359 Loop készítése
0
0
2012. nov. 24.

Harasztosi László vagyok, egy kis, Kelet-Magyarországi faluból származom. Sokan ismerhetnek különleges tulajdonságomról-leginkább arról az Esti Showder és más műsorokban is bemutatott tulajdonságomról, hogy tárgyakat tudok emberekre ragasztani. Bár ez a leglátványosabb megnyilvánulása a képességeimnek, ezt a Jóisten által adott tehetséget: a természetben található energia összegyűjtését és átadását nagyon sok más dologra is tudom használni—ezek közül a legfontosabb a gyógyítás.
Gyermekkoromban figyelt fel rá a családom, hogy ha egy-egy fájós testrész felé tettem a kezem, az mintha megnyugodott volna, a fájdalom csökkent és a duzzanat lelohadt. Később tudatosan kezdtem használni a képességeimet, és manuálterápiás képzést is végeztem, hogy jobban tudjak segíteni mindazoknak, akik hozzám fordulnak segítségért. Orvosilag bizonyítható eredményeket értem el olyan súlyos és krónikus betegségek esetén is, mint pl.: daganatok és rák, ciszta és mióma, asztma, cukorbetegség, immunrendszeri betegségek, ízületi problémák, májbetegségek, agyvérzés és szívinfarktust követő állapotok, mentális betegségek, és még sorolhatnám.
Az energiával gyógyítás nem terheli meg a betegség által igénybevett szervezetet, a természetből összegyűjtöm az energiát, majd átadom azt a kezelt személynek, feltöltve ezzel annak energiaraktárait, ezáltal elősegítve a gyógyulást. A kezelésekhez nem kell levetkőzni, egy-egy kezelés 20-30 percet vesz igénybe, és általában 5-10 ilyen energiafeltöltés szükséges a tartós jobbulás és gyógyulás eléréséhez. A Jóisten úgy teremtette ezt az energiát, hogy oda kerüljön, ahol szükség van rá—azaz ezzel az energiával nem lehet senkit sem túlkezelni, nincs mellékhatása, és nem ront a kezelt állapoton.
Ugyanezzel a módszerrel nem csak gyógyítani lehet, hanem megelőzésre is lehet ezt használni, és a sportban is eredményes ennek alkalmazása, hiszen az energiára mindenkinek szüksége van a jó teljesítmény eléréséhez. Különösen igaz ez a versenysportban, ahol az élmezőnybe tartozó sportolók vagy csapatok esetében legtöbbször századmásodpercek, vagy a pillanatnyi erőnlét, vagy a koncentráció dönt arról, hogy ki nyer és ki veszít. Több világ- és olimpiai bajnok sportolónak és csapatnak segítettem a felkészülésben, hiszen a segítségem nem minősül tiltott ’szernek’. Feltöltöttem a sportolókat a természetben található energiával, illetve az előforduló sérüléseket gyógyítottam, hogy mihamarabb újra edzeni tudjanak. Az eredmény minden esetben a sportolóé, én viszont hozzá tudom őket segíteni ahhoz, hogy a legjobbat tudják magukból kihozni.
Ahogy az előbbiekben már említettem, képességeim legegyszerűbb demonstrálása a világrekord megszerzése parafenoménként, illetve show-műsorok tartása. Ez egy hozzávetőlegesen egyórás műsor, ahol a klasszikus parafenomén mutatványokon kívül egészen egyedi dolgokat is bemutatok: kisebb háztartási eszközöket (mint pl. vasaló) ragasztok egy-egy önként jelentkező bőrére, vagy kimerevítem és levegőbe emelem, vagy ami általában nagy derültséget szokott okozni: tömegpszichózissal a székükhöz ragasztom a show nézőit.
Kérem tekintse meg a fenti videót, ismerkedjen meg a képességeimmel és keressen, ha úgy érzi, minden létező módszert kipróbált már a gyógyuláshoz vezető úton, mégsem javult az állapota, vagy ha többet szeretne elérni, szeretne energikusabb lenni, vagy ha elege van a „csoda-edzésmódszerekből”, ha nem tud riválisai elé kerülni, ha mindig lemarad a dobogó áhított fokáról. Amit én tudok, az valóban rendkívüli.

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
Felhasználó videói
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY