3978 Loop készítése
4
1
2014. máj. 13.

A TASZ Drogriporter munkatársai idén márciusban Új-Zélandon forgattak arról, hogy miért döntött úgy az ottani kormány, hogy az eddigi tiltó megközelítés nem alkalmas a dizájner drogok visszaszorítására, és hogyan próbál legális, ellenőrzött piacot teremteni néhány alacsonyabb kockázatú szer számára.

Mutat
0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
DiveWithsly, a film végén elmondjuk hogy nem arról van szó, hogy visszavonták a törvényt. A törvény szerint mineden új pszichoaktív szert egy szigorú engedélyeztetési folyamaton kell átvinni, ami bizonyítja, hogy a szer alacsony kockázatú. MIvel ez sok idő lesz, azoknak a szereeknek amikkel kapcsolatban eddig nem volt egészségügyi panasz, ideiglenes engedélyt adtak. Most, egy szkizofrénia ügy és pár hangos ellenző hatására, a közelgő választások miatt, ezt az ieiglenes licenszt vonták vissza. Amikor ezek a szerek kiálláják a gyógyszeriparban szokásos tesztelést, és engedélyt kapnak, újra árusíthatókká válnak.
thumb
gyere haza tibi, itt SOKKAL jobb.
thumb
Eleg ciki lehet a filmeseknek de mult het pentektol minden be van tiltva - all legal highs ;)
thumb
Na bakker!
A diplomások átlagIQ-ja így is 80 körül mozog. A kiwi kultúra netovábbja pedig (mármint amit a mindennapokban művelnek, nem a turistafotók pózai), az a "Híj, háver! Gördeszkázzunk le a bícsre tél közepén mezítláb"!
Na most erre fog még rájönni az, hogy a maradék, a rendőröktől eddig betojó kiwi is el fogja szívni az agyát...
Ez itt a Föld zoknija! Szeretettel várunk mindenkit, aki az életben nem akar többet egy értelmes beszélgetést folytatni, egy jó könyvet olvasni, egy színvonalas étterembe beülni, egy színházi darabot megnézni, házban (nem kutyaólban) lakni, és aki ezentúl csak módosult tudatállapotban lévőkkel szeretne találkozni.
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY