Harmony[MAGYAR FELIRAT][AHF&MF]

1917
Feliratkozom
AnimeHunter.hu
1311 videó
6201 Loop készítése
13
0
2016. júl. 21.

Fordította: MIami(MF)
Lektorálta: Narneo (AHF)
Formázás: MIami (MF) Narneo (AHF)
Égette: Narneo
By: Anime Hunter FanSub & Miami FanSub
Linkek:
Letöltés: http://animehunter.hu/downloads.php
Weblap:http://miamishades.ucoz.hu/
http://animehunter.hu/news.php

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Igazából a movie elég jó adaptáció azt kell mondjam, könyv vmivel jobb, de ahogy rémlik inkább csak annyi, hogy picivel tovább viszi a történéseket, mint a movie, persze mindenképp ajánlott.
thumb
az üzenete mélyen elgondolkodtató, de maga a sztori nem tudott lekötni, nem olvastam a könyvet, de ezek szerint ott jobb a történetvezetés
thumb
Még annyit, hogy a Wiki szerint a könyv szerzője, Itō Satoshi, 34(!) évesen húnyt el, és ez a könyve egy évvel a halála előtt jelent meg...
thumb
Ilyen nincs. Fél napja keresem én is a szavakat, nem tudom megfogalmazni azt a megrázó élményt, ami a Harmony világa. Ezt tényleg látni kell - a könyvet meg beszerzem. Köszönöm a feltöltést!
thumb
Nem megy az az észjárás ami a könyvben, Miach karaktere is kiforratlan alig-alig ismerjük meg a személyiségét, meg nem tudom elmondani mennyi monológja volt Taunnak a könyvben,de itt szinte semmi.A történetet elsiették sok dolgot kihagytak, főleg a párbeszédeket ahol rájönnek bizonyos dolgokra, mert igy minden tul egyszerű. Számomra a könyv jobb élmény volt +infokat tudtam meg és izgalmasabb is volt.
thumb
Remek lett.. Elgondolkodtató, és lekötött.
Egyedül a grafika néha zavaró, például amikor 3D-vel próbálkoznak, de szerintem ez semmiség.
thumb
E...e...e..ezt nem lehet szavakal leirni ez egyszeruen ez egy csodalatos anime volt es ojan mej mondadoja csak sajnalni tudom azokat akik ezt nem ertetek meg :'(
thumb
Ha valaki egy animét nem szeret, vagy nem tetszett neki, az általában nem neki szólt. Vagy a legrosszabb esetben tényleg rossz... láttunk már ilyet.
thumb
aki unalmasnak tartja az tartsa annak de ez az anime jo. meg mutatja az emberi gyarlóságot és azt hogy mi lesz ennek az evidens világnak a vége mikor minden eltűnik minden véget ér és az ember mint ember meg szűnik létezni és el éri a tökéletes világot
thumb
nem volt unalmas : ) csak érteni kéne :D köszi
thumb
Ha ezt az animét egy szóval szeretném jellemezni az a megrázó. Belese merek gondolni milyen lehet egy ilyen világ. Köszönöm a feltöltést most egy ideig lesz min gondolkodnom. (És igen tudom, hogy ellent mondok magamnak.) :)
thumb
Öhmmmmm ez meg mi volt? Egy-egy anime? Bocsánatot kérek a fordítóktól de ez egy dög unalmas történet volt. Én hülye meg meg nézztem.
Felhasználó videói
thumb
23:40
Hinako Note -...
2017. jún. 13.
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY