7393 Loop készítése
Megosztás bekapcsolva
Megosztás kikapcsolva
18
0
2010. dec. 8.

Fordította és a lektorálta:Alimera
Rem.jól szórakoztok!^^

0
0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
uhh szent ég.....lám lám most jött rá mindenkire a regényirás xD köszi nagyon ezt a részt is :) te vagy a legjobb!
thumb
Mivel én ennek az animének fanatikus rajongója vagyok,neked minden hibát elnézek!!!Most van egy teljes szabad hónapom,asszem módszeresen visszanézek minden eddigi részt !!! Jó lesz folyamatosan nézni,és legalább az élmény is frissül!!
thumb
Nahát!Ez a hasonló videók doboz csak álmomban működik!Klassz!Minek strapálom magam!
thumb
Nekem az volt a szerencsém,hogy mindegyik kedvenc anime felrakómat felvettem a könyvjelzők közé!Kezdetben én sem tudtam lapozni,mondjuk a második oldalra sem,mert a nagy semmit mutatta.Mára már történtek előrelépések!A kedvencekhez adás is megy már,csak azt nem szeretem,hogy rögvest a Facebookra akarnak átirányítani.Ha a felhasználó nem csak azt írja be,hogy anime,akkor megjelennek oldalt a hasonló videók is.Ezentúl én is bővebb cimkefeliratokat írok be!
Na,ez a mostani felirat készítés nem az unalom gyümölcse!Ezt tegnap egész nap készítettem!Meg is látszik a hanyag munka rajta!Néhány mondatot át kell fogalmazni,és van egy-két betü hiba is.Nézzétek ezt el nekem!°°
thumb
Igazat adok az előttem szólóknak ! Mióta meg jelent ez az úgymond ,, csodás " design , nem nagyon lehet normálisan videózni . Én kihagytam majdnem egy hetet , mert nem bírtam idegileg . Bár most , talán rendeződik a dolog . Csak azt tudnám miért kell várni ilyen sokat amíg a videó betölt . A saját véleményem , hogy sokat rontottak a dolgokon , nem értem miért kell piszkálni olyan dolgokat amik alapjában jól működnek , szerintem senkinek nem volt panasza az indára . De hát nem lepődtem meg , elsőnek a Vplayer most meg ezt az oldalt ! De tegyük össze a kezünk hogy egyáltalán van ilyen oldal ebben az országban .
thumb
Csodásat alkottál mint mindíg !! És persze hogy a legizgibb résznél van vége !! Igazság szerint abban bíztam hogy Mustafa elviszi Kajikat a partira !! Nem is írok semmi mást mert még elszalad a fantáziám.......Nagyon várom már a következő unalmad gyümölcsét !! Puszi !!!
thumb
Köszönöm szépen a feltöltésed és a kőkemény munkádat kedves Alimera:) Sok puszi érte! Egyébként a beszélgetésetekbe belebeszélnék én is egy rövidke véleménnyel, mégpedig azzal hogy szerintem teljesen kár volt belepiszkálniuk, jó volt úgy ahogy volt, max azt a gyönyörű narancs sárgát cserélték volna le, én itt bármit kerestem sosem találtam meg, még a felhasználókat sem, csak ha az urlbe beírtam az indavideo után hogy /profile/ és az az ember akit kerestem úgy kiadta,,, arról ne beszéljünk hogy senki videóit nem tudom megnézni mert ha lapozok befagy az egész,,,Nem tudok hozzáadni, csak néha napján a kedvencekhez:D Szal nálam ez egy csőd sajnos, remélem mikor már nem tesztüzemű lesz akkor jobb lesz:) Még egyszer köszönöm a feltöltésedet:)
thumb
Úgy látszik időben kiértek a tűzoltók!!! Most van 22:18 és végre nézhető !!!! Most megnézem,aztán jövök vissza lelkendezni !! De rögtön első dolgom hogy a kedvenc videóimba teszem,és akkor már a szivecskénél a lejátszó aljában lehet látni hogy az egyes szám kettesre változott!!!
thumb
Lehet éjfélre már híre,hamva se lesz az oldalnak,mert leégett!Ebből ma nem lesz kedvencelés!Ja!Visszatérve a szívcsücsökre,én a végén már olyant is bejelöltem,amit egyébként utálok és nem nézem!Na!ott egye a fene!Több is veszett Mohácsnál!Klassz lenne már nézni is valamit!Most nézhetem a Haust! :(
thumb
....Izzik a szerverfarmunk..........Szerintem meg gyulladt a szikra és most ég az egész kóceráj !!!
thumb
Sajnos sok a változás és nem mindig az előnyére!A kis piros szívecskét is hiába nyomkodom ész nélkül,soha nem sikerül szívet adnom a kedvenceimnek!Na,akkor betettem a kedvencelésbe,de ezzel sem vagyok elégedett!Én szívet akarok adni a kedvenc filmjeimre!Most pedig az összes vidit konvertálja,jó hosszú ideje!Még jó,hogy DU-n megtudtam nézni a Bleachet!Azóta.......Még jó,hogy tesztüzem!°°:(
thumb
Szivecskét meg úgy tud adni az ember fia-lánya,hogy az adott videót beteszi a kedvencei közé,és a lejátszó alján van a szivecske és az jelzi hány embernek lett az adott videó a úgymond szíve-csücske !! Tőlem máris kapnád csak tudnám megnézni !!!!
1 | 2
következő
Felhasználó videói
thumb
25:36
Vampire Princess Miyu...
2012. jún. 17.
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY