694 Loop készítése
0
0
2012. szept. 15.

Ha az OTP-nél bankol, végveszélyben a vagyona! - Gigászi biztonsági rések a Csányi Sándor vezette OTP Bank és az USA között! (8 perc 28.88 másodperc)

Leleplező:
Molnár F. Árpád (ELI) (A Legüldözöttebb Újságíró, minden magyarok Első és a világ Legfőbb Echelon-Filmjeinek Rendezője)

Operatőr:
Kovács (Foretelled) Adrienn

A Vágófelvételek Operatőre:
Molnár F. Árpád (ELI)
Domján Tibor (Betiltott Keresztyén Újságíró, Világszintű Echelon-Leleplező)

Közreműködtek:
Angela Trianglar (Musica) (Zeneszerző, Zenetanár, Echelon-Tanú)
Emma Paradigma (Keresztyén, Echelon-Tanú)
Bustya Tibor (Echelon-Leleplező)
és további, az antikrisztus és nyíltan fasiszta Júdásfaj extrémterrorizmusa miatt nem publikus személyek!

Zene:
Cover Name Band (Az együttes a művet a HÍRHÁTTÉR Filmjeihez komponálta.)

Közreműködött:
Kiss Roland (Tartarossz Blog alapítója)

A Gyorsfilm poszterfotóa:
Dénes Attila

Eseményajánlat és Rendezte:
Molnár F. Árpád (ELI) (Keresztény emberjogvédő, minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és Echelon-Filmjeinek Rendezője, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg, és akit a világ Legfőbb Echelon-Tanújának, a Keresztyének pedig prófétának tartanak)

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more...

Felvétel: 2012.09.14., Bp., Kossuth tér (Parlament), Hungary.
Készült: 2012.09.15., Budapest, Magyarország.
Premier: 2012.09.15.
http://www.hirhatter.org
(Orbántól a hirhatter.com 2011.02.17-én a magyar népirtó [Btk. 155. § (1) b), c), d)] tarhely.eu-n keresztül, a BRFK óhajára hivatkozva BETILTVA, MEGSEMMISÍTVE MINDEN BIZONYÍTÉKOT! A Keresztény HÍRHÁTTÉR átmeneti tárhelyén ugyanúgy náci és sztálini népirtások propagálása hamis vádjával, 2011.03.07-én szintén BETILTVA! A helyére az atw nevű terrorszervezet egy hiányos öltözetű nagy babiloni szajha-reklámot helyezett e felirattal, csupa nagybetűkkel!: "ISMERJE MEG CSÁBÍTÓ AJÁNLATAINKAT!")


A Filmben olvasható feliratokból:
Molnár F. Árpád (ELI), Keresztyén Filmrendező. www.hirhatter.org

A Fő Isten-Kapu és Az Első Echelon-Média!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA

Minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője!

Felvétel: 2012.09.14.
Kossuth tér (Parlament). www.hirhatter.org

Csányi Sándor és Pintér Sándor extrémmilliárdosok.

A Felvételen Molnár F. Árpád (ELI) és Domján Tibor betiltott és a médiamaffia részéről eltitkolt Világszintű Echelon-Leleplezők.

6 SEX 6 SEX 6 SEX
Barack Obama és két CIA-főigazgatója.

Akivel a Sátán szüntelen harcol: Molnár F. Árpád (ELI) és a VAGYOK.

HÍRHÁTTÉR: hirhatter.org

Leon Panetta minden tettével tanúsította.

HIRHATTER.ORG
7 perces Villámfilmünket csak az USÁ-ban, de ott rögtön betiltották, és azonnal - a vimeo.com-tól a Google kulcsszavas keresőjéig - kiterjedt és drasztikusan önlebuktató korlátozásokat és megtorló üldözéseket indítottak, amit közvetlen CIA-s életveszélyes fenyegetésekkel folytattak!
Leon Panetta, az ostoba CIA-s védelmi miniszter versus Bill Clinton és az elmeprogramozói világuralom (KLIKK!)

A Csányi Sándor-féle OTP Banknak még a telefonszámai is mániákus sötétséget és antikriszticizmust hirdetnek: (06-1) 3 666 666; vidékről: 06 40 366 666; mobilról: +36 20/30/70 3 666 666.

Orbán és náci bandája az Összes Elmetechnológiai és Keresztyén Filmünket, Cikkünket, Feljelentésünket Betiltotta! Mivel az Emberiség Végső Védelméről volt szó, így Orbán és bandája ellen az életfogytig tartó fegyházbüntetések és a kárhozat Feltétlen!

Molnár F. Árpádot (ELI) kereste meg minden európai idők legtöbb Echelon-Tanúja.

Molnár F. Árpád (ELI) Keresztyén Emberjogvédő, minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb és Legbetiltottabb Újságírója.

2012-06-17. HÍRHÁTTÉR TV: Búza utca Super 8 (Kilakoltatási és amerofasiszta maffiabotrányok a Mennynek és Pokolnak)
(Film, 55:58.88 perc; KLIKK!)

Hírháttér-szavazás
A felsoroltak közül kit látna legszívesebben titokminiszterként [543 votes total]
1. Molnár F. Árpád 55%

Orbán-Obama-terror A HÍRHÁTTÉR Ellen!:
2009.09.14.: Házkutatás, Bizonyítékelkobzás, Elhurcolás!
2011.02.14.: Bp. rendőrkapitánya, Tóth Tamás
aláírásával Házkutatás, Bizonyítékelkobzás!
2011.02.17.: A HÍRHÁTTÉR hatósági megsemmisítése!
2011.03.07.: A HÍRHÁTTÉR átmeneti tárhelye állami megsemmisítése!
2011.04.17.: Az Élet menetéről a HÍRHÁTTÉR Keresztyénjei elhurcolása hitlerizmus váddal!
2011.07.08.: Az államilag lemészárolt romák bírósági tárgyalásáról a Molnárt fegyveres orbáni rendőrbűnözőkkel hurcolták el, mondván: kivizsgálandó, hogy nem létező hitlerizmusa és sztálinizmusa csak megtorlandó bűnözés, vagy mentálisan is életképtelen!
2012.02.29.: Házkutatás A HÍRHÁTTÉR volt munkatársánál és ismerőseinél fasizmus hamis vádjával! Orbánék A HÍRHÁTTÉR Keresztyén ANTIFASISZTA Jogvédői ellen további házkutatásokat és terrort jelentettek be, mondván, hogy fasiszták!
8. A HÍRHÁTTÉR volt munkatársa orbáni elmegyógyászokhoz idézése, hogy képes volt-e belátni nem létező fasizmusa társadalomra veszélyességét, vagy annyira beteg, hogy erre is képtelen volt.
9. Az antifasiszta Keresztyén Nagy Sándor (Naleksz) HÍRHÁTTÉR-Munkatárs beidézése, természetesen szintén hitlerizmus rosszindulatú terjesztése hamis vádjával!
10. Bács-Kiskun megye antiszemita és cigánygyűlölő megyei főügyésze, Nánási László feljelentése minden magyarok Legfőbb roma jogvédője, a Holocaust leghíresebb magyarországi ellenzője, Molnár F. Árpád ellen fasizmus terjesztése hamis vádjával!
2012.06.15.: A búza utcai kilakoltatásról az életvédelmi főtudósító Molnár erőszakos elhurcolása, majd fogdába zárása, mondván, hogy amiért tudósított, ezért ellenállt a rendőrségnek, továbbá országos elfogató parancs van ellene fasizmus terjesztése címén!
12. Domján Tibor HÍRHÁTTÉR-Munkatárs, szintén roma jogvédő, Világszintű Echelon-Leleplező beidézése, szintén fasizmus vádjával!
13. Nagy Sándor (Naleksz) Keresztény Emberjogvédő HÍRHÁTTÉR-Munkatárs, szintén roma jogvédő és Világszintű Echelon-Leleplező orbáni elmeorvosokhoz idézése, fenyegetésekkel, fasizmus vádjával! (ORBÁN ELMEBETEG és súlyos paranoiás téveszméi vannak!)
14. A következő Keresztény Jogvédő családját is halálos félelem fogta el, és pánikszerűen a hozzánk forduló üldözöttekre támadt, hátha ezzel elkerülheti családja bebörtönzését, elmegyógyintézetbe zárását vagy az orbán-panetta banda általi legyilkolását!
2012.09.10.: Molnár F. Árpádot megint egy életvédelmi eseményről, egy idős, beteg asszony erőszakos kilakoltatásáról hurcolja el az orbáni rendőrmaffia, mondván, hogy fasiszta bűncselekményeiért Sopron is országos körözést adott ki ellene! Orbán elmebeteg!
2012.09.13-ra Domján Tibor antifasiszta jogvédő beidézése fasizmus hamis vádjával, ezúttal Soroksárra! Az egész ország közpénzparazita náci rendőrállománya az antifasiszta Keresztényeket üldözi fasizmus hamis vádjával. (Orbán Elmebeteg!)
2012.09.13-ra Molnár F. Árpád antifasiszta jogvédőt az elmebeteg Orbán megint beidézteti fasizmus hamis vádjával, ezúttal Soroksárra! Az egész ország közpénzparazita náci rendőrállománya az antifasiszta Keresztényeket üldözi fasizmus hamis vádjával!
2012.09.21-re a Keresztyén Nagy Sándor Munkatársunk Budapestről Győrbe idézése (128 km) elmeorvosi vizsgálatra, mondván, meg kell állapítani, hogy azért fasiszta, mert bűnöző, vagy azért náci, mert elmebeteg.

Az esetek külön-külön is bizonyítják a Btk. szerinti TERRORCSELEKMÉNY BŰNTETTÉT, melyek miatt az orbán-panetta fasiszta banda elleni ÉLETFOGYTIG TARTÓ FEGYHÁZBÜNTETÉSEKTŐL NEM TUDUNK ELTEKINTENI.

2012-09-09. Keresztények elleni agresszió 8-án és Keresztények elleni üldözéslista - FELJELENTÉS Orbán Viktor ellen és az azeri elnöknél és titkosszolgálatainál!
(KLIKK a Cikkre!) FELJELENTÉSKÉNT világszerte postázva!

A vimeo.com az USA leghírhedtebb titkosszolgálati videó feltöltő portáljai közül való. A Vimeo tökéletes fúziót alkot az amerikai kormány titkosszolgálataival. Az oldalon megjelenő tartalmakat egyidejűleg látják az USA titkosszolgálatai is! A Vimeo bármelyik oldalára klikkelőkről a cég azonnal begyűjt minden létező adatot, és azonnal kockázati elemzéseket eszközöl, hogy milyen vírusos támadásokat
intézzen a gyanútlan személy és annak ismerősei, rokonai etc. ellen. A Vimeónál mindenki gyanús és mindenki ellenség. A Vimeo mindezeken kívül a látszólagos törvényesség mögül is begyűjt minden elérhető adatot, hogy bármikor a legalitás álcája alatt felhasználhassa a világ lakosai ellen. Így például az USA kormányával bármiben egyet nem értő előfizetőit is kötelezi arra, hogy ha például a Facebook oldalain bárki megosztani akarja az Obama-kormány szerint, a CIA szerint nem 100%-ban kormánypárti videót, akkor (lásd fent!) azt hazudja, hogy mivel a szerver hibákat észlelt, ezért az elhárítására engedélyezd a Facebookon történő megosztást. Azonban az engedélyezést követően a gyanútlan előfizető saját Facebook-oldalán találja magát, ahol a Facebook arról értesíti, hogy a Vimeo be akar jutni a felhasználó Facebookos e-mail címére, ezért döntsön, hogy engedélyezi-e a személyes adatai további kiszolgáltatását. A gyanússá nyilvánított állampolgár vagy média azonban továbbra sem fogja tudni megosztani a világ egyetlen további helyén sem a Vimeo titkosszolgálati portálra feltöltött videóit. Érdemes kipróbálni: akár előfizető, akár nem, aki a Vimeo hivatalos fórumán bármilyen minőségében érdeklődik bármilyen korlátozásról, törlésről, világszerte hírhedt, de még a Vimeón is szemet kiszúró tényekről, nem csak választ nem kap, de a kérdését is törlik! Ha a Vimeo további oldalain (pl. a Facebookon) kérdez gyanútlan előfizetőként, kárvallottként vagy életveszélyben lévő politikai üldözöttként, azon helyekről is törlik, és letiltják a további kérdezési lehetőségét, a pénzét pedig szépen elnyelik. Aki tovább nyomoz, éles elutasításra talál a világ amerikai nyomozó és diplomáciai szerveinél, és ha még mindig próbálkozik, csakhamar a közvetlen és tettleges titkosszolgálati és hatósági üldözésekbe botlik. További esélyei, hogy bankszámlájáról eltűnik a pénz, angol nyelven életveszélyes fenyegetéseket kap levélben, telefonon; az utcán belekötnek, telefonjáról egyszerűen elszívják a pénzt és ehhez hasonló, a titkosszolgálatoknál megszokott terrorista bűntettek.

Ha az OTP-nél bankol, végveszélyben a vagyona! - Gigászi biztonsági rések a Csányi Sándor vezette OTP Bank és az USA között!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA! : www.hirhatter.org
Ha üldözik, ha ingyenes segítségre szorul, vagy információi, bizonyítékai vagy tanácsai vannak: Tel.: +36/30/919-6386. hirhatter.multimedia@gmail.com

Még az USA elnöki rezidenciája (White Hall) környékét is a Bibliai kétszarvú, sátáni Fenevad fejformájához tervezték, leróva ördögi kegyeletüket!

Még az amerikai Pentagont is a Bibliai Baphomet sátáni fejformájához építették! Ahhoz, amit az elnöki-bankári Skull and Bones pedofil kéjgyilkos szekta imád!

Molnár F. Árpádot már akkor a bolygó legnagyobb hatásúra Teremtett Echelon-Tanújának tartották, amikor még tervbe sem vette, hogy a legelső Echelon-Filmeket valaha elkészíti, de még a HÍRHÁTTÉRT sem hozta létre!

Orbánéktól BETILTOTT HAARP-Filmjeinkből:
1.A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból (KLIKK!)
2.HAARP From 2011, és Több, Mint Delta-Kód! (KLIKK!)
3.Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
4.HAARP-project az Emberiség ellen
5.HAARP-álomban az egész bolygó

Orbán Viktor és Csányi Sándor.

Music by: Cover Name Band
(Az együttes a művet a HÍRHÁTTÉR Filmjeihez komponálta.)

Operatőr: Kovács (Foretelled) Adrienn

A Vágófelvételek Operatőrei:
Molnár F. Árpád (ELI)
Domján Tibor

Közreműködtek:
Angela Trianglar "Musica" (Echelon-Tanú)
Emma Paradigma (Keresztyén, Echelon-Tanú)
Bustya Tibor (Echelon-Leleplező)
és a sátáni fasiszta terror miatt nem publikus személyek

Közreműködött: Kiss Roland (a Tartarossz Blog alapítója)

Borbély József (a TEMPO Párt elnöke)

Molnár F. Árpád (ELI) és a DK kerületi elnöke.

A Gyorsfilm borítóképét fotózta: Dénes Attila

Eseményjavaslat és Rendezte: Molnár F. Árpád (ELI)

Felvétel: 2012.09.14.
Budapest, Kossuth tér (Parlament)

Készült és Premier: 2012.09.15. www.hirhatter.org

Máté: 16.Rész 18-19.! János: 8.Rész 3-12.! János Ev. vége: 21.Rész 19-25.! Jelenések: 6.Rész 5-6.! Máté: 27.Rész 45-47.! Máté: 17.Rész 10-11.! Márk: 9.Rész 11-12.! Máté: 18.Rész 6-7.! Márk: 9.Rész 42.! Lukács: 17.Rész 1-2.! Máté: 24.Rész 41.!

AZ ISTEN és az
Echelon Kapuja
H Í R H Á T T É R
∆ ∆

HÁTTÉRHATALMI TITKOK
A Fő Isten-Kapu és Az Első Echelon-Média
TÉNYFELTÁRÓ DOKUMENTUMFILMEK
INFORMÁCIÓK ECHELONRÓL
INFORMÁCIÓK BABILONRÓL

Directed by Molnár F. Árpád "ELI" (Paramount of Echelon Witnesses)

Hírháttér


Érintve még: OTP Bank, Demján Sándor, Orbán Viktor, biztonsági rések, milliárdosok, CIA, vimeo, siteground, Bank Center, Nádor utca, rés a pajzson. Demokratikus Koalíció, DK, Gyurcsány Ferenc, Hét nap a szabad választásokért, éhségsztrájk, kormányzó, Magyar Apostoli Királyság, MSZP. Befektetés, gazdaság, közgazdaság, bankkártya, hitel, adósság, csalás, lopás, sikkasztás, Országos Takarékpénztár. Amerikai tárhelyek, olcsó tárhely, domain hosting, tárhely-szolgáltató. Azerbajdzsán, Örményország, Anglia, Nagy-Britannia. Vírus, kémkedés, üzlet, Barack Obama, Leon Panetta, David Petraeus, CIA-főigazgatók, CIA-igazgatók, amerikai védelmi miniszter, bafomet, baphomet, Skull and Bones, Koponya és csontok. Számlaszám, SMS, tranzakció, kamat, betét, 666, Sátán, NSA, PIN-kód, PIN kód, kormányzati bűnözés, kormányszerverek, Amerikai Egyesült Államok, maffia, vírusgazda. Nicaragua, előfizetők, regisztráció. Baltás gyilkos, szuahéli. Szerződés, pereskedés, per, polgári per, büntető per, tárhelybérlés, ügyfél. Washington, spion, terrorism, nemzetbiztonság, fiókvezető, bankfiók, Románia, kölcsön, magyar állampolgár. Nemzeti hős, József Attila szobor, Kossuth szobor.

Ha bajban van, ha információval szolgálna vagy a HÍRHÁTTÉR Munkatársa lenne:
Tel.: +36/30/919-6386. http://www.hirhatter.org

Directed by
Molnár F. Árpád "ELI" (Paramount of Echelon Witnesses)
http://www.hirhatter.org

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY