0 0 0
15
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2021. jún. 5.
2021. június 4.
Trianon-felvonulás: Toroczkai inkább a magyarság tragédiájának relativizálását büntetné

A trianoni "békediktátum" revízióját követelte a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom fáklyás felvonulás keretében a békeszerződés aláírásának 101. évfordulóján, pénteken este Budapesten. MTI-összefoglaló. Toroczkai László, a Mi hazánk Mozgalom elnöke a demonstráción elmondott beszédében azt követelte, hogy az Országgyűlés mondja ki a békeszerződés ratifikálásáról szóló 1921. évi törvény semmisségét, mert az szerinte a mai napig hatályos.

Úgy vélekedett, hogy a koronavírus járvány után átrendeződhet a világrend, ezért nem tudhatjuk, mikor jön el az a pillanat, amikor lehetőség nyílik a békediktátum revíziójára, a történelmi Magyarország helyreállítására.
Ha viszont a magyar törvényhozás nem teszi helyre Trianont, maga gátolja a revízió megvalósítását - tette hozzá. Szerinte egy olyan magyar kormány, amely a magyarság érdekeit képviseli, kiharcolhatja, hogy az ENSZ kimondja a békediktátum semmisségét.

Fel kellene mondani továbbá a román-magyar, a szlovák-magyar és az ukrán-magyar alapszerződést, illetve törvényt kell hozni arról, hogy a holokauszt relativizálásához hasonlóan büntethetővé váljék Trianon relativizálása is - sorolta Toroczkai László.

Tyirityán Zsolt, a Betyársereg vezetője arról beszélt, hogy a trianoni tragédiában bűnrészes Tanácsköztársaság vezetőinek "2021-es kiadásai" ma megpróbálják az országot káoszba taszítani.

Kónyi-Kiss Botond, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom alelnöke beszédében úgy vélekedett, hogy a Kárpát-medencében élő népek ugyanabban a cipőben járnak, ugyanazzal a démonnal, a liberalizmus fenyegető démonával kénytelenek szembenézni.

Ezért a Kárpát-medence, az apostoli Magyar Királyság területén együttműködésre van szükség, hogy össze tudjunk fogni olyan Európát fenyegető veszélyek ellen, mint a bevándorlás és a homoszexuális propaganda - mondta az alelnök.

A demonstráció keretében a nemzeti színű és árpádsávos zászlókat lobogtató fáklyás menet a Hősök teréről az Andrássy út és a Bajcsy-Zsilinszky út érintésével a Kossuth térre vonult egy "Igazságot Magyarországnak" feliratú molinó felvezetésével. A résztvevők olyan táblákat tartottak magasba, amelyen a történelmi Magyarország 64 vármegyéjének az elnevezései szerepeltek.

A mintegy félezres tömeg mindvégig a "vesszen Trianon" és "mindent vissza" jelszavakat skandálta.

Forrás: https://kuruc.info/r/2/229355/
Hozzászólások | 0
A felhasználó további videói
Elverte Budapestet a jég
0:48
Civil jelentés 2006-os jogsértések
1:40:44
Vízbe rántotta a harcsa a horgászt
1:52
Nem csak a szeme világát, mindenét...
2:32
Az Orbán-Maffia kiemelt bűnesetei |...
11:32
Országjáró zászló Tapolcán
5:49
Országjáró zászló Sümegen
22:56
2021. máj. 29. 68 néző
Hasonló videók
0:48
1:40:44
1:52
2:32
11:32
5:49
22:56
2021. máj. 29. 68 néző