32 Loop készítése
6
0
2019. máj. 4.

Egy összehasonlítós videó, amelyben egy régi narrátoros vhs 2 különféle videóval történt bejátszásának és 1 DVD-felvevővel készült digitalizálása került összehasonlításra. :)

V1: Az első alkalommal történt lejátszása és digitalizálása a filmnek, az adott videóval.(Daewoo) A V2-es, az értelemszerűen, a 2.-ik alkalommal. (Panasonic)

A videók háborújában, észrevehetően a Panasonic videó nyert. A színvillódzásos képhibán jól látszik. Pedig, eléggé kommersz alap gép mindkettő, a félprofi szint jóval fentebb kezdődik.

A legyártott videóért, külön köszönet i2k-nak. :)

Saját VHS-ről!

@X911

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Tudom hogy nem csak ott látszik, csak azok voltak a leg feltűnőbbek, Ezért is írtam azokat. A véleményem akkor se változik, lehet hogy sok egyéb gond van vele, de én nagyra értékelme a részletességet, főleg az ilyen régi tartalomnál. De persze mindenkinek más a fontos.
thumb
Szia

Igen. Így megnézve, nekem is feltűnt hogy a Daewoo videóval valamivel élessebb a képe, de a zajból is sokkal több van. (A nyers MPEG2-es felvételen nagyon látszik.) Viszont, a hanggal egyáltalán nem boldogult (videósáv áthallás miatt??) sok helyen kimaradozott. (86 percből, legalább 8-10 percnyi!) Na, meg a szalaghibák terén (fehér dropout-os csíkok) és sávontartás terén is a Pana volt valamivel jobb, emez és másik film digizése során. A Daewoo-val, a fehéregyensúly is mássabb, mint a másikkal, nagyobb a kontraszt-különbség a kép egyes elemein. Ez, nem csak ott vehető észre, ahol írtad, hanem a repülőn is, amikor közelről látni a feliratot rajta. Ugyanígy, a fák ágain, levelein is.
thumb
Bocsi mobilrol irok. Nezd meg pl mikor atugrik a keritesen a fű reszletesebb. Es a fa mellet van de meg nem zummolnak ra a Daewoo nal akkor is reszletesebb a fa kerge. Mig a Pana nal egybefojik az egesz.
thumb
A Pana lehet hogy stabilabb es megszuri a villogast , de eszrevehetoen elmosottabb a kepe.
thumb
Ja pardon most olvastam , mas csinalta. De igy is grat. Nekem a Daewo jobban tetszik igaz vibràl de elesebb a kepe.
thumb
Grat ! Làtod te is milyen jó ōsszehasonlíto videot tudsz csinálni!
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY