27674 Loop készítése
9
0
2018. ápr. 12.

Brutálisan őszinte timelapse egy anyuka éjszakájáról, amit kíváncsisága miatt készített. Forrás: Fitmomma

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Hú, ha nekem ilyen anyukám lenne!
thumb
Ilyen mondatokat ír le, és még a másik a "picsaember"... A véleményéhez mindenkinek joga van, de a stílust azt meg kéne ám válogatni, különben pont hogy ti váltok picsaemberré...
thumb
Tipikus esete annak, amikor megcsinálni könnyű volt, de a nevelés már nem megy a kis picsáknak. Bezzeg a külvilág felé biztos megy a vetítés, hogy mekkora király dolog "anyának" lenni. Aham ez mind tök szép és jó, de az "anyasághoz" vajmi kevés köze van! Ahogy lentebb is írta már valaki, a picsaemberré való nevelés tökéletes mintáját láthatjuk. Ebből a kölkökből lesznek aztán a kontrollmániás, koncentrálni képtelen, ki ha én nem, egocentrikus nulla empátiával rendelkező felnőttek.
thumb
BoraBora: Szerintem mindenki nyugodtan elmondhatja a véleményét, attól még nem kell ilyeneket mondanod, fogadd el. Te másképp csináltad vagy fogod, ennyi.

Brutálisan őszinte? Nem az. Kíváncsiság miatt készített? Kiváncsiságból is tette fel, hányan lájkolják elképesztő teljesítményét? Instamom 2.0, ha nincs a neten, meg se történt.
thumb
Akik így szólnak hozzá tuti nincs gyerekük. Remélem nem is lesz!
thumb
Ezek a hozzászólások... Ti mekkora barmok vagytok
thumb
A picsaemberré nevelés első fázisait látjuk.
Ugyanis a csecsemőnek a leginkább a rendszerességre, de óramű pontossággal, valamint a sok alvásra van szüksége. Az újszülöttet még lehet "teáztatni" éjjel, de kb 14 napos kjorától a csecsemőnek a legjobb, ha végigalussza az éjszakát. Erre rászoktatni "kellemetlen" eleinte fel-felsír a baba... és a szülői szív meg akar szakadni... de igen hamar rááll bárki baba a sokat-végig-alvós éjszakázásra.

Látni viszont mindenütt alvásminuszos, éltében 4 órát egyvégtében sohasem alvó gyereket látni. Az alvásminusz mozgáskényszeressé teszi a gyereket. Találkoztam olyan picsaemberrel, aki dicsekedve mutogatta: "Autista tünetei vannak a gyerekemnek, ez egy zseni lesz!" Amiből kb annyi igaz, hogy pl zseniálisan oszt ötjegyűt háromjegyűvel fejben, de pl diszlexiás és más memóriaterületeken is súlyos zavarai lesznek.

A picsaember még videót is feltesz, dicsekedvén azzal, hogy a 10-20 hónapos gyereke majmot csinál belőle... A gyerekkel való nemfoglalkozást és nemtörődést igen sok picsaember "szabadságra nevelő laissez faire"-nek hazudja önmaga és a külvilág számára. "A rendszeresség poroszos ostobaság!" -koncepcionálja meg lustaságát. A nemtörődést nem-korlátozásnak hazudja. Egy bubadalt nem dünnyög a gyerekének, hanem okostelókát rak elé baby-TV-vel: neje-lessed... Akármelyik hypermarketben látunk a "szüleitől" 300 méterekre kószáló 2-3 éveseket, akik másznak föl bármire, rohangálnak neki az automata ajtónak.. és ki, sokesetben az egyirányú parkoló szervízúton száguldozó autók közé...

A videón látható "anya" a gyermekét veszélyeztető nemtörődöm picsaember alaptípusa.
thumb
Hol van apu? És biztos, hogy ki kéne venni azt a kölyköt az ágyból?
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY