2368 Loop készítése
2
0
2018. febr. 4.

Rosaura Rios egy szép és kedves fiatal nõ, aki elveszítette az édesanyját és részeges apjával él. Nincs más választása, mint éjjel-nappal dolgozni, hogy eltartsa a családját, aki egy kis házban él a gazdag Arismendi család mesés birtoka mellett.
Luis Mario Arismendi egy mûvelt és fiatal férfi, a családi vagyon örököse, aki elveszíti a feleségét egy nagyon különös balesetben a tengernél, és a nõ soha nem került elõ. Emiatt a férfi elég sokáig egy érzelmi poklot él át. Luis Mario úgy dönt, hogy visszatér New Yorkból hogy átvegye a családi üzletet – a birtokot -, ami nincs jó anyagi helyzetben. Amint visszatér, a kicsi repülõ, amin utazik, balesetet szenved nagyon közel a birtokhoz. Rosaura, aki a helyszínen van, megtalálja és megmenti. Luis Mario ösztönösen megcsókolja Rosaurát, aki úgy reagál erre, hogy megkarmolja a férfi arcát, így a „Vadmacska” nevet kapja. A sors sokszor összehozza Rosaurát és Luis Mariot, és ez még a házasságukhoz is vezet.
Eduarda és Eva – Luis Mario testvérei – határozottan akarják, hogy a testvérük egy gazdag lányt vegyen feleségül, aki garancia lesz ahhoz, hogy ne menjenek anyagi csõdbe; de Luis Mario, hogy ellentmondjon két gonosz testvérének, feleségül veszi Rosaurát, aki nagyon szerelmes a férfiba, bár õ nem viszonozza az érzéseket. Eduarda és Eva Arismendi megkeserítik Rosaura és Luis Mario életét és végül sikerül elérniük, hogy elváljanak.
Most Rosaura egyedül, nincstelenül és szomorúan új életet kezd. De szerencse éri, ami változást hoz az életébe, amikor rájön, hogy õ a befolyásos és gazdag Mrs Cruz Olivares de Reyes egyetlen leszármazottja, aki meg akarja találni az unokáját, mielõtt meghal.
Rosaura egy kifinomult hölgy lesz, aki arra használja a vagyonát, hogy tönkretegyen mindenkit, aki bántotta a múltban, beleértve Luis Mariot is.
Rosaura, a „Vadmacska”, egy nap ráébred, hogy a változás, amin keresztülment, egy kemény és szívtelen nõvé tette, és megérti, hogy a szerelem, amit Luis Mario iránt érez, összetörhetetlen, és mindennek ellenére, amit az Arismendi család ellen tett, szenvedélyesen szereti a férfit. Végül mindkettõjüknek sikerül visszahódítaniuk a boldogságot, ami hosszú ideje eltávozott tõlük.

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
üdv nincs meg az egész sorozat az elejétől?
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY