GYILKOSOK 2.

26
Feliratkozom
TamasGabor
2363 videó
4211 Loop készítése
44
0
2007. ápr. 2.

AKI AZ EMBERI FOGYASZTÁSRA ÉS....TENYÉSZTETT ÁLLATOKRA AZT MONDTA MEGÉRDEMLIK,ÉS MIBŐL GONDOLOM,HOGY RETTEGNEK,SZENVEDNEK,KIBÍRHATATLAN FÁJDALMAT ÉREZNEK...TESSÉK!!! MOST TESSÉK AZT MONDANI AMIT 8 ÓRÁVAL EZELŐTT! A VÁGÓÁLLATOK MEGÖLÉSÉRE IS VANNAK HUMÁNUSABB ESZKÖZÖK...

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
végig nézni se birom... kurva egy faj az emberiség!!!
thumb
Azt irjátok, hogy a "civilizált ember". Aki ezt teszi, az nem az! Nem tudom szavakba foglalni a felháborodásomat! Borzasztó, hogy a Mi állatfajunk, mit megenged magának! Ezt az ANYATERMÉSZET kamatostul be fogja hajtani rajtunk!!!
thumb
Amit a "civilizált" ember az állatok ellen elkövetett, a legocsmányabb szadista borzalmak közé tartozik. Haszonszerzési célból, az élő anyaállatot felhasítani, hogy a méhében lévő kisbárányok bőréből sapkát készítsenek a derék, jobbmódú vásárlóknak, hogy a samponokat használók kedvéért nyomorult nyulak szemébe sampont cseppentenek, majd leragasztják a szemet hogy ne tudjon pislogni, vajon mennyire marja szét a szemet, ez mind remek dolog, az EMBERISÉG javára szolgáló nemes cselekedet. Brávó.
thumb
Kedves Rudebwoy! Ezt a képmutatást! Hihetetlen, hogy képes vagy kérdőre vonni azokat az embereket(akiknek nincs gond a lelkivilágával) akiket felháborít egy ilyen video, mert "csak" állatok vannakbenne. Hidd el, hogy ők sokkal jobban aggódnak az afrikai gyerekekért mint te,mert nem hiányzik belőlük a szociális érzékenység!
thumb
Egy másik ehhez hasonló videónál már elmondtam, most is elmondom a véleményemet: aki az állatokat (pláne azokat az állatokat amik felhasználásra kerülnek, hogy ne haljunk éhen vagy hogy ne múljunk ki egy betegségben, vagy hogy ne fagyjunk meg stb...) többre tartja az embernél azzal valami nem stimmel... Inkább nézegessen afrikai gyerekeket ezek helyett. Na ÉRTÜK kéne inkább harcolni.
thumb
OK PETI!
CSAK ADJ EGY ELÉRHETŐSÉGET!
JAVASLOM GENERÁLJ EGY E-MAIL CÍMET,AMIT CSAK ERRE TARTASZ FENT...
thumb
ha tudok valamit tenni az ilyen fogságban tartott állatokért, szóljatok. amolyan éjszakai "szabaditsuk ki Willy-t!" akcióra gondolok. szóval szivesen beugrok az ablakon pár többlábúért, leszarom a jogszabályokat. vagy aki ilyen szadista tagról tud, azt igény szerint pohán vágom, hogy eldobja az állát. most frankón, dobjatok egy mail-t, ha van action! hali
thumb
de nem is ez a lényeg. hogy mit érnek el ezek az arcok az itteni siránkozásaikkal? megmondom. például azt, hogy nekem van az asszonynak nerc bundája, de már kurvárta megbántam, hogy megvettük. és nem okvetlen az ára miatt, ami 6000 eur-volt, hanem a videon látottak miatt. és a jövőben én speciel nem fogok ilyesmi termékeket venni. tehát, 1:0 az álatvédőknek. persze nem azt mondom, hogy nem fogok felvágottat enni, stb, de kicsit levágom az életemben az ez irányú sallangokat. tovább megyek:
thumb
eddig csak olvastam az ilyen hozzászólásokat, de ez egy olyan téma, ami miatt regisztráltam magam. pedig totál ökörségnek tartom ezt az "idegen-emberek-basztatják-egymást" cimű baromságot... de a lényeg: ez a balu ez egy fasz! (ja, tényleg, lehet, hogy kitöröltök innen, mert nem tudok modoroskodni és kicsit rossz a stilusom. ez van.) fikáz mindenkit, a hülye barom véleményévelé gyakorlatilag egy polgárpukkasztó faszverő kis geci.
röhög a barom 4 filléres billentyűje előtt, hogy ő mekkora király
thumb
kedvestrx007mostazegyszermegtettem,desohatöbbet...mostmegaszóközmeganyilacskatűntel...mostígyjó...novemberótaígyírokésnemkívánoksenkikedvéértváltoztatni...eznemkiabálás...hazavarcsakacímkéketolvasdlegközelebb...azkisbetűvelvanírva.köszi
thumb
egyébként meg kérdezd a 20 gyereket eltartó kínai mosómedvebunda-kereskedőtől, hogy miért nem sajnálja szegényeket
azért, mert ebből él, talán
ugyanígy igaz ez azokra, akik disznót tartanak a háznál egy szűk ólban és aztán levágják - az is szenved (többnyire leszarják az EU-s előírásokat, hogy kábítás meg minden), de így csinálják már egy ideje, és hozzátartozik az életükhöz meg a megélhetésükhöz, nem is beszélve arról, hogy egészségesebb azt enni, mint a teszkóst
a világ nem ilyen egyszerű
thumb
gondolom azért élő állatot még nem láttatok, a természetben, csak az aranyos csincsit otthon meg a kutyit a kertben
ez a dolog azért nem teljesen így működik - az "aranyos állatokat" az elején pl. nem azért csapdázzák, mert szadista beállítottásgúak és csak ez okoz nekik örömet, hanem azért, mert egy gazdaságban a menyét, görény, hód stb. hatalmas károkat tud okozni, főleg ha túlszaporodik (egyébként akármelyik faj túlszaprodása esetén fölborulhat a tápláléklánc, ilyenkor is írtani kell)
thumb
...ez persze nem azt jelenti, hogy nem rúgnám arcon azokat, akik kínoznak mindenféle állatokat. (kivéve a macskák, azokat gyűlölöm.)
thumb
te TamasGabor (és a többi Júzer -2.0). LÉGYSZIVES KAPCSOLD (KAPCSOLJÁTOK) KI AZT A ROHADT CAPSLOCK-ot.
köszi.
btw sose tudhatod, hogy az az adott csapda minek van ott, ha pl. vuk pajtás állandó jelleggel zabálná a tyúkjaimat, akkor bizony pofándörgölném söréttel.
egyébként meg télleg. menjetek el vegának, hordjatok műanyagruhákat, járjatok bicajjal stb. Ezt a hisztit el lehetne játszani a bútoriparral is: erdőket irtanak ki, hogy legyen széked, asztalod és kényelmesen tudj hisztizni az neten.
thumb
Borzalmas, mire képes az ember csak hogy fitogtathassa a pénzét. Az igazi gyilkosok azok akik megvásárolják a szőrmetermékeket. Azt kellene elérni, hogy ciki legyen felvenni egy bundát. Tisztelt bunkón hozzászólók! Az is sokat elárul valakiről, ha közömbösen, vagy élvezettel tudja szemlélni bármilyen élőlény szenvedését és halálát!
1 | 2
következő
Felhasználó videói
thumb
3:43
Kommandósok akcióban
2009. márc. 10.
thumb
4:52
Diákverés
2009. márc. 10.
thumb
4:19
tutorial
2008. szept. 14.
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY