1 0 0
230
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2015. okt. 26.
Pár százan lehetnek a Jobbik Corvin közben tartott 56-os megemlékezésén. Rendőri biztosítás mellett gyülekezett a sok zászlós szimpatizáns.
Az első programelem Rudán Joe kiskoncetrje volt, majd a melankólikus hangulatú programban az 56-os elítélt Murányi Levente következett, ő elevenítette fel az 1956-os emlékeit. Ahogyan 56-ban a rádióba, úgy 2006-ban a tévébe nem engedték be az embereket, vetette össze a két esetet, ez szerinte szocialista szokás, de arról is beszélt, hogy 56-ban a rádiós tüntetést a hatalom szervezhette, mert túl haram kerültek elő a fegyverek.
Aztán Pörzse Sándor felkonferálta Gregor Bernadettet úgy, mint aki elsőként vállalta fel jobbikosságát, és akit emiatt nagyon becsül. Gregor elénekelt egy dalt.
Utána Bozó István, a Jobbik londoni elnöke arról beszélt, hogy a kivándorlás milyen komoly probléma, és akik kint élnek, nem biztos, hogy hazajönnek. Szerinte 350 ezren élnek Londonban. És szerinte a történelem alakítói akarnak lenni a jobbikosok, de programot nem mondott.
Azután Pongrácz Gergely, a legfiatalabb Pongrácz beszélt 1956-ról, és családjának a Sztálin-szobor ledöntésében, és a magyar zászló címerének kivágásában játszott szerepüket. Nehezményezte, hogy a szabadság téren még áll a szovjet emlékmű, mire a tömegből bekiabáltak, hogy két nap múlva leszedik az elnyomó vörös csillagot.
Vona Gábor pártelnök következett, aki elmondta, hogy hétköznapi hősökre van szükség. 1956 az elején kudarcra volt ítélve, de a bukás is életet teremt, mondta, szerinte sok példa van arra, hogy egy nemzet megnyer egy háborút, de nem lesz tőle jobb, mi magyarok viszont minden vereségünkből erőt merítettünk.
Vona szerint az 56-os pesti srácok a Horthy-rendszer szellemi pezsgéséből merítettek erőt, Szekfű Gyula, Illyés Gyula, Hamvas Béla és szabó Dezső nevét is felsorolta. Vona azt mondja, friss hazafiasságra van szükség, mert ma Magyarországon szerinte liberális véleménydiktatúra van.
Európához egyre jobban közelednek a háborús gócok, és a Jobbik támogatja az önkéntes katonaság lehetőségét, mert minél több olyan ifjú kell, aki ha kell, kész megvédeni a hazát, ugyanis szakállas nőkkel nem lehet megvédeni az EU-t és Magyarországot - mondta, aztán arról is beszélt, hogy az ország tele van illegális lelki és morális határsértőkkel, és olyanokkal, akik nem adják fel pártérdekeiket, és olyanokkal is, akik tévét-kaszinót lopnak.
Vona beszéde után a jobbikos szimpatizánsok átvonultak a Magyar Rádió volt székházához, a Bródy Sándor utcába.
2015. október 23., péntekSzerző: hvg.hu
Hozzászólások | 0
A felhasználó további videói
Hasonló videók