55 Loop készítése
0
0
2018. szept. 23.

Élete:


Gabriel Soto, akit barátai „Gabo”-nak becéznek, 18 évesen kezdett modellkedni, miután a Mr. Világ elnevezésű versenyen Isztambulban, Törökországban elnyerte a második helyezést 1996-ban. Modellként az első nagy cég, amelynek dolgozott, a Hugo Boss volt. Az 1996-os „Mexikó modellje” elnevezésű versenyen aratott diadalától kezdve karrierje felfelé ívelt.

1997-ben csatlakozott az Eduardo Verástegui nevével fémjelzett Kairo elnevezésű bandához, akikkel két albumot jelentettek meg: a Libres („Szabadok”) és a Pasiones („Szenvedélyek”) címűt. Több telenovellában is szerepet kapott, ahol csekély tapasztalata ellenére sikerült meggyőznie a publikumot és a kritikusokat tehetségéről.

Első szerepe a Mi querida Isabel („Drága Isabelem”) című sorozatban volt, majd ezt követte az Alma rebelde („Lázadó lélek”), nálunk Acapulco szépe, a Mi destino eres tú („Te vagy a végzetem”) és a Carita de ángel („Angyalarc”). 2001-ben érkezett el az a lehetőség, amely meghozta számára a sikert, nevezetesen Ulises „szörnyi” szerepe az Amigas y rivales („Barátnők és riválisok”) című Emilio Larrosa-produkcióban. Szerepe szerint csúnya volt ugyan, de a humora és gyengédsége miatt hamar elnyerte a közönség szeretetét. A szerep megváltoztatta Gabriel életét, a következő évben ugyanis megkapta az egyik meghatározó szereplő, Adolfo szerepét a Las vías del amor (A szerelem ösvényei) című sorozatban Aracely Arámbula mellett, melyet hazánkban is közel egy évig vetített a televízió. A várt siker nem maradt el, és tovább növelte a reményt a producerekben, miszerint Gabriel sokkal többre képes, mint egy egyszerű modell-színész. Szörnyi szerepével bebizonyította, hogy akár a külsejét is hajlandó feláldozni azért, hogy több életet vigyen játékába, ami ezáltal sokkal realisztikusabbá vált. Nem véletlen, hogy 2004-ben felajánlották neki a Mujer de madera („Kőszívű nő”) című sorozat főszerepét Edith González és Jaime Camil partnereként. A sorozat szintén nagy sikereket ért el, annak ellenére, hogy a főszereplőnőt a sorozat felénél Edithről Ana Patricia Rojóra cserélték. Gabriel karrierje továbbra is töretlenül ívelt fölfelé.

2006-ban a La verdad oculta („Eltitkolt igazság”) című sorozatban játszott a nálunk kevésbé ismert Galilea Montijo és a Megveszem ezt a nőt!-ből ismert Eduardo Yáñez társaságában. Szabadidejében szívesen motorozik, példaképe pedig saját édesapja. A 2007-es év Gabriel számára nagy munkával telt, ekkor debütált ugyanis a Bajo las riendas del amor című telenovellája, Adamari López és Adriana Fonseca oldalán. A sorozat gyenge nézettségi adatokat mutatott, nem volt olyan sikeres mint Gabriel korábbi munkái. Ebben az évben kapta meg első filmszerepét is, a Ladrón que roba a ladrón („Tolvaj, aki tolvajt rabol”) című filmben, Fernando Colunga és Ivonne Montero oldalán.

2008-ban Gabriel újra visszatért a telenovellák világába, hogy eljátssza a Querida enemiga (Kedves ellenség) című sorozat főszerepét, Ana Layevska oldalán. Párkapcsolatban él Geraldine Bazánnal, aki szintén szerepelt a Bajo las riendas del amor-ban. Egy kislányuk van, Elisa 2009. február 17-én született. Ugyanebben az évben szerepelt a Sortilegio (Kettős játszma) című telenovellában Jacqueline Bracamontes és William Levy mellett.

2011-ben a La fuerza de destino (A végzet hatalma) című telenovellában Camilo Galván szerepét játszotta Sandra Echeverría és David Zepeda oldalán.

2012-ben megkapta az Un refugio para el amor (Menekülés a szerelembe) című sorozat főszerepét Zuria Vega mellett.

2014. február 19-én született meg a második kislánya, Alexa Miranda.

2016 - ban feleségül vette lányai anyját Geraldine bazan színésznőt de 2018 ban hütlenség miatt (Gabó megcsalta Geraldine-t Iriana Baeva színésznővel) elváltak de lányaik miatt mégis jóban vannak.......

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
Felhasználó videói
thumb
22:27
Jóbarátok
23 órája
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY