49 Loop készítése
0
0
3 hete

Origo2020.01.20. 08:59
A Hír Televízió nézőinek elsöprő többsége Orbán Viktornak adott igazat a gyöngyöspatai szegregációs ítéletben. A kormány azt szeretné, hogy a bíróság által megítélt kártérítés összegét természetbeni juttatással, többek között oktatással egyenlítsék ki. A gyöngyöspatai szegregáció ügye bíróság elé kerülésében kulcsszerepet játszottak Soros György álcivil szervezetei. Orbán Viktor miniszterelnök korábban azt közölte, nem adunk pénzt a semmiért. A miniszterelnök szerint egy szerencsétlen bírósági ítélet született, ráadásul a Soros-szervezetek provokációja eredményeként indult el az eljárás.
A gyöngyöspatai ügyben nem a Soros-szervezeteknek, hanem elsöprő többséggel Orbán Viktor miniszterelnöknek adtak igazat azok, akik úgy gondolják, hogy igazságtalan munka nélkül milliókat kifizetni. A Hír TV-n vasárnap 19 óra 30 perckor lezárult végeredmény szerint a szavazók 97 százaléka Orbán Viktorral ért egyet, és csupán 3 százalék az, aki a Soros-szervezetek mellé állt a kérdésben. A végeredmény szerint a szavazók elsöprő többsége, csaknem 97 százaléka Orbán Viktorral ért egyet, aki szerint igazságtalan munka nélkül milliókat kifizetni.
100 milliós kártérítés szegregáció miatt
A gyöngyöspatai Nekcsei Demeter Általános Iskolában vizsgálta a bíróság a 2004-ben, tehát a Gyurcsány-kormány idején kezdődő oktatást. (A szegregációt Gyöngyöspatán egyébként a Fidesz-kormány szüntette meg.) A bírói testület végül arra jutott, hogy az elkülönített oktatásban részesülő 62 roma diák számára 100 millió forint kártérítést kell fizetnie a tankerületnek és a gyöngyöspatai önkormányzatnak. A Kúria decemberben pedig elutasította a határozat felfüggesztését kérelmező alperesi beadványt, ami azt jelenti, hogy a bíróság határozatát végre kell hajtani. Emiatt akár már most behajthatnák a 100 millió forintot, csődbe juttatva ezzel a gyöngyöspatai önkormányzatot.
Így került képbe Soros György
A vizsgálatot az Esélyt a Hátrányos Helyzetű Gyerekeknek Alapítvány kezdeményezte. A Hír TV Informátor című műsora egy gellérthegyi villában találta meg az alapítvány kuratóriumi elnökét, Ujlaky Andrást.
Az Esélyt a Hátrányos Helyzetű Gyerekeknek Alapítvány fő támogatója Soros György szervezete a Nyílt Társadalom Alapítványok, de nemcsak ők, hanem a Norvég Civil Támogatási Alap és az Ökotárs is pénzelte Ujlaky Andrásékat.
………………..
Alábbi filmünket ajánlom megtekinteni.
A 2011. április 26-án Gyöngyöspatán történt 4 magyar fiú megverésének rövid története

https://www.youtube.com/watch?v=NDrQ6YUKFx4

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY