927 Loop készítése
11
0
2014. ápr. 5.

Kim Hyun Joong új akciódús sorozata.
Helyszín: Kína, Shanghai - 1930-as évek.
Egy történet a hazafiasságról, barátságról, bosszúról és szerelemről.

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Köszönöm szépen a munkádat. Nagyon jó kis sori volt.
thumb
Köszönöm ezt a nagyon izgalmas sorozatot
thumb
Köszönöm, nagyon szövevényes, izgalmas sorozat volt.
thumb
Na ,nem birtam ki,és megkerestem a fiatal Jung Tae szerepét játszó fiatal ember nevét:Kwak Dong Yeon,azt hiszem,fogjuk még őt látni!
thumb
Fogadd hálás köszönetemet a nagyszerű,és gyors fordításodért.
Nagyon jó sorozat volt
Külön öröm volt látni Kim Hyun Joongot,ebben az igazán férfias szerepkörben,bár meg kell mondjam a fiatal Jung Tae / bocsi,de nem tudom még a nevét / alakítása is nagyon tetszett.
Még egyszer nagyon köszönöm
Kata
thumb
Csatlakozom az előttem szolokhoz! Köszönet a fordításért, nagyon élveztem ezt a sorozatot. Végig izgultam, nagyon sajnálom hogy a lány meghalt. De az legalább jó volt hogy a hallottnak hit húga élve előkerült. Még egyszer nagy köszönet !!!! :)
thumb
Szívesen és én is köszönöm a hozzászólásokat, nekem is tetszett a vége (bár végigsírtam) és örültem a befejezés kimenetelének :)
thumb
Nagyon tetszett ez a sorozat! A főszereplő Shin Jung Tae-nek sokszor kellett verekednie, de soha nem ő kezdeményezte, mindig őt provokálták, belekényszerítették. Engem az embersége, szerénysége fogott meg, soha nem a saját érdekeit, anyagi hasznát nézte, hanem a többi ember sorsa érdekelte. Jó volt látni, ahogy egyszerű, szegény emberből, amilyen volt, amikor Bangsamtong-ba érkezett, az évek során hogyan vált az ott lakók által mélyen tisztelt vezetőjévé. Nagyon jók voltak a többi szereplők is; Gaya és Aoki ugyan ellenségei voltak Jung Tae-nek, de korrekt ellenségei, ezáltal mindketten szimpatikusak. Köszönöm a munkádat, hogy ezt a ragyogó sorozatot magyar felirattal láthattam! A fordítás, feltöltés gyorsasága pedig egyszerűen lenyűgöző volt!... Még egyszer nagy köszönet érte!...
thumb
Hálásan köszönöm a munkádat, hogy lehetővé tetted,hogy magyar szöveggel megnézhettem ezt a nagyon izgalmas sorozatot. Kim Hyun Joong-ba most sem csalódtam. Nagyon jó színész, de az egész stáb kiválóan játszott. Végül jó vége lett. Jung Tae-ért rengeteget izgultam. Még egyszer nagyon szépen köszönöm.
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY