3303 Loop készítése
Megosztás bekapcsolva
Megosztás kikapcsolva
79
0
2017. aug. 12.

A feliratot a Phantasmagoria egyszemélyes csapata, Nitta készítette. [www.inazuma.gportal.hu] Oldalunkon további érdekességeket találhattok a sorozatról ;)

0
0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Phantasmagoria szerintem jobban jársz ha letiltod a kommenteket ennél a videónál:)
thumb
ugye tudod hogy szánalmas vagy? :)
thumb
Mond mikor es hol es találkozhatunk
thumb
húúú de szívesen találkoznak veled élőben
thumb
Itt épp a negatív kommentekel nem kell foglalkozni am
thumb
Szerintem megmondtam nem egyszer, nem kétszer, hogy ez egy hobbi, mint minden hobbit akkor csinálom, amikor erre épp időm, kedvem és erőm van. Egyetemistaként le tudtam darálni 10-20 részt pár hónap alatt, felnőttként munka és kötelességek mellett viszont azt a maradék szabadidőmet úgy kell beosztanom, hogy hosszú távon nekem, mint ennek az időnek a tulajdonosának, jó legyen.

Ha abból indulok ki, hogy te milyen hangnemet ütsz meg a kommentekben, privátban kik zaklatnak, passzív-agresszív módon küldenek el a búsba nem tudom miért gondolod, hogy az időmet megéri egy olyan dologba fektetnem, amiből pozitívum ritkán származik. Ha kiadom a részt az a baj, ha nem adom ki az a baj, miért mkv, miért nem égetett avi miért nincs indán... Végül ott vagyunk a nyuszika és medve eseténél, megütlek, ha van rajtad sapka azért, ha nincs, azért.

Ezek után pedig szerintem egyértelmű, hogy azt a kis szabadidőmet mondjuk arra fordítom, ami nem jár stresszel és folyamatos negativitással. Mert sajnos az évek alatt kialakult, hogy sajnos a feliratok megnyitása inkább a feleslegesen megszületett negatív visszajelzéseket juttatja eszembe, így pedig nem öröm a sorozattal való foglalkozás, hiába szeretem és szeretném befejezni.
thumb
Krisz, ha nem tetszik akkor tanulj meg egy idegen nyelvet, a hasznodra fog válni vagy fordítsd le saját magadnak. A harmadik opció meg az hogy elkussolsz a picsába és vársz autista kölyök. Remélem érted, ennél érthetőbben nem lehet leírni.
thumb
igen. biztos így rinyál valaki aki már "dolgozik" :)
thumb
Okey en is dolgozom am de nem azert
thumb
az meg a másik hogy ezzel más is foglalkozik :)
thumb
Ha ennyire szeretnétek nézni folytatást akkor nézzétek meg YouTube-on!!!!! Tetszik tudni lehet feliratot kapcsolni magyarul!!!!(igaz nem a legjobb fordítás de értelmezhető)
thumb
azaz igazság hogy valaki éli az életet? :) tudod a felnőttek dolgoznak és mellette otthon is van elég dolgok :)) . Az hogy neked csak annyi a dolgod hogy reggel 8-tól délután 1-2 ig suliban legyél attól függetlenül más meg dolgozik nyáron is :) baromság meg az hogy nem tudsz felfogni dolgokat :) jó persze én vagyok a hülye hogy "veszekszek" egy gyerekkel :/
thumb
Nem tehetek rolla hogy faj az igasag
1 | 2 | 3 | 4
következő
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY