1 1 0
745
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2021. ápr. 4.
Öltözködés

A főszékesegyház felszentelt hely. Kérjük látogatóinkat viselkedésükkel, ruházatukkal tartsák ezt tiszteletben! Térdet nem fedő szoknyában vagy rövidnadrágban, ujjatlan pólóban ne lépjünk a templomba!

Tájékoztatás az épületben való közlekedésrőlFelhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a Kripta kizárólag lépcső igénybe vételével érhető el. Az első emeleten lévő Kincstár és a második emeleten lévő Panorámaterem 60, illetve 120 lépcsőfok megtételével, vagy liften érhető el. A Kupolakilátóhoz csak gyalog lehet feljutni: ehhez 400 lépcsőfokot kell megmásznunk.

Kérjük, nagyobb csomagot, babakocsit ne vigyenek fel a kiállítási termekbe!Liturgikus szertartások alatt a Kincstárba, a Panorámaterembe és a Kupolakilátóhoz a főszékesegyház nyugati (dunai) oldaláról nyíló Királykapun át juthatnak be.Rossz idő esetén a Kupolakilátó nem látogatható. Ennek kapcsán felhívjuk figyelmüket, hogy az időjárási viszonyokat a Kupolában szolgálatot teljesítő munkatársak folyamatosan figyelik. Kizárólag az ő joguk eldönteni, hogy engedélyezik-e a látogatást a Kupolakilátón, hiszen odafönt gyakran igen eltérőek a viszonyok a "földszinten" tapasztaltakhoz képest. Emiatt kérjük megértésüket!Kerekesszékkel a templomba való bejutáshoz a székesegyház északi bejáratánál (jobb oldali bejárat) alakítottunk ki rámpát.
A bejárat nyitását telefonon a +36-33/402-354 számon, vagy a templomban szolgálatot teljesítő munkatársainktól lehet kérni.

Fényképezés

A templomtérben nem tiltott a fényképfelvételek készítése, azonban kérjük a vaku használatának a mellőzését. A Kincstárban sem a videó, sem a fényképezőgép használata nem megengedett.

Mobiltelefon

A templomtérben tilos a telefonálás.

Mosdók

Mosdók a déli harangtorony Információs Központjában találhatók.
Hozzászólások | 0
A felhasználó további videói
Devil's Line - 11.rész (Magyar Felirattal)
24:26
Devil's Line - 10.rész (Magyar Felirattal)
24:26
Hasonló videók
24:26
24:26