21270 Loop készítése
27
0
2018. jan. 20.

Letöltésért látogass el honlapunkra:
http://guddofansub.hu

Friss hírekért, megjelenési információkért FB oldalunkra:
https://www.facebook.com/guddoFs

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
nem azért de tényleg gyors volt ez a 3 rész vannak animék ahol rövid rész kap és még az is lassú milvel a mangát nem láttam így nem zavar hogy mennyire tértek el az eredeti storytól de azért remélem Theo erősebb lesz van egy olyan érzésem hogy árúló lesz a sorai közt
thumb
SPOILER Szerintem a Siluca amúgy majd elfogja őt árulni, mert most is csak azért szövetkezik vele mert tudja irányítani és erre Theo rá fog jönni és szövetkezik a papnővel. Ezzel Silucanak be fog telni a pohár és szerintem szövetkezik majd a Rossinikkel.
thumb
Nos..kár ezért az animéért. Az alap koncepció nagyon jó, rajzolás is tetszetős. Kicsit hasonlít számomra a Slayers-re :) (de csak kicsit!). Ugyanakkor sikeresen elb*szták ezt is. Tucat animét csináltak belőle és 24 részbe akarnak belezsúfolni annyi esemény szálat amihez kb 100 rész is lehet hogy kevés lenne. Miért félne manapság kidobni egy normális nagyságú, terjedelműá animét ahol a karakterek kivannak dolgozva? (Mint pl.: One Piece). 3 rész alatt lett egy rahedli szövetségese akikről semmit sem tudunk de fontos karaktereknek tűnnek. 3 részbe kb 1 évnyi esemény bele lett zsúfolva nem tudjuk ki kicsoda , honnan jött mi a múltja stb. Mint mondtam kár érte mert amúgy tetszetős anime, de sajnos egyre több az ilyen tucat anime amiket az elmúlt pár évben kidobtak..... Ui.: A Black Clover egész jól muzsikál, manga az iszonyatosan jó és remélem hasonlóképp felpörög majd az anime is de ugyanakkor jól kivannak dolgozva :)
thumb
Barátaim én már 4. éve űzőm a szakmát és meg tanultam hogy a (Manga) az csak egy Információ ami hatalmas és rendkívül sok és hasznos dolgot tartalmaz, De soha semmi-kór sem fogja az eredeti adoptációk könyvet követni mivel engem most ez a fel elevenített Meg animált rész érdekel ,Mivel sok anime csak 12-13. részes persze lehet hogy ez lesz 24. is de ez most nem fontos , Engem az érdekel amit már le írtam 1- szer hogy Teoh mit szándékozik tenni Köszi kedves (Abidos) a hasznos infót meglássuk mi fog történni.
thumb
Ez nem manga adaptáció, hanem Light novel. (kis könyv) Manga a LN töredéke csak.
thumb
AnimeKritikus aa
Inkább csalódottságnak nevezném mert jelen állás szerint teljesen más műfaj lesz ez a sorozat mint a manga.
Nem tudom akartál e választ kapni a kérdéseidre de most adok :)
Theo egy naiv idealista aki sosem akart háborúzni vagy nagyúr lenni csak a szülővárosát jobb hellyé tenni. A máguslánynak leesett az álla mikor megtudta hogy a címer káosz szörnytől van mivel így címert szerezni hallatlanul ritka dolog. Ez meg a srác idealizmusa egy békés világba vetett hite nagyon hasonlít az első hősére akinek a lány nagy fanja, és megpróbálja Theot olyanná faragni.
Ne legyen félreértés most hogy a mangát lehagyták teljesen eredeti sorozat lesz ami akár egy teljesen jó háborús anime is lehet. De én megnéztem volna az eredeti formájában is. :)
thumb
Kedves (Abidos) teljesen egyet értek veled és jogos is a felháborodottság Mivel én sem tudom hogy Theo-sama mielőtt nem találkozott a máguslánnyal nemes címere volt és mint tudjuk olyat nem árulnak csak úgy a piacon, vagy nemesektől kel szerezni vagy Káosz démont ölsz így fejlődik vagy már rosszul tudom ?

Aszt tudom hogy Theo akar leni az egyetlen nagy úr egyesít minden országot és bele küldené a darálóba remélem olyan lesz mint a (chain chronicle haecceitas no hikari) majd pofára esnek (Nevet)

Köszönöm a munkát.
thumb
köszi a részt
1 | 2
következő
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY