság, ész, elszántság, intelligencia, morálok, és még sorolhatnám. Mindkét karakter nagyon jó szerintem, jól ki vannak dolgozva és mindketten nagyon nagyon sokat fejlődnek. Abban is, ahogyan éreznek Sousuke iránt. Nekem külön tetszett, ahogy Tessa érzelmileg fejlődött a Souskéval kapcsolatos érzéseiben: szerelem, csalódás, megbántottság, majd idővel belátás, megbocsájtás, elengedés, öröm :) Ez mind nekem olyan...emberi :)

A felhasználó további videói
High School Fleet - 10 Magyar felirat HD
24:00
High School Fleet - 09 Magyar felirattal HD
24:00
Hasonló videók
24:00
24:00