0 0 0
88
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2021. ápr. 29.
2021. 04. 28. - 21:54
Az ausztrál bíróság szerdán tíz hónap börtönbüntetésre ítélte az ország talán leggyűlöltebb személyét, aki haldokló rendőröket filmezett le és gúnyolt ki segítségnyújtás nélkül – számolt be róla a Fox News.
Tavaly áprilisban a rendőrség azért állíttatta félre a 42 éves jelzálogközvetítőt, Richard Puseyt, mert Porschéjával 150 km/h-s sebességgel hajtott Melbourne egyik autópályája szakaszán. A tragikus baleset az igazoltatás alatt következett be, amikor egy teherautó elütötte a rendfenntartókat a leállósávban. Pusey csak azért kerülte el a sérülést, mert ekkor épp az útszéli bokrok mögött vizelt.
A férfi ezt követően szánta el magát igazán gyomorforgató tettére. Elővette a telefonját, és segítségnyújtás nélkül elkezdte videóra venni a haldokló rendőröket. A trágár szavakkal tarkított felvételen olyan kommentárokat fűzött hozzá, hogy „igazság”, „teljesen elképesztő” és „gyönyörű”.
„Azt hiszem itt végeztünk” – mondta Pusey. „Szerintem szerzek egy Ubert hazafelé”
– tette hozzá.
Amikor az öt szemtanú közül az egyik, aki a sebesült rendőrök segítségére sietett, Pusey támogatását kérte, a férfi azt válaszolta:
„meghaltak”, majd folytatta a videózást.
A BBC beszámolója szerint Puseyt azzal vádolták, hogy a balesetet okozó teherautó alá szorult rendőrnő fölött állva filmezett, aki a szakértői vélemények szerint akkor még életben volt.
Trevor Wraight bíró szerint bár Pusey személyiségzavarával valamilyen módon meg lehet magyarázni viselkedését, a magatartása elfogadhatatlan és felháborító volt.
„Az, hogy a haldokló rendőröket felvette, és az ön által használt szavakkal illette, nemcsak becsmérlő és szörnyű volt, hanem érzéketlen és elítélendő is” – mondta a bíró az ítélethirdetéskor.
A férfi bűnösnek vallotta magát a köztisztesség felháborításának vádjában. Pusey
valószínűleg napokon belül szabadulhat a börtönből, mivel már közel egy éve őrizetben van, ami hosszabb időtartam, mint a rá kirótt 10 hónapos ítélet.
szerző: hirado.hu
Hozzászólások | 0
A felhasználó további videói
Elverte Budapestet a jég
0:48
2021. júl. 10. 152 néző
Gyöngyösi utcafórum Gyurcsánnyal
1:57
Civil jelentés 2006-os jogsértések
1:40:44
Vízbe rántotta a harcsa a horgászt
1:52
Hasonló videók
0:48
2021. júl. 10. 152 néző
1:57
1:40:44
1:52