0 0 0
104
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2017. aug. 6.
Online Pókerrel Internetes Pénzkeresés Ingyenes Oktatás + kezdötőke ingyen pénz regisztrálj itt: http://bit.ly/poker-oktatas

Ingyen online póker oktatás / tanfolyam több 100 magyar nyelvű oktató videóval. Tanuld meg az online póker alapjait és kezdj el pénzt keresni vele akár az interneten is. online pénzkeresés könnyen

Sokan még mindig úgy gondolják, hogy a póker szerencsejáték pedig ez egyáltalán nincs igy. Ezt az is bizonyitja, hogy legtöbbször a versenyeken ugyan azok érnek el helyezéseket és aki profi és komolyan veszi nagy sikereket tud vele elérni.

Tudtad, hogy a top 10 magyar pókeres több több, mint 4,6 milliárd forintot keresett az elmúlt 10 évben?

Nézd meg ezt a statisztikát: (a jelenlegi árfolyammal 260-al kell felszoroznod, hogy megkapd az összeget forintban ) 3,6 millió dolláral indul az első helyezett:

Most megtanulhatod, hogyan tudsz te is kockázat nélkül pókerezni:


Helyes stratégia


A végén mindig az a játékos nyer akinek jobb a stratégiája és ezt tanulhatod meg oktatóvideokból, stratégiai cikkekből és napi élő edzésekből.
Megfelelő közösség


A fórumon beszélgethetsz sikeres profi csúcs játékosokkal is akik minden lépésednél segitenek neked. A szükséges kezdőtöke


Szerezz ingyenes pénzt egy általad választott online pókerterembe a kockázatmentes pókerezéshez, minden kötelezettség nélkül.

Ez egy óriás multinacionális pókeroktató cég, mely leszerződött számtalan pókerrel foglalkozó céggel, s így megengedheti magának az ilyen valódi ingyen pénzt marketing eszközként, hogy beregisztráljanak hozzá amihez regisztráció után az ingyen pénz menüpontban férsz hozzá:

Regisztrálj Most A Póker tanfolyam + Az Ingyenes Kezdőtökédhez: http://bit.ly/poker-oktatas
Hozzászólások | 0
A felhasználó további videói
Hasonló videók