102 Loop készítése
9
0
2007. jún. 15.

A miniszterelnök közgázos előadása vs. korábbi beszéde.
http://ufi.blog.hu/2007/06/15/tenyek_es_hazugsagok_i_a_deficit

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Góliat az első hozzászólásában tömören és fájdalmasan elmondta az igazságot! Azért mondom, hogy fájdalmasan, mert ettől szenved az egész ország! És ha van Gyúrcsánynak olyan, hogy lelkiismeret, akkor ez a tény égetni fogja sokáig!
thumb
én mintmérnük végzetségü... hát ebből az ábrából, ha meededitek különk következtetésket vontm volna le. Na indegy azért én megnézném a '98 előtti mutatókat is, hogy hol állt akkor az ország. Sokáig lehetett autópáőlyázni,m meg nyugdíjani, abból, amit orbán kitermelt ezeknek a rohadt kommmunkistáknak. Örüljenek hoyg pár évig tudtak mit szórni. Baszák magukat szájba
thumb
Goliat: Nem tud ez semmi, össze vissza habog, és nem is támaszt alá semmit azzal az ábrával, mert köze nincs az egészhez.
Nem értenek ezek semmihez, még ahhoz se amihez kéne. Bezzeg a Fidesz programjában megvolt a megoldás, de nem, halgassunk arra, aki a Kádári kánaánt ígéri... Birkák, Birkák, Birkák...Maradjatok a karámban, nektek nem szabad az ország jövőjébe beleszólni...
thumb
Fejko kicsit részletezd már akkor ezt a 2 esetet, mert a balos média egy időben nagyon vágta ezt a témát, de annyi alapja lehet mint az orbán cigány származásának, mellesleg nem a Fidesz a kedvenc pártom csak azt mondom,hogy alattunk még az ország prosperált és nem rohadt mint most.
thumb
Arról nem beszélve, hogy az adóemelési program is elhibázott. A mostanra kisemmizett hazai vállalatok még erősebb megsarcolása oda fog vezetni, hogy az adókból származó bevételek drasztikusan lecsökkennek. A kis és középvállalkozások már most a halálukon vannak. A nagyvállalatok meg lassan egyáltalán nem lesznek magyar kézben, és csak kifelé viszik a tökét. Egy jól irányzott gazdaságélénkítő program (FIDESZ ugye) és egy külföldi beruházásokat segítő UNIO-s politika megoldotta volna 2-3 év alatt.
thumb
Vajon miért erőlteti Ferkó mindig a GDP-t mint viszonyítási alapot. Magyarország sajnos olyan helyzetben van, hogy az itteni hazai vállalatok sokkal kevesebb tőkével rendelkeznek, mint a külföldiek. És a GDP ezek szerint nagyrészt a külföld gazdasági előretörését tükrözi nálunk.
Akkor ez csak egy félrevezetés? Miért dobálóznak a GDP-vel? Nem igazán sejtet semmit a magyar gazdaság jóságáról/hibáiról.
thumb
Ezüsthajó, HappyEnd!!!!! Goliát te nagyon felejtesz, hogy innen hova tűntek a milliárdok és hol vannak a bűnösök....
Egyik sem kell!!!!! Ne hidd hogy Viktorka jobb, a cigánypárti!!!!
thumb
Jobb kérdés lett volna, hogy hol tartanánk most, ha 2002-ben nem ezek vették volna át a hatalmat. A régió első országából utolsót csináltak. Ez a lényeg. Fletó mondhat amit akar.
thumb
Így önmagában ez a videó nem sokat mond, ezzel együtt van értelme:
http://ufi.blog.hu/2007/06/15/tenyek_es_hazugsagok_i_a_deficit
Felhasználó videói
thumb
2:24
Budai Bernadett a...
2008. jún. 24.
1 | 2
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY