0 0 0
103
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2013. aug. 9.
Házi őrizetbe került az a négy, egykori vezető beosztású rendőr, aki a tavaly nyáron nyilvánosságra került rendőrségi vesztegetési botrányban érintett – tájékoztatta a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője pénteken az MTI-t.
Nagy Andrea közölte: a Fővárosi Ítélőtábla csütörtökön másodfokon megváltoztatta a Fővárosi Törvényszék elsőfokú ítéletét, amely meghosszabbította az előzetes letartóztatást. A táblabíróság mind a négy főtiszt esetében házi őrizetet rendelt el, hármuknak nyomkövető karperecet kell viselniük.

Az ítélőtábla megállapította: fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye, de úgy ítélte meg, hogy a karperec alkalmazásával nincs szükség a legszigorúbb kényszerintézkedés fenntartására – ismertette Nagy Andrea.

A tavaly nyár elején nyilvánosságra került ügy háttere, hogy az egyik gyanúsított, Vizoviczki László több budapesti éjszakai szórakozóhelye zavartalan működéséhez, illegális rendőri védelméhez, valamint azért, hogy a konkurens szórakozóhelyeken razziákat tartsanak – közvetítőn keresztül – rendőrtiszteket vesztegetett meg.

Az ügyben sajtóhírek szerint érintett K. Attila, a Budapesti Rendőr-főkapitányság bűnügyi információs főosztály kiemelt ügyek osztályának felderítéssel foglalkozó egykori nyomozója és K. Tamás, a közrendvédelmi főosztály korábbi vezetője, továbbá G. Imre, a Nemzeti Nyomozó Iroda szervezett bűnözés elleni főosztályának volt vezetője, valamint H. Lajos, a Nemzeti Nyomozó Iroda szervezett bűnözés elleni főosztálya speciális bűncselekmények elleni osztályának volt vezetője is.
Hozzászólások | 0
A felhasználó további videói
ÁLDOZATOK 2006. - pesti Riporter
15:24
Megemlékezés 2006 őszi népfelkelés 15...
2:06:23
Hasonló videók
15:24
2:06:23