Hai to Gensou no Grimgar - 08

1534
Feliratkozom
Kiseki-fansub
819 videó
18696 Loop készítése
25
0
2016. márc. 8.

Sziasztok!
Ebben a részben kis csapatunk ismét összetalálkozik azzal a goblin bandával, akik megölték Manato-t. Vajon ezúttal sikerül legyőzniük őket?
Tartsatok velünk!
~Rya

Mutat
0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Hát hasonlít a SAOs ra
thumb
Szakura222 nem kobold, hanem goblin. Nem ugyanaz! A goblin egy összefoglaló neve az emberszerű gonosz lényeknek. Ilyen lény a kobold is, és minden kétséget kizáróan eddig koboldok ellen harcoltak, de Mary társát nem kobold ölte meg. Az a szörny nekem, egyébként talán a SAO-ból, vagy az Overlord-ból ismerős, de lehet hogy tévedek.
thumb
egy kobold olte meg a tarsait, csak ebben a vilagban ilyen farkasemberszeruen neznek ki
thumb
04:46 kor az a goblin vicces volt ahogy be célozta a saját társát és rá lőtt persze csak úgy tett majd kuncogott egyet :D hát most hogy mondod Altegor tényleg nem prímítivek végtére is kártyáznak sakkozanak pl még ruhát is hordanak na meg két lábon járnak valószinüleg még anya nyelvük is van csak még nem vettem észre azaz komunikálnak .... ha már az MMORPG témánál ragadtunk mi van ha ez nem is az mi van ha ők egy teljesen más világban vannak ahol az a normális amit mi MMORPG világban csak szórakozásból űzünk az az fejest ugrunk és ha meg is halunk újra éledünk itt nincs ilyen még gyógy italalt sem említettek ami a sebeket gyógyitaná elvileg ez még az Ovelordhoz se merném hasonlítani hisz itt több a rejtély mint ott. Ott ki derült hogy játékból lett valóság itt csak annyit tudunk hogy valamilyen oknál fogva Grimgar fogjai lettek ölsz vagy téged ölnek meg az teszi élethűvé az egészet hogy vérzenek ami a játékokban nem ép szokványos na meg miért vesztették el az emlékeiket ezek kicsit furák szóval engem csak az érdekel ki a felelős azért hogy oda kerültek ha ez meg van onnantól csak egy kérdésem van mi a feladatuk mert hát csak így ide oda boklászni nem ép a leg jobb dolog ezért is halt meg a papjuk nem voltak tisztában azzal mennyire erős is az ellenfél a MMORPG ben tudtommal meg lehet mondani hogy érdemes e rá támadni egy szörnyre vagy sem na meg itt jóval inteligensebbek a szörnyek plusz a város lakói vajon azok közül hányan ott ragat emberek és hányan NPC már ha azok egyáltalán minden esetre én csak azt mondom hogy ez egy Fantázia világ az is lehet hogy mind halottak már a földön és ez egy amolyan halál utáni álapott ahol más életett kezdhetsz ha pléldául nem voltál meg elégedve az előzővel persze ez csak az én véleményem mint mondtam elég keveset tudok erről fogadok Mary barátjait is meg boszulják de amúgy akkor most Farkas vagy kobold ölte meg azt a 3 mat ? mert ez kicsit zavaros nekem
thumb
Köszi szépen :) és igen, sok köze van az MMORPG-hez Lupaci Sensei mindent elmondott amit szerettem volna :D
thumb
Ők nem akarnak goblinokat ölni, de csak így élhetik túl, a goblinok mert azért ölik az embereket hogy túléljék, ilyen egyszerű.
Ez igenis egy mmorpg, azt mutatja be hogy milyen lenne ha VALÓS emberek átkerülnének egy VALÓDI mmorpg-be, nem úgy mint a konosubában ahol egy neet fogja és egyik percről a másikra simán gyilkossá válik.
Köszi a feltöltést
thumb
Jó rész volt, köszi a feltöltést!!!! U_U
thumb
Nagyon is köze van az rpghez. Az rpg nem a szintlépést jelenti, hanem a role played game (szerepjáték) rövidítese. A mostani mmorpg játékokban a szintek és statok azért vannak hogy meglegyen a játékosok közötti erő különbség. Itt nyilván nem kell számokra hagyatkozni, mint vel a fizikailag fejlődnek (erő, gyorsaság, mágikus erő stb...) Az goblinok pedig nagyon jól ki vannak találva. A végén a goblinos keptől én is sajnálni kezdtem őket, pedig az elején sem tetszett az hogy ölik őket, habár nem ok nélkül, ezért is nyugodtam bele.
Jó rész volt, köszi! ;)
thumb
ahogy elnézem a kommenteket végre látom hogy az értelmiség is látja a lényeget kb a 4. részig mondtam hogy ez az anime semmi köze az RPG-hez , Most gondoljunk bele hogyha én is el kezdek a valódi életbe a szomszédom malacát meg kutyáját öldökölni mind já Lv 3 leszek? ti tudjátok ki mennyi szintű ?? vagy nem is ez a lények inkább meg nézem a túlélés törvényét az jóban le köt mint ez. :D
thumb
Inteligens NPC-k.... :)
thumb
Egy ici-picit én is megsajnáltam öket ebben a részben. Köszi szépen a feltöltést és fordítást
1 | 2
következő
Felhasználó videói
thumb
23:50
Busou Shoujo...
2018. máj. 15.
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY