0 0 48
990
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2011. ápr. 15.
"...amit ide építek a cigánysorra!" Ilyen és ehhez hasonló fenyegetések nem egyszer hangzottak el az ostorral, fokossal felszerelt egyenruhások részéről Gyöngyöspatán.
Hozzászólások | 48
beno45
2011-04-17 12:47:29

Egyébként így visszagondolva még eszembe jut még egy dolog, hogy azzal szoktak védekezni a cigányok hogy azért nem kapnak munkát mert cigányok. Erről egy gyakorlati példával tudok élni aminek magam is tanúja voltam. Nyári gyakorlatomat töltöttem és volt szerencsém végig hallgatni egy munkainterjút. 3 próbáltak szerencsét munkát találni. Az első kettő az eligazítás végén azt a kérdést tette fel hogy mikor kezdhet itt dolgozni, míg a harmadik aki az etnikai kisebbségbe tartozik csak egy kérdés foglalkoztatta a munkahellyel kapcsolatban hogy mennyit fognak neki fizetni. Ezután nem kétséges hogy a másik kettőt vettét fel.

hippy1227
2011-04-17 12:46:20

@TASZnegativ, ha "pofánbaszna" egy cigány, nem akarnám kiirtani az összeset, hanem azzal az egy emberrel lenne gondom, aki éppen nekem ártott. Nem pakolnék vonatra a roma barátaim közül egyet sem, mert egy ismeretlen, akihez se neki, se nekem nincs közöm "pofánbaszott". Attól még ugyanúgy elítéli az ilyen eseteket minden jóérzésű ember (köztük a másik roma származású is). Attól nem lesz se kisebb, se nagyobb az elkövető bűne, mert nem a többségi társadalomhoz tartozik. És igen, volt már pozitív és negatív tapasztalatom is romákkal. Attól még, hogy vannak ilyen esetek nem kell kikiáltani bűnösnek az összes romát, mert vice versa lehetne elméleteket gyártani más bűnelkövetésekről is és ugyanezeket a bűnöket is lehetne szociális körülményekhez kötni. Például, hogy a szegények tyúkot lopnak, a gazdagok sikkasztanak. Ha valamit nagyon be akarsz bizonyítani statisztikával be lehet, csak a független mintavételnek nem kell függetlennek lennie és már be is van bizonyítva. Remélem érted, amiről beszélek.

beno45
2011-04-17 12:35:26

hippy1227 "álomországban kapnak annyit" nem hinném. Ebből is látszik hogy csak szavakat dobálsz a békét hirdetve de semmi háttértudásod. Tudod ahhoz hogy valakit megcáfolj előtte utána kéne járnod hogy mi igaz és mi nem. http://www.youtube.com/user/049Zoli#p/u/16/vetASI7zFQ4 Itt egy video aminek csak az első 1 percében közlik, hogy a legcsóróbb roma=cigány család is 130000 ft alatt nem kap segélyt. Szóval máskor légy körül tekintőbb, mert ezzel csak magadat járatod le. Kíváncsi lennék mit tennél ha a szomszédságodba beköltözne egy ilyen élősködő cigány család. Majd abból a házból ahol 40 éve élsz kiüldöznek mert nem bírod már elviselni a terrort. Egyébként a teljes egyenlőséget nevezik kommunizmusnak, ami soha nem létezett. Csak ideológiailag, de gyakorlatilag sohasem valósult meg. Ha megengeded készítettem rólad egy rövid jellemzést ami egyben egy Hofi idézet is: "Milyen sokat beszél, és milyen keveset mond."

TASZnegativ
2011-04-17 12:14:07

tudod mit hippy1227, a te nagyanyádat bassza pofán egy cigány. Nem nagyanyádnak akarok rosszat, hanem azt, hogy neked legyen személyes tapasztalatod és ne csak a kanapéban ülve mondj demagóg bölcsességeket.

hippy1227
2011-04-17 12:01:32

Gerysama, látom nagy a sötétség a fejekben...a kommunizmust annak a példájára hoztam fel, amit ti is csináltok. Mindenki egyenlő, de azért a cigány meg a zsidó nem annyira egyenlő, mint a magyar. Ugyanez volt 25 éve is, csak akkor kommunizmus volt és a vezető elit volt egyenlőbb, mint a többi ember...ki mondta, hogy te is pedofil gyilkos vagy?! De ha netán az lennél, akkor ugyanazt a büntetést kapnád, mint egy külföldi vagy egy másik magyar állampolgár. Azért mert magyar vagy még nem kapnál 5 évvel kevesebbet, mint egy magyarországi kisebbségi. Ezt hívják törvény előtti egyenlőségnek (amiért '48-ban is küzdöttek)...Ha azt hiszed, hogy leérveltél nagyon is tévedsz, ugyanis az elméleted megbukott. Ahogy írtad: "Vagyis nem a kinézetükkel vagy a vallásukkal van baj hiszen a XXI.században márnem vallásosak annyira az emberek hogy érdekellje őket, hanem a VISELKEDÉSÜKKEL VAN A GOND! " Ha tényleg a viselkedésükkel lenne gond, akkor miért nem magát a zavaró cselekedetet ítéled el? (mint minden normális ember) Miért zsidózol meg cigányozol, ha nem érdekel a származása vagy a vallása? Az elméleted itt meghasonlott. Megmondom miért gyűlölködnek az emberek: Mert aki primitív annak az kell, hogy kinevezzenek egy csoportot minden probléma okozójának, hogy őrá kell mutogatni és egyéni problémáikért őket kell okolni. Az embereknek fáj bevallani, hogy én csesztem el az életemet, könnyebb azt mondani, hogy azért rossz mert ők szemetek... @popel: a gárda az emberekért van nem? Miért nem ment Tatárszentgyörgyre masírozni a magyarok lakta részen amikor rasszizmusból meggyilkoltak egy roma családot?! Megmondom: Azért mert az elkövető magyar volt, az áldozat pedig roma, akik meg nem számítanak embernek a gárda szemében.

Danzig
2011-04-17 09:26:40

Én is megnézném azt a liberálist aiknek szintén meglátogatják egy éjjel a nagyszüleit, utánna vajon mit mondana?

popel
2011-04-17 07:52:44

Miért pont ide jöttek a gárdisták? Na, mé’?” – kérdi egy húsz körüli srác, mintha nem tudná a választ. „Betörők meggyilkoltak egy idős asszonyt. Ezért választották Hajdúhadházát”- válaszolja a Figyelőnet riportere. „Ja, hát az nem volt igazi gyilkosság. Bement pár gyerek az udvarába, a férfi meghallotta, kijött, pofán verték, aztán kijött a nő is, és ő is kapott. Mondom, nem volt gyilkosság.” Mosolyog.

mesuge
2011-04-17 03:34:52

Kedves Jobbikosok/Gárdisták! Tudjátok kik csinálják ezt nagyban és profibb módon, fegyverrel? Az Izraeli Véderő a Nyugati Parton. Talán menjetek ki hozzájuk és ott emberkedjetek. Üdv,

danianglia
2011-04-17 01:55:29

orulok hogy az Index.hu megengedte hogy ehhez, a videohoz az emberek velemenyt irhassanak..ez mar nagy elorelepes a bal-liberalis Index.hu-tol. Amugy megy : Az Index egy szar!

Gerysama
2011-04-17 01:45:11

hippy1227! Te akarsz kioktatást adni nekünk? Te aki a kommunizmust hozod fel jó példának? Egy elnyomó rendzert ami sokmillió ember haláláért felelős? Igenis vannak különbségek ember és ember között. Én nem tartom eggyenlőnek velem a pedofil gyilkosokat. Én annál főlébb helyezem magamat. a+b=c. NEM a=b=c. Ez még matematikailag is hibás. Hogyvan az hogy mindig előjön ez a :"barnább a bőre ezért örökre meg van bélyegezve" típusu duma? Ez tudod ott hasal el hogy a zsidók fehérek.És őket is sokan utálják. Vagyis nem a kinézetükkel vagy a vallásukkal van baj hiszen a XXI.században márnem vallásosak annyira az emberek hogy érdekellje őket, hanem a VISELKEDÉSÜKKEL VAN A GOND! Mint a cigóknál. PONT MINT NÁLUK. Olyan könnyű titeket ballibsiket leérvelni hogy az már gyönyörű:) AMúgy valóban nem szednek össz 150 ezret a cigók. Annál SOKKAL többet!

hippy1227
2011-04-16 23:15:25

nagynulla, romának születik valaki, gárdista pedig az lesz, aki viccesnek tartja, hogy "igenisvancigánybűnözés"-t üvöltözve vonuljon, de ha már ez nem vicces, akkor kilép a gárdából. Egy roma pedig barnább bőrű marad élete végéig.

hippy1227
2011-04-16 23:10:20

beno45, ezek szerint különbözőek a fogalmaink a nemzeti érzelemről. Nekem azzal nincs bajom, ha valaki nemzeti érzelmű, büszke a kultúrájára, hagyományaira. Kell minden embernek, hogy legyen gyökere amire büszke lehet. Addig semmi gond nincs, amíg valaki nem válik sovinisztává, fasisztává vagy rasszistává. Kikérem magamnak, hogy rám a kirekesztő szót használják. Én az objektív megítélések híve vagyok, ami azt jelenti, hogy MINDENKI egyenlő és egyenlően is felel a cselekedeteiért. Nincsenek egyenlőbbek meg kevésbé egyenlőek (azt hívják kommunizmusnak). Viszont elítélem a kollektív bűnösség fő szószólóit...akik mellesleg kiakadnak ha kollektíven megbélyegzik a határon túli magyarokat, eközben ők sokkal durvábban diszkriminálnak Magyarországon. Vagy csak külföldön jók a jogvédők, akik ilyen esetben kiállnak a magyarok jogaiért, de Magyarországon szemetek lesznek mert itt is a sértett fél oldalára állnak?! Vagy ez hogy van?! Szerintem át kéne gondolni ezt a kettős mércét. (Egy roma család pedig Álomországban talán kap 100-150 ezer segélyt, de hogy Magyarországon nem, az biztos)

Danzig
2011-04-16 22:23:30

Hát én nem állok senki oldalán, de annyit tudok hogy ezek a cigók ugy hazudnak mint a vizfolyás. sajnos minden nap van dolgom velük munkám miatt. Ha már panaszkodnak hogy ott vannak egy oka lehet, nem tudnak lopni menni...ennyi

nagynulla
2011-04-16 21:58:00

http://www.youtube.com/watch?v=5RbRDiF9oBY&feature=player_embedded Ezt nézzétek emberek. Ne ezt a zsidómédia szerint összevágott szart. Ez az igazi helyzet. Ráadásul itt még nem is minden cigányt vesznek egy kalap alá, ebben a szennyben viszont minden gárdista rohadjon meg mert rasszista magyarok... http://www.youtube.com/watch?v=5RbRDiF9oBY&feature=player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=5RbRDiF9oBY&feature=player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=5RbRDiF9oBY&feature=player_embedded

Wange
2011-04-16 21:55:06

Nem értem !!!!!!!!! Végre egy hely ahol a cigánynak kuss a neve !!!! Gondolom nem véletlenül !!!!!!!!!

A felhasználó további videói
Kannabisszal a gerincfájdalmak ellen
12:02
POLITIKUSS - SZALAI OTTÓ
0:51
2015. nov. 6. 552 néző
POLITIKUSS - KEMÉNY GÁBOR
0:46
2015. nov. 4. 768 néző
POLITIKUSS - SOMOGYI MÁRIA
0:58
2015. nov. 3. 2720 néző
Mi kell egy koraszülött babának?
4:42
2015. júl. 14. 781 néző
Jézus is eljönne a Budapest Pride-ra!
4:19
Élet a tűcsere bezárása után
10:57
2015. jún. 29. 3103 néző
Bemutatkoznak a plakátjavítók
5:46
2015. jún. 26. 9311 néző
Dr. Krivácsy Péter - Gyerekkel vagyok
4:57
A szintifű meghódította Mátraverebélyt
5:03
Gyerekkel vagyok- Dr. Fogarasi András...
5:36
Gyerekkel vagyok - Kassai Tamás...
4:00
2015. máj. 26. 2498 néző
Gyerekkel vagyok teaser
0:51
2015. máj. 26. 1931 néző
TASZ: 1% ADÓ. 100% JOGVÉDELEM.
0:44
2015. ápr. 8. 174 néző
Újabb tűcserét zártak be Budapesten
3:56
DR. ZEE: Az ember aki felfedezte a mefedront
17:01
1:51
2014. nov. 30. 1129 néző
Hasonló videók
12:02
0:51
2015. nov. 6. 552 néző
0:46
2015. nov. 4. 768 néző
0:58
2015. nov. 3. 2720 néző
4:42
2015. júl. 14. 781 néző
4:19
10:57
2015. jún. 29. 3103 néző
5:46
2015. jún. 26. 9311 néző
4:57
5:03
5:36
4:00
2015. máj. 26. 2498 néző
0:51
2015. máj. 26. 1931 néző
0:44
2015. ápr. 8. 174 néző
3:56
17:01
1:51
2014. nov. 30. 1129 néző