290 Loop készítése
0
0
2016. júl. 1.

Hogyan keress Pénzt a számítógépeddel ? - Kairos Technologies Magyarorszag

A KAIROS Technologies Ltd. 2014.-ben került bejegyzésre.


Természetesen ez csak folyamatos fejlesztéssel és a struktúrák hagyományostól eltérő kialakításával oldható meg. A KAIROS rendszerén belül a szerverparkok diverzifikálása következtében az adatok fizikailag lefoglalhatatlanná, így kiemelten biztonságossá váltak.

A fenti rendszerre épülve a KAIROS ez ideig a piacon megjelent termékei, a biztonságos email, internetböngésző, valamint a már említett lefoglalhatatlan, nagy biztonságú tárhely szolgáltatás.

2015 áprilisában került bemutatásra a KAIROS cég saját fejlesztésű és márkanevű okos telefonja, amely a KAIROS rendszerében történő telefonálás esetén a partnerek közötti beszélgetéseket harmadik fél számára lehallgathatatlanná(!) teszi.


De miért is érdekes ez a számodra?

Milyen üzleti lehetőségeket kínálunk, amellyel élve - akár mint felhasználó, akár mint üzleti partnert - az átlagosnál jóval magasabb jövedelemhez juthatsz?

Együttműködési ajánlatunk elsősorban a nagy biztonságú tárhely szolgáltatás, a szerverek diverzifikálásának területére szól, kétféle módon:

1. A számítógéped szabad tárhely kapacitásának bérbeadására, amellyel üzleti csomagtól függően, akár
napi 19,02 $, azaz évi 6.942,5 $ garantált un. ”passzív” jövedelmet is szerezhetsz.

2. A KAIROS üzleti rendszerének népszerűsítése. (Ebben az esetben a jövedelmed nyilvánvalóan az elvégzett munka nagyságától függ)

Az már csak rajtad múlik, hogy a továbbiakban hogyan élsz ezekkel a lehetőségekkel. Hogyan és mennyire hatékonyan fogod kiaknázni a KAIROS Technologies által felkínált lehetőséget. Azokat, amelyek kiváló megoldást jelentenek a számodra, hogy tágítsd önmagad és családod, barátaid, ismerőseid anyagi lehetőségeit.

Ahhoz, hogy a konkrét ajánlatot megismerhesd és képet alkothass a KAIROS Technologies tevékenységéről illetve a céljairól, írj erre az email címre: palasti.business@gmail.com

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
Felhasználó videói
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY