7438 Loop készítése
7
0
2011. szept. 28.

A 2011-es Gyöngyöspatai eseményekről a TASZ árnyékjelentést és összefoglaló filmet készített. Gyöngyöspatán paramilitáris szervezetek rendfenntartás címén heteken át megfélemlítés alatt tartották a roma lakosságot. A hatóságok sokáig egyáltalán nem léptek fel a szélsőségesekkel szemben. Ebben a filmben röviden összefoglaljuk a történteket.

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
TASZ = Társaság a Szabaddemokratákért!!!
Ugyanaz a hányingerkeltő magyarellenes szervezet mint az SZDSZ!
thumb
ImreHerceg: Azért bebaszna nektek a polgárháború:-). Ahhoz ész is kell ám. A többség közületek a 8 általánosig sem jut el. Hogy akarnál pl. te egy profi hadsereg ellen fellépni? Mert lehet szidni a honvédséget, de ilyen helyzetben nem kétséges hova állna a szervezet, és lazán kicsinálna pár húgyagyú hőbörgőt. Fel lehet ám vonulni Enyingen, de a tankok ellen nem sokra megy a sok izomagyú. Meg hát még kevesen is vagytok ti ehhez! Számolj csak utána ha tudsz:-)! Jobb ha lapítasz a többi felelőtlenül nyilatkozó ún. cigány vezetővel együtt, és nyugisan sorban állsz a segílyért:-). Az, hogy nem történt polgárháború tényleg a romák türelmének köszönhető, mert az értelmes magyarok fejében meg sem fordul ilyen őrültség. Hidd csak azt, hogy már ti vagytok többségben:-) Te ostoba!
thumb
Gyöngyöspatán béke és nyugalom szigete volt. A cigányokról kitalált koholmány bűnözés csak a szélső rasszista jobbik kitalációja.A cigányok és a nagy többség békében és baráti viszonyban voltak míg a masírozó csorda meg nem jelent.
A romák türelmének köszönhető, hogy nem történt polgárháború.Ez a sokat szenvedett nép meddig tűr még? Elegünk van már az uszító sz@rkavaró náci fasiszták leszármazottjai provokálásainak. A törvény kezével kell lesújtani és a legsúlyosabb büntetést kell adni mindnek aki a becsületes romákat mocskolja!!!!
thumb
Szegény cigányok, mindjárt megsajnáljuk őket. 20 évig tartották rettegésben azt a falut, ez után 2 hétig nem tudtak bűnözni a polgárőrök miatt és ebből világraszóló botrány lett.

Hol volt a tasz, amikor hídpénzt szedtek a cigányok, amikor leköpték, megfélemlítették, kirabolták az időseket?
thumb
Ez a TASZ filmje. Miért csinálnak ilyen filmeket? Ezzel próbálják elérni, hogy empátiával forduljunk a cigányok felé? Minden embernél aki kicsit is kontaktban van velük, fordítva sül el a dolog. Nyilvánvaló az össze-vissza hazudozás, az "én kérem ma született bárány vagyok" mentalitás stb. Ha egyértelműen kilóg a lóláb, akkor is megpróbálnak bután a hazugság mezején ellavírozni bízva abban, hogy mindenki olyan egyszerű és sötét, mint ők. Anélkül, hogy különösebben pártolnám a különböző, rendfenntartót játszó szervezeteket, egy biztos: "a te víredbűű fogom felíípíteni a házamat" biztos nem hangzott el tőlük (lehet, hogy mást mondtak, bár ezek után kétlem, mert akkor azt idézték volna). Ez egy tipikusan cigány szitkozódás, mely "rák egye ki a szívedet" és hasonló velős vért, betegséget, belső szerveket felhasználó cigány "jókívánságok" rokona. Bárki megkaphatja, ha megfelelő környéken jár. A 3 éves, épphogy beszélő, utcán felnövő cigánygyerektől a rekedt, fogatlan cigány asszonyig mind hasonlókat üvöltöznek ok nélkül pl. idős nagyszüleinknek. A Tasz jobban tenné, ha inkább sikereket (társadalmi normák szerinti) elérő romákat mutatna be. Sok van ilyen is, akik minden felfelé tett lépésére joggal büszkék. Gondolok itt a munkahelyén jól helytálló, munkatársai által kedvelt, vagy adott segítséggel (vetőmag, élő állat, továbbképzés) jól gazdálkodó ill. szerényen tanulmányaiban előrehaladó honfitársainkra. Őket kellene bemutatni ehelyett a hőbörgő, folyton panaszkodó, hazug, sunyi, sötét banda helyett. Legalább mi is éreznénk, hogy van még remény. Meg ők is könnyebben kapnának munkát, lehetőséget ha javulna a médiában róluk sugárzott kép. A videóban szereplő cigányokat sajnáltatni, pátyolgatni, szentként beállítani vétek a cigánysággal szemben. Ennek a videónak annyi haszna van, mint anno a Maúnika-sónak. Enyhén szólva bicskanyitogató. Engem persze nem zavar. Tudom, hogy a nagy többségük ilyen, mint a videóban. Örülök, hogy a csapból is ez a mocsok folyik teret és indokot adva szélsőséges csoportoknak. Kicsit őszintébb az örömöm, hogy a politika és az igazi rendfenntartó erők is felfigyelnek a problémára és talán bizonyos védelmet adnak a hasonló sorsú falvak idős, és tényleg ártatlan lakosságának. Ha putriból kitört, sikeres, tisztességes romát látok, majd továbbra is cinkosul félre nézek tudomást nem véve róla. A videóban látható emberek túlszerepeltetése úgyis megbélyegzi. Vajon a TASZ-nak is ez a célja, vagy csak ennyire hülyék?
thumb
Na persze. Mert március 1 előtt olyan f*ául viselkedtek a helyi cigók, hogy azért csak szeretni lehetett őket...
thumb
A romák meddig tartották rettegésben a gyöngyöspatai fehér lakosságot?
Ez nevetséges, hogy ezeket a cigókat védik..
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY