7635 Loop készítése
5
0
2014. nov. 12.

Betekintés az autó őrült Japán éjszakai életébe.

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Köszönöm neked errordtp, hogy megértesz. Ne értse senki félre a dolgokat! Nekem nincs bajom azokkal a Magyar emberkel kik úgy kelnek fel reggel az ágyból, hogy tudják is hogy mi szeretnének csinálni, ami helyén való is. Ami nem bánt, vagy sért meg mást is, mert tudja mi a kötelessége, és próbál helyes ösvényen haladni. Na az olyan embert én becsülöm.

De azt nem, aki szeret más kárán élvezkedni ,és abból hasznot húzni. Vagy! Irigykedni, és lenézni azért mert neki jobb, vagy más egyébbért. Egyre jobban azt veszem észre hogy ez itt nálunk hatalmas nagy divattá vált.

Tanulságos példa rá, hogy több munka helyek épülnek fel úgy támogatással, vagy ha nem is támogatással, mindegy nem számít, legyen az hogy külföldi cégnek dolgozik be, vagy saját magyar cégről beszéljünk is. DE minden MAGYAR munkáltató, de legalább is 90% vissza él a munkavállalóval szembe mini bérért, úgy hogy agyonra dolgoztat, + emelik a normát mellé, és ha kel még beléd is rúgnak. DE! Tartsd be a szabályokat, vágj jó pofát hozzá, és hozd le a normát.

De ez mellet még nem beszéltünk, a rengeteg adó csalásokról, Baleset veszélyt okozó munkákról, személyi jogok megsértésről, meg minden ilyen munkával való dologról ami van. Ja és ne hogy baj legyen persze, és hogy a cég is meg ússza büntetés nélkül, mert szabály ellenesen üzemmel, vagy mert embertelen bánás módban részesít tégedet. Annyit tesz az egész, hogy le van fizetve a munka védelmis, vagy ellenőrök hogy tartsák a szájukat.

Hm... Igen micsoda becsület egy magyartól, hogy nem segít, se nem tesz ellene hm...

Szóval kész vicc az élet itthon, és azért mondom Japán más, sokkalta másabb. Ott ha ilyen előfordulna, csak az amiket most én itt felsoroltam, akkor a céget be is zárnák, és megszűnne a kereskedelmi forgalma is abba minitumba, mert ott az ilyet nem tűrik meg, mert ők szabályok szerint élnek.

Ezrét van az, hogy ott ilyen nincs is, meg nem is lesz mivel ők olyan elven is élnek, ami helyén való, ami persze velünk ellentétben sajnos..... NINCS. Ezért becsülöm őket, és tisztelem, mert bennünk meg van minden, ami bennünk Magyarokba soha nem lesz meg, ha így haladunk továbbra is. És megint csak ugyan azt írom mint a másik kommentálásban.: AZ ÖSSZETARTÁS!
thumb
Egyetértek. A japánoktól elég sok formában példát lehetne venni.
thumb
Én ellenkezőjét látom benne. Sokkal kulturáltabb, és fejlett ország mint Magyarország. Szóval mi hozzájuk képest mi sehol se állunk. Én nem szapulom őket, mivel saját önerőből oldanak meg mindent, és fejlesztik magukat állandóan. Mi akik velük ellentétben nem tartunk össze egy fikarcnyit se, de ők legalább igen, és tisztelet tudóak, hagyomány űzőek. Őket legalább becsülöm is valamiért, mert ők legalább nem nézik le egymást, akkor se ha egy falusi, vagy egy városi lakókról beszélünk.Nagy becsben tartsák a hagyományokat, ahol mi azt nagy ívben le s.... . Szerinted Magyarország mikor jutna el ilyen szintre ahol most ők tartanak? Mondom ők legalább saját önerőjükből csinálják, és jutottak el idáig. Szóval lehet rajta mit elmélkedni.
thumb
atom-háborút vesztett=ország----
Felhasználó videói
thumb
2:08
Extrém szamurájok
2018. márc. 18.
thumb
1:46
Santorini háztetői
2018. febr. 15.
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY