0 0 0
58
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2012. ápr. 20.
Lakótársak.hu a legmodernebb ingatlanportál Magyarországon. Felhasználó barát, többnyelvű felületet kínál, rendkívül fejlett eszközökkel, a hazai és nemzetközi ingatlanügynökségek számára. Egyre ismertebbé válik az ide érkező nemzetközi diákok körében (mind hosszabb távú orvosi, vagy rövidebb távú Erasmus programok keretében), Lakótársak.hu a legjobb utat kínálja, hogy megtaláld a legmegfelelőbb bérlőket, így könnyen növelheted a lakáskiadásból származó bevételeidet. Nincs még egy ilyen weboldal, mely közvetlen kapcsolatot kínál külföldi albérlők csoportjával, mint a Lakótársak.hu.
Csatlakozz azokhoz az ingatlantulajdonoskhoz, akik már sikeresen kiadták apartmanjukat a Lakótársak.hu segítségével, és a saját bőrödön tapasztalhatod meg a legfejlettebb mégis legegyszerűbb, hatékony és felhasználóbarát módot ingatlanod kiadására.

Irányítsd TE kiadó ingatlanod reklámozását!

* Reklámozd kiadó ingatlanodat Magyarország legfejlettebb és legkoncentráltabb ingatlanoldalán.
* Használd egyedülálló SMART agent rendszerünket, Listáidat automatikusan egyeztetjük a kiadó ingatlant kereső tagjainkkal, és közvetlen értesítést küldünk nekik e-mailben vagy smsben.
* Többnyelvű, felhasználóbarát és dinamikus felület segít, hogy listáidat hirdesd számtalan nemzetközi diák és bevándorló részére, akik kiváló kiadó ingatlanokat keresnek Magyarországon.
* A statisztikai adatok fejlett mégis könnyű használata, valamint az önálló kezelőpanel belső levelezéssel, gyors hirdetés feladási rendszer, és különböző reklámozási eszközök (ingyen és nem ingyen) segítik hirdetésed reklámozásának maximalizálását!
Hozzászólások | 0
A felhasználó további videói
Lakótársak.hu: Mi a SMART Agent?
1:10
Hasonló videók
1:10