1286 Loop készítése
0
0
2015. febr. 26.

Balatonboglár a Balaton déli partján fekvő közel 6000 lelkes kisváros. Ezen a helyen, tizenöt éve alapították meg a „Helyiérték“ Gondolkodók és Alkotók Regionális Egyesületét, rövid nevén Helyiérték Egyesületet, ami mára már országos hírnévre tett szert.

Az alapítók szándéka az volt, hogy jogi hátteret biztosítsanak fiatal közösségek, kreatív ötletek számára, legyen az bármilyen is, azzal a feltétellel, hogy az legalább 2 embernek épülésére váljon.Az alapító tagok között - az akkor már 5 éve működő- IFI KLUB tagjai voltak jelentős számban. Zömében még diákok voltak és jellemzően hétvégeken jártak csak haza.

Több zenekar járt a klubba, hogy megmutassák tudásukat és szórakoztassák egymást a rockzene dallamaival. Az egyesületünkben szigorú szabályok voltak. Csak az lehet tag, aki legalább egy évig meggyőző önkéntes munkát végzett. „Az Egyesület elsődleges célja, hogy az összefogás előnyeit kihasználva, tevékenységével megakadályozza a fiatalság különös tekintettel az értelmiségi fiatalokra elköltözését a térségből.“

Minden pályázati lehetőséget megragadtak céljaik eléréséhez. Az önkéntesség is nagy szerepet játszott az életünkben. Náluk minden tisztségviselő önkéntesként tevékenykedik és a nagy rendezvényeinken is sok segítőnk van. Ma már évente 70-100 fő dolgozik céljaink megvalósításáért.

A kisfilmet a Szövetség az Ifjúságért Program keretében az Északi Támpont Közhasznú Egyesület készítette. A Szövetség az Ifjúságért Támogatási Program három szektor együttműködésének az eredményeként valósul meg. Az Északi Támpont Egyesület a civil szektort, a Nemzeti Család és Szociálpolitikai Intézet az államigazgatási szektort, míg az Aldi Magyarország Élelmiszer Bt. az üzleti szektort képviseli a fiatalok támogatásáért életre hívott szövetségben. A programnak fontos törekvése a források kiosztásán túl az is, hogy a civil társadalmat innovatív eszközökkel vonja be a pályázati folyamatba.

Mutat
0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
A hozzászólások le vannak tiltva ennél a videónál
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY