2264 Loop készítése
2
0
2013. aug. 29.

Hende Csaba: a HM sosem hallott az 1989-es UFO-invázióról sem, amikor a laktanyák 3 napon át készültségben voltak... (14 perc 58.88 másodperc)

Előadó:
Molnár F. Árpád "ELI" (Szupertitkolt, D-Notice alatt lévő Keresztyén Emberjogvédő, A HÍRHÁTTÉR Alapító-Főszerkesztője, Az Alsóörsi Hírhatár főszerkesztő-helyettese, minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és Echelon-Filmjeinek Rendezője, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg)

Interjú és Operatőr:
Kovács Adrienn Nikoletta (Politikai üldözött emberjogvédő, állatvédő, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és az Alsóörsi Hírhatár újságírója)

Executive Producer:
Emma Paradigma (Keresztyén, Echelon-Tanú, minden magyarok Legüldözöttebb és Legbetiltottabb, főleg Keresztyénekből álló Médiumának, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIÁNAK a Munkatársa)

A Vágófelvételek Operatőrei:
Molnár F. Árpád "ELI"
Kovács Adrienn Nikoletta
és mások

Zeneszerző:
Molnár F. Árpád "ELI":
1. Fokozatos kibontakozások (K.2)
2. 110825/5. Az Ötödik

HÍRHÁTTÉR 3D:
Sid Modwooder

Rendezte:
Molnár F. Árpád (ELI)

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more...

Felvétel: 2013.08.18.; Apc, Heves megye, Magyarország.
Készült: 2013.08.29.; Budapest (Bp.), Hungary.
Premier: 2013.08.29.
http://www.echelon8.org/
http://siteground189.com/~hirhatte/
(Orbántól a hirhatter.com 2011.02.17-én a magyar népirtó [Btk. 155. § (1) b), c), d)] tarhely.eu-n keresztül, a BRFK óhajára hivatkozva BETILTVA, MEGSEMMISÍTVE MINDEN BIZONYÍTÉKOT! (1. és 2.!) A Keresztény HÍRHÁTTÉR átmeneti tárhelyén ugyanúgy náci és sztálini népirtások propagálása hamis vádjával, 2011.03.07-én szintén BETILTVA! A helyére az atw nevű terrorszervezet egy hiányos öltözetű nagy babiloni szajha-reklámot helyezett e felirattal, csupa nagybetűkkel!: "ISMERJE MEG CSÁBÍTÓ AJÁNLATAINKAT!")


A Filmben olvasható feliratokból:
A HELYZET
Magyar UFO

Interjú: Kovács Adrienn Nikoletta
www.echelon8.org

3 napos UFO-invázió a világrendszer-váltás előtt, 1989-ben...

Molnár F. Árpád (ELI) Echelon-Tanú. www.echelon8.org

Opál Sándor alezredes BM-osztályvezető volt, aki az UFO-ügyeket is vitte. Alapítója a kriminológiai és hadtudományi társaságnak stb.

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, legalább egész Európa legfőbb Echelon-tanúja)/
(Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Hans Zimmer/
Tartalom: Igen átfogó filmünk külön tetszeni fog azoknak, akik a HÍRHÁTTÉR-filmek ama klasszikus darabjaira vágynak, amelyek szépségükkel is sodrók és magukkal ragadók, és egyszerre varázslatosak és borzalmasak. Eme ismét világszinten is páratlan tényfeltáró és keresztyén dokumentumfilmünk további titkokat fed fel az ISTENBŐL és az Ő Végzése szerinti Kapcsolatunkból a Forrásból, ahonnan a világot irányítják. A mű második felében egy listát is hallhatnak főképp a világ legnagyobb Echelon-tanúiról, azaz olyanokról, akik a világ elmeirányító titokzatos háttérhatalmáról már tényfeltártak, tehát túlélve a sötétség emiatti gyűlöletét.

A Világprogram Legfőbb Kódjai között a 3+1 már világszerte! Fényképezte: ELI!

ELI + 888, Az 1 +888. A 8 + 888!

Az 1 +888 = A 8888! Camera: ELI! A próféták tudják, mit kell filmezni...

A HÍRHÁTTÉR minden magyarok Első és a bolygó Legmélyebb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője. HHMM: www.echelon8.org

Minden magyarok Legtitkoltabb és Előre Bejelentve Legüldözöttebb Médiuma, a HÍRHÁTTÉR Bemutatja
Hende Csaba: a HM sosem hallott az 1989-es UFO-invázióról sem, amikor a laktanyák 3 napon át készültségben voltak...

1989 telén napokon át minden idők legnagyobb UFO-Inváziója volt. Napokon át égtek a telefonok a laktanyákban, meteorológiai állomásokon, vadászgépet küldtek köréjük, tömeges lakossági bejelentések stb.! "100%-ban" törölték a lakosság memóriájából!

Lent Orbán, fent Auschwitz vidám családi szalmalángja.

Sokféle módon folyik a totális elmeprogramozás. A HAARP pl. a műholdas tévézéshez hasonlóan programok tömegeit lövi fel folyamatosan, amik az ionoszféráról visszaverődve irányítás alá vonnak személyt, csoportot, várost és országot...

Egy Echelon-Computernek csupán 7 milliárd mozgó egységet kellett koordinálnia és programoznia. Ugyanis ennyi ember él a Földön. De ez még távolról sem a Legfőbb Hatalmi Eszköztár! HÍRHÁTTÉR: www.echelon8.org

Cikkajánlat: 2013-08-28.:
"UFO-Helyzet 8.28 - Titkolt bizonyítékokkal Feljelentés Hende Csaba és a HM közpénzesei, valamint Orbán Viktor ellen". (KLIKK!)
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA: www.echelon8.org

2013-04-09. Vulkánkitöréseket okozhatunk - mondta az amerikai védelmi miniszter (Próféták és illuminátusok)
(KLIKK a Cikkre!) Csúcscikk: Molnár F. Árpád "ELI".

2013-03-31. Programozott gyilkosok és gyermekek, gyilkosságra programozva
(KLIKK a Cikkre!) Cikk: Molnár F. Árpád "ELI".

2010-10-03. Minden idők egyik vagy legjelentősebb katasztrófája!
Előre Jelentettük, hogy vonatkarambol készül - Az ISTENT és Választottait szolgálta, és a világ sötétsége ellen irányult az indonéz vonatkatasztrófa
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, legalább egész Európa legfőbb Echelon-tanúja)/
Részlet: Szombat hajnalban, 2010. október 2-án az indonéziai Java szigetén - a szintén Java szigetén a titkosszolgálatok akaratából földhöz vágott Hercules katonai teherszállító 2009-es lezuhanása után - újabb világtörténelmi jelentőségű tömegkatasztrófa történt, amikor két vonat összeütközött. Az első jelentések szerint 43 a halottak száma. (...) Tudtuk, hogy vonatkatasztrófa készül. Azt is tudtuk, miért. Azt is, kik miatt. Azt is: arra lesz, hogy kiderüljön végre: ...

8
8 8

A Világmindenség Hatalmi Struktúrája a Föld bolygó XX-XXI. századában

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
Tel.: +36/30/919-6386. www.echelon8.org

2013-08-26. HÍRHÁTTÉR TV: Titkosszolgálati neve: Komputer-szimulált Tudatalatti Beszélt Nyelv (A HHMM Ismeretterjesztő Filmje)
(Film, 11 perc 48.88 sec; KLIKK!)

A világ vezetői és az Echelon Tanúi sokkal több titkos ismeretet Kaptak, ezért tudja szinte mind, hogy az Emberiség fölött az Isten, de mindenképpen legalább földönkívüliek állnak!

A világ Echelon-Tanúi jellemzően hadibázison vagy mellette születtek. Ahogy a Molnár F. Árpád is Magyarország Legfőbb hadibázisa katonai lakótelepén született, ahová most is be van jelentve és akit A VILÁG LEGFŐBB ECHELON-TANÚJÁNAK TARTANAK!

2013-05-17. Megdöbbentő: Orbán Viktor és a Fidesz vezetőinek patológiájából
(KLIKK a Cikkre!) Forrás: Alsóörsi Hírhatár

2011-03-01. HÍRHÁTTÉR TV: A Halhatatlanság alkalmazott, titkolt technológiai hátteréből
(Film, 12 perc 48 sec; KLIKK!)

2013-03-19. Szaniszló Ferenc Táncsics-díja - Effata, ELI! (Molnár F. Árpád)
(KLIKK a Cikkre!) Cikk: Molnár F. Árpád "ELI"

Molnár F. Árpád apja katona volt, anyja a halálbíró Lengyel mellett dolgozott, majd az állami gyilkosságokat szervező II. Katonai Kórház pszichiátriáján lett bizalmi. A Molnár kiskorától állami bűnözők és tömeggyilkosok közt nőtt fel és lett ellenálló.

A Molnár 1998-tól a bűnüldözésben működött a rendőrséggel és a titkosszolgálattal. 2000-től háborúba került a bűnöző rendszerrel. 2003-ban politikai gyilkosság elől többször ment külföldre. 2004-ben logikai úton lett Keresztyén.

2005-ben - miközben államtitoksértési per folyt ellene - Keresztyénként ismét külföldre távozott. 2007-re az Illuminati - amely mindig tudta, hogy a Molnár elkerülhetetlen lesz - védekezésül teljes beavatást eszközölt.

Molnár életét már akkor elkezdték kísérni az ellenségeit sújtó szokatlan és rejtélyes halálesetek, miután a bűnüldözésben a titkosszolgálattal összejött. A titkosszolgálatokkal való háborújával a sújtó halálozások idővel radikálisan megszaporodtak...

2007 közepén létrehozta a HÍRHÁTTÉRT, majd ahogy Előre Beharangozta, ő lett minden magyarok Első és a bolygó Legmélyebb HAARP- és Elmetechnológiákat Tényfeltáró Filmjeinek Rendezője. Őt kereste meg minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja is.

3 3

Magyar László pszichiáter ezredes (mellette a Molnár anyja) már a Kádár-érában tömeggyilkos volt. Később Orbán egyik legfőbb bérgyilkosa lett.

Molnár F. Árpád "ELI" (a bázisnál) Kaczyński előtt pár nappal Interaktív Szólt: fel kell tenni egy állam vezetését egy utasszállítóra, a gépet földhöz kell vágni és mindenkit meg kell ölni! Sőt! (A project egy Isteni Bosszú hadjárat apró eleme...)

USA-Orbán és bandája által BETILTOTT, NWO-Feltáró Filmjeinkből:
1. Nincs Önálló Gondolat (KLIKK!)
2. Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") (KLIKK!)
3. A Júdásanya halála és más misztikus halálesetek (KLIKK!)
4. Jelenések Könyve: Van-e benne hamisítás? (KLIKK!)
5. Intermezzo 8.25. (Milliárd dolláros tippekkel Magyarország tönkretételéhez) (KLIKK!)
6. Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (KLIKK!)
7. Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között (KLIKK!)

Pl. a pánarab forradalomról ajánljuk BETILTOTT Próféciafilmjeinkből!:
1. Az elnök megölése! - Titkok Szaddam Husszein bukásáról (Elárulta a békét, kiállt Orbán gyilkosságaiért, ezért felakasztották!) (KLIKK!)
2. Libanon az ISTEN és az Emberiség ellen (KLIKK!)
3. Libanonból a holtak világtengere (KLIKK!)
4. ! Hezbollah ! - Orbánból az arab despoták alkonya (KLIKK!)

Obama-Orbántól BETILTOTT HAARP-Filmjeinkből:
1.A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból (KLIKK!)
2.HAARP From 2011, és Több, Mint Delta-Kód! (KLIKK!)
3.Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
4.HAARP-project az Emberiség ellen
5.HAARP-álomban az egész bolygó

HÍRHÁTTÉR - Az Echelon-mondó
2009-07-26. HÍRHÁTTÉR TV: A Meghekkelt Emberiség (ismeretterjesztő dokumentumfilm, kulcsfilm)
/Szeszák Gyula (megyei főügyész, olajügyész, tényfeltáró) - Molnár F. Árpád (főszerkesztő, emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: Lendvay Kamilló, Durkó Zsolt, Toto, Morricone/
(Film, 15 perc)
Tartalom: Gazdagon illusztrált és zeneileg kolorizált, tanulságos, mentalitásformáló, helyenként felemelő, másutt ijesztő filmet láthatnak, ismét olyan tartalommal és szerkesztéssel, amilyennel még soha a magyar filmirodalomban nem találkozhattak, csak a Hírháttér-filmek esetében. Filmünk gerincét a világ titkosszolgálatai tevékenységi módszereinek feltárása képezi. Érintjük a World Trade Center, a kínai titkosszolgálatok, a globalista cyberhadászat és interkontinentális technológiai háborúinak témaköreit (...). Mindezt a botfülű, tudományos és művészeti szempontból teljesen gyengeelméjű magyarok minden sötétsége ellenére (...). (...)

"A hatalmat nem lehet elvenni. Arra teremtetni kell."
/Molnár F. Árpád (ELI)/

Sziget 8 (Forrásfilm, Kulcsfilm) (KLIKK!)

A Fő ISTEN-Kapu és az Első Echelon-Média! HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA

2012-12-19. HÍRHÁTTÉR TV: Köztünk, akik belülről ismerik a Háttérhatalmat - Magyar és külföldi kormányfőkkel voltunk...
(Film, 23 perc 58.88 sec; KLIKK!)

1. Megmondtuk: Orbánt nem fogadhatják Egyiptomban!
2. Orbán Egyiptomba ment és 1 nap múlva kitört a pánarab forradalom!
Ésaiás 43.!: "Adtam Érted Egyiptomot!"
3. Orbán házkutatással és A HÍRHÁTTÉR Blokkolásával a Cikket és a Képet BETILTOTTA!

Ajánljuk pl. Japánról BETILTOTT és szuicid, omega kódú orbániáda által ÜLDÖZÖTT Próféciafilmjeinkből!:
1. Japán a népirtást választotta - Globalista titkosszolgálati terrorizmus Magyarországon (KLIKK!)
2. Japán, Szen, Dáj! Mielőtt a földrengések elkezdődtek... (KLIKK!)

Az ISTEN és a Jézus Krisztus, valamint prófétáik és a kiépült elmeirányító Nagy Babilon eltitkolását, a próféták és az Emberiségért tett tényfeltárásaik üldözését, eltitkolását és megsemmisítését a TEREMTŐ elbutítással és örök kínzatással bünteti!

Music and Directed by: Molnár F. Árpád (ELI)

Felvétel: 8.18., 2013.

3 3

HÁTTÉRHATALMI TITKOK
A Legfőbb ISTEN-Kapu és a Legfőbb Echelon-Média!
TÉNYFELTÁRÓ DOKUMENTUMFILMEK
TITKOK ECHELONRÓL
TITKOK BABILONRÓL

Hírháttér
Minden magyarok Első és a bolygó Legmélyebb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője!∆ ∆

AZ ISTEN és az
Echelon Kapuja
H Í R H Á T T É R

∆ ∆


Érintve: UFO, Hende Csaba, HM, Molnár F. Árpád, Pataky Attila, Opál Sándor, Magyar UFO Kutató Szövetség, Honvédelmi Minisztérium, Ufószövetség, magyar honvédség, légtér, Unidentified Flying Object, Azonosítatlan Repülő Tárgy, Molnár F. Árpád, ELI, Echelon-Tanúk, HAARP, elmeprogramozás, agyprogramozás, mind controll, totális kontroll, New World Order (NWO), Új Világrend, Novus Ordo Seclorum (NOS), Kozmosz, Világegyetem, Világmindenség, Isten, Teremtő, Jézus Krisztus, Háttérhatalom, Illuminati, titokzatos Nagy Babilon, Nagy Babiloni Szajha, Biblia, Újszövetség, Jelenések Könyve, Megváltó, UFO-invázió, tv2, Mokka, Edda együttes, Belügyminisztérium (BM), Kádár-rendszer, osztályvezető, földönkívüliek, katonai szakértő, nyugalmazott rendőralezredes, adatgyűjtés, bizonyítékgyűjtés, x-akták, honvédelmi miniszter, feljelentés, Magyar Néphadsereg (MN) II. Katonai Kórház Ideg-elme osztály, pszichiáterek, hadászat, tudomány, UFO-megfigyelő állomások, Ózd, Szovjetunió, 1989, katonai titkosszolgálatok, Orbán Viktor, Fidesz, világkorszak, világrendszer-váltás, Pintér Sándor, Orbániáda, USA, magyar, Magyarország, Heves megye, Apc, Adolf Hitler, garázs, kémkedés, II. Világháború, repülő csészealjak, autószerelő, aerodinamika, emberprogramozás, nemzetbiztonság, Emberiség, világváltozások, katona, katonatiszt, HÍRHÁTTÉR, Orbán-kormány, sötét középkor, halhatatlanság, gyűlölet, Mester, megosztás, operátor, számítógép, exofajok, extraterrestrials, elektromágneses hullámok, interjú, riport, UFO-jelenségek, légibázis, hadibázis, Kecskemét, Petőfi Sándor laktanya, Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis, repülőlaktanya, D-Notice, leszállópálya, kifutópálya, meteorológiai állomások, vadászgép, memóriatörlés, emlékezettörlés, UFO-láz, próféták, Predesztináció, CIA, NSA, Osama Bin Laden, Amerikai Egyesült Államok, terrorszervezetek, Eleve Elrendelés, Szeszák Gyula, főügyész, olajügyész, Hajdú-Bihar megye főügyésze, elit, nép, pórnép, szakadék, dokumentumfilm, ingyenfilm, ingyen film, online film, tudományos, természettudomány, technika, technológia, rövidfilm, ismeretterjesztő. Temető, Fidesz-kormány. A HM-levél aláírói: dr. Szilágyi Mária pszichológus, Pataky Attila előadóművész, Knoll Gyula repülőezredes, Novák Péter kutató, Sós Tibor kutató, elnökségi tag, Éles István kutató, Csefkó Pál energetikai kutató, Máté Imre kutató, elnökségi tag, Kisfaludy György kutató, Indi Attila kutató, Aranyi László kutató, Oláh András kutat, elnökségi tag, Medgyesi István kutató, Ridegné Szabó Éva elnökségi tag, Tóth László kutató. Kalmár János, a Magyar Ufókutató Szövetség elnöke. Hende Csaba alatt dr. Kadár Pál ezredes, mb. főosztályvezető.

Ha bajban van, ha információval szolgálna:
Tel.: +36/30/919-6386.

Music and Directed by
Molnár F. Árpád "ELI" (Paramount of Echelon Witnesses)
http://www.echelon8.org/

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Dr. Opál Sándorról és az osztályidegen származásuk miatt kiírtott és ma is elhallgatott családjáról az Ufómagazin a 2017 decemberi számában részletes cikket közölt. Valójából nem Fakas Bertalan, hanem ő volt az első magyar űrhajós.
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY