Globális felmelegedés

5
Feliratkozom
sanyiii88
312 videó
1649 Loop készítése
4
0
2008. okt. 18.

Ha feladod, feladják!

Nyomasztó kis reklám a globális felmelegedés ellen.

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Ez a videó egy hülyeség. A természet változásának következményeiből egyedül a szenvedést emeli ki, a fejlődést teljesen elfelejti ábrázolni. Minden egyes korban pusztultak ki fajok, szenvedtek egyedek, és ez vezetett ahhoz, hogy a növények, gombák, állatok és az ember ma mind erősek, ügyesek, okosak. Ez nem katasztrófa, ez az élet, és ugyanilyen marad majd, ha már az ember kipusztult. Én azt mondom, jó dolog védeni az anya Földünket, én is próbálom minél inkább kímélni, de ez nem azt jelenti, hogy a jegesmedvék rossz sorsán kéne dühöngenünk, háborúznunk, pörlekednünk.
thumb
Igen! Mi éljünk "zölden", Míg a hozzánk érkező Duna nitrátos, a Rába habzik a bőrgyári cserzőszerektől, a Tisza ciánban "gazdag" a hihetetlen szépségű Zengőre katonai (NATO) lokátorállomást telepítenének, az APEH, ÁNTSZ, stb. kismillió kinyomtatott példányt akar tőlem mindenből (az elektronikusan tárolható adatokból) Mikor 1 kg. papír előállításához 10 kg. fának kell elpusztulnia. Mikor 2 cm vastag papírköteggel bizonyítom, hogy a fáradt olajat átvette egy erre a célra szakosodott cég (veszélyes hulladék kezelés) és ezt az olajat minden kezelés nélkül elégetik Várpalotán és az ezzel előállított áramért kegyetlen sokat fizetek, mert környezetszennyező vagyok. A hibrid, vagy villanyautónak is csak akkor van értelme, ha környezetbarát módon előállított árammal töltöm fel az akkut. Az akku élettartama kb. 6 év, utána veszélyes hulladék. Tárolható, nem újrahasznosítható. Mi a tököm lesz, ha mindenki villannyal megy? Hány tonna akkuiszap lesz a földbe ásva ?!?!?!?! stb stb stb.
thumb
"Vagy a 4.2-es dízel autómat cseréljem le egy 90 lóerős szar hibrid autóra?"
Az unokáid már ha vannak/lesznek majd nézegethetik fényképeken hogy a fater de kemény volt anno 2009ben a gázolajtemetőjével, mi meg itt döglünk meg 2055ben. Igen ha az USA és Kína aláírná azt a rohadt egyezményt a szén-dioxid kibocsátás mérsékléséről jobb lenne, meg nem a rohadt terepjáróikkal járna a család, mert másba nem férnek be.
thumb
Ez világos de mégis mit tehetnék? Menjek gyalok Újpestről Lőrincre dolgozni,robbantsam fel a világ gyárait, vagy vegyek rá mindenkit aki autóval jár h járjon biciklivel? Érdekesen át lenne rajzolódva a gazdaság ha a közlekedést és az infrastruktúrát megszüntetnénk. Esetleg leállítanánk a gyárakat és megszüntetnénk a termeléstést és több millió munkahelyet. Vagy a 4.2-es dízel autómat cseréljem le egy 90 lóerős szar hibrid autóra? Te melyiket választod? és ez csak pár alternatíva a sok közül.
Felhasználó videói
thumb
1:00
John Deere VS MTZ
2018. jan. 15.
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY