11356 Loop készítése
6
0
2012. okt. 7.

A magas energiaár átalakítja a világot. Vannak közösségek, amelyek szerint itt az idő egy mélyebb átalakulásra.

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
tetszett, amit a krisnás főmufti mondott: az önfenntartás nem környezetvédelmi, hanem nemzetbiztonsági kérdés. Kétségtelenül kényelmesebb lenne legalább valamiben csak magunkra támaszkodni tudni...
thumb
Jó, tudom, elkésve, de:
Az atomaenergiával az a helyzet, hogy jelen pillanatban _senki nem tudja megmondani_ mennyibe kerül. Mint az a filmben is elhangzott, itt nem a konkrét működtetési költség a sok. Hanem hogy utána el kell takarítani a "sok mocskot" (idézet filmből). Teljesen felszámolt atomerőmű _nincs_ jelen pillanatban. Leállított (de ellenőrzött) ill. leszerelt, eltemetett és ellenőrzött van. Hasonló a helyzet az atomhulladékkal is. Ezek mind időleges megoldások, semmiképpen nem végérvényesek. Jó ezzel tisztában lenni.
Ja, nem vagyok fizikus - "csak" szakmabeli. Több, mint tíz éve :)

A napenergia nyerő, különösen most, hogy az új, szénalapú technológiai rendszerek kidolgozása _elkezdődött_. De ebből termék kb. 10 év múlva lesz - ha lesz rá akarat. Addig meg marad a nevetséges hatásfok vagy a ritkaföldfémek és nemesfémek használata, aminek a környezeti kárait szintén nem fizetjük meg.

Miközben a világ energiaigénye exponenciálisan növekszik.
thumb
Úgy érzem kevés a fizikus ebben a csapatban. Oké hogy el fog fogyni az olaj és a földgáz. De ott az atomenergia ami jóval olcsóbb. Illetve van egy tényleg kimeríthetetlen erőforrás: A NAP! A nap 8 perc alatt annyi energiát sugároz felénk ami az egész föld egy napi fogyasztását fedezné. Meg találni azt a módszert amivel fel tudjuk fogni és közvetíteni a föld felé.

Az hogy mindenki kezdjen el cserépkályhát építeni, meg ökrökkel darálunk majd??? Minden ember tartson két ökröt? Az 14 milliárd ökör! Aki ezt kitalálta az az ökör :(

Ez hasonlít a sötét középkor eszméire. A virágzó római kutúra után jött a sötét középkor. Ne legyen megint ilyen, amit egyszer megteremtettük használjuk úgy hogy minél kevesebb energiát használjon. Az autók 10-20 éve még 10 liter felett fogyasztottak, most az átlag 6 liter, de 2014-ben jön a 3,5 liter fogyasztó BMW...

Szóval üljetek vissza inkvizítorok!
thumb
Volt három kismalac az első szalmából építette a házát, a második fából, a harmadik téglából. Te melyik kismalac akarsz lenni? A krisnás ökofalu önfenntartó.... míg a külvilág tolja befelé az adományokat.
Ha lesz nagy technológiai összeomlás, akkor én úgy képzelem, hogy a ökofalvak lakói nem a bölcs túlélők, hanem a Mad max jellegű motoros bandák első (balga) áldozatai lesznek.
Menj el falura és nézz meg 10 találomra kiválasztott 100 éves vályogházat és 10 db 100 éves téglaházat! Rögtön megérted, hogy az őseink több évszázados vályogban lakás után miért tértek át tömegesem a téglaházakra, mikor lehetőségük nyílt rá.
thumb
Távfűtésről nem tudok leválni ezért mindegy mit csinálok.

Erre nincs valami megoldásotok?
thumb
Azok akiknél a hatalom van most ezt már tudják előre és fel is készültek rá de még van tartalék bőven ők már kiszámolták hogyan éri meg nekik majd a változás amit kifizettetnek az emberekkel és onnantól nem olajjal fognak kereskedni hanem elektromos kocsival meg újra hasznosított engergiával de a lényeg az irányítás a kezükben marad.
Vajon miért még mindig a legnagyobb lobbi amerikában az olaj meg vajon kik szabják a világpiaci árakat és kinek az érdeke hogy ne terjedjen az újrahasznosított energia.
Felhasználó videói
thumb
2:36
Szeretlek titeket
2019. jún. 30.
thumb
4:37
Mindennapos erőszak
2016. szept. 26.
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY