4089 Loop készítése
13
0
2009. dec. 22.

Videó: csillukababa. A kötelékről részletesebben, mivel ide kissé hosszú lenne: http://www.mig-21.hu/page.php?33

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Én úgy értettem, hogy a MiG-25 ös lett volna jó a 21-es váltótípusának, a 27-es pedig a Szu-22 eseknek
thumb
A 27-es nem hiszem, hogy megfelelő váltótípusa lett volna a 21-eseknek. Ugyanis vadászgép helyett vadászgép dukál, nem vadászbombázó.
Üdv.!
thumb
Én azt nem is vitatom, hogy nagy harcértéke volt, de szerintem érdemesebb lett volna már akkor inkább a 23-as csapásmérő változatát a MIG-27-est beszerezni (szerintem többet ért volna mint a Szu-22 -esek) vagy esetleg a MIG-25-öst hiszen 1972-től Oroszországban már hadrendben volt és még abban az évben Kairóba is szállítottak 4 darabot belőle.
thumb
Tény, hogy nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket (bonyolult üzemeltethetősége és baleset veszélyessége miatt), hisz az öregebb típus (MiG-21) túlélte a 23-asokat... De azért nem bírt elhanyagolható harcértékkel.

Üdv.!
thumb
ühüm, tényleg igazad van elnéztem valamit, de Magyarországon akkor se futott be a típus túl nagy pályát, inkább a ruszkik színeiben volt több ezrednyi
thumb
Húúha Mrock, te aztán nagyon alábecsülted a MiG-23-ast... 1979-től 1997-ig volt hadrendben Magyarországon. Azaz nem 3 napig, hanem 18 évig!
Üdv.!
thumb
A hornet szerintem már alapból is elég gagyi, a MiG-21 meg csak elavult. A mig-23 ha jól tudom magyarországon 3 napig repült aztán kivonták a hadrendből mert kiderült, hogy gyári hibás a farokrészük. Egyébként nekem jobban tetszik a történetnek az a része amikor anglia felé repültek, és eltűnt az egyik MIG, aztán 6 kilóméterrel hátrébb a következő Tornado mögött került elő, mindezt sűrű és alacsony felhőalapban.
thumb
A mieink bármilyen típussal kirepülték a közönség szemét! Mindenhol elismerték, és díjazták repülőtudásukat.
thumb
azért van korkülömbség egy Hornet meg egy MiG-21 között
thumb
belizar!Minden ország azzal harcol amije van.Piruettezni ott volt a Mig-23,29 Rombolni a 21-es!
thumb
Nem volt szerencsés ötlet a Blue Angels-höz hasonlítani Őket Belizar! A B.A. egész más műfajt produkál, ők kötelék, szóló és vegyes műrepülő figurákat mutatnak be, a Sky Hussars 2 az 1 elleni légiharcot demonstrálta a közönségnek. De ha elolvastad volna a linket, bizonyára rájöttél volna. A MiG-21 -essel is lehet nagyon szépen műrepülni, biztos vagyok benne, hogy a kötelék (Sky Hussars) bármely tagja képes lett volna rá, de nem ez volt a céljuk, és nem is azt akarták!!! Amit akartak azt nagyon szépen megmutatták. Ha a B.A. is a légiharcot imitálná, hasonló manővereket láthatnánk tőlük is!
Üdv.!
thumb
tudj isten, azért a blúéndzsőlsz egy kicsit komolyabban nyomja úgy elsőre pillantásra. persze lehet, hogy ebből a roncs mig21-ből ennyit lehetett kihozni. élőben biztos izgalmasabb, ha másért nem, hát mert olyan rohadt hangos szinte minden mig, hogy már attól majdnem bevizel az ember két sör után a napon 1 kilóméterre a klotyótól.
Felhasználó videói
thumb
4:07
Ittas pilóta
2010. ápr. 2.
thumb
1:59
Búcsú az Albáktól
2009. dec. 21.
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY