12323 Loop készítése
39
0
2017. okt. 24.

Forrás: AnimeAddicts

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
És még csodálkozunk,hogy olyan sok pszichopata él a világon..
Na,mindegy..

Köszönöm a fordítást és a feltöltést!
thumb
beszarás zoro is meg még az Attack on titan xd
thumb
mi a fasz benne van a one piece most látom :_D
thumb
csak szerintem hasonlít Yashiki fia Lightra a Death NOte-ból? XD
thumb
@MyPudin nyelvtansámán
thumb
@lottoastronaut Nem olyan mint yagami mert o artatlan embereket ol de yagami light bunozoket es annak van ertelme de ez a csavo szegeny gyereket sem sajnalta meg talalomra meg olt egy egesz csaladot en nagyon utalom es amugy az oregg 100szor jobb szereplo
thumb
Köszi a feltöltést.
thumb
Wow egy igazi szociopata főgonosz.......... Szeretni fogom ezt az animét *-*
thumb
Öcsém (Ad32LeVecEtE45) egy kész regényt írtál le. Nem semmi volt ez a rész. Bárcsak nekem lenne olyan képességem mint a srácnak.
thumb
aiser1941 ha unná a létezést azt csinálná mint az öreg semmit de helyette a képességei nagyrészt megismerte.Nem feltételezés mert aki gyilkol annak mindig van valami indoka ha szórakozni akarna könnyeben is megtehetné.Eleve az is érdekes hogy, személyesen öli meg az áldozatokat és arra kíváncsi mit éreznek.Meg az osztályba volt szép lány és nem a külsőt nézte hanem a viselkedését gyerekori visszaemlékezés meg csak az boszinyitja hogy, neki volt igaza miért lenne szómórú ha nem ismeri aki meghalt.Ez csak azt jelenti nem felszínes ember nem játssza meg magát.
thumb
2017-11-03 13:18:51
LevinHank
krisz55555 Egy a probléma az állításoddal, hogy volt a részbe egy flashback, ahol a srácot gyerek ként láthatjuk és az osztályban ülve mondja a haverjainak, hogy ő nem érez semmit, ha valaki olyan hal meg akit nem ismer. Ez csak annyit tesz, hogy a srác már gyerekként is elég elborult volt, hiszen az oké, hogy nem leszel szomorú, ha egy random ember meghal akit nem is ismertél, de hogy véletlenszerűen bemész egy családhoz és csak úgy kedved szerint kiiktatsz egy 4 tagú családot, azért messze beteg. A másik, hogy az érzéseiket nem vesztették el, mert Inuyashiki is mikor megakarta menteni a lányt és látta, hogy holtan fekszik a saját vérébe akkor kb. úgy reagált, mint egy normális épeszű ember, mert sajnálkozott, hogy nem tudta megmenteni. Az is érdekes, hogy míg Inuyashiki-t még a családja is mondhatni kiközösíti és mégsem lett torz az elméje, míg a srácnak nem volt semmi szociális problémája (legalábbis az anime ezen részébe nem volt szó ilyesmiről).
thumb
2017-11-03 12:34:24
Kaiser1941
Olyan következtetéseket írsz le krisz55555 amik egyáltalán nem derülnek ki így nincs is alapja amiket itt össze hordasz olyanokkal gyere elő amit bizonyítani is tudsz nem pedig úgy hogy kitaláltál egy régi háttér történetet mellé mert ez így túlságosan fíktív egyáltalán honnan veszed hogy nem hisz a hősökbe? lehet hogy valójába unja a világi létet azért csinál ilyet.
thumb
2017-11-03 07:57:51
krisz55555
Kaiser1941 amikor a barátjával beszélt problémának látta hogy, ilyen lett egyáltalán nem volt boldog.És ö már tudja mire képes mégis embereket öl és az áldozatai nagy része családos emberek valamit üzeni akar ezzel.A másik meg mangákat olvas azokban vannak hős karakterek mégsem akar olyan lenni.Szerintem nem az embereket utálja csak életet tartja hazugságnak és szerintem ezért is öl családos embereket mert bennük látja legnagyobb hazugságot és ezért nem is hősködik mert abban sem hisz.A barátjának is ezért segít mert kíváncsi mikor mutatja meg az igazi oldalát.
thumb
2017-11-02 19:50:16
Kaiser1941
krisz55555 nem pont az öregnél kellet volna olyannak történnie hogy megőrült? hisz őt mellőzi még a családja is.Mivel ez nem történt meg akkor én azt állítom hogy eggyikük sem őrült meg csak megmaradt az emberi tulajdonságok érzelmek nélkül és a fiatal kiéli magát úgy ahogy eddig nem tehette meg mivel lehet voltak olyan események az életébe amiatt ember gyűlölö lett és most feltudja használni az új hatalmát hogy más embereken tölthesse ki, persze ezis tézis mivel elég kevés információt kaptunk.
thumb
2017-11-02 18:51:26
krisz55555
LevinHank de tejesen normális csak megörült de ilyen helyzetbe mindenkivel ez történe és nem kezdene segíteni a többi emberen a fiatal megértette hogy, amit eddig gondolt a világról az nem úgy van az öreg meg ragaszkodik a régi emberi gondolataira.De most ha az öreg elkezdi hallani a fejében mennyi rossz dolog történik körülötte szerintetek meddig tudja magát tartani és hogy, hiába segít nem változik semmi mi fog történni szerintetek.A fiatal meg egy idő után nem lesz örült de az öregnek hogy, mindenkit megment ez nem fog elmúlni mert nem akar a valósággal szembe nézni és ez veszélyesebbé teszi mint a fiatalt .Attól hogy, tudsz segíteni nem menthetsz meg mindenkit mert akkor soha nem fognak fejlődni maguktól és mindig elkövetik ugyanazokat a hibákat szóval egy idő után csak ártasz ezzel,Meg a fiatal nem úgy fogja fel hogy, megöli őket mert az ö létezése a bizonyíték arra semmi sem lehetetlen a halál meg életről is meg kelet változnia a felfogásának mert ö is újra lett alkotva.
thumb
Mi a franc ez ember hideg verel gyilkol ez a kolyok egy idegbeteg allat.
thumb
Kaiser1941 De nem átlagos mert akkor nem gyilkolna hanem pénzt keresne mert valószínűleg az elektronikát tudja irányítani az új képességével pl: amit a kocsikkal is csinált irányította vagy tv az üzletbe.Semmi szükség arra hogy, személyesen oda megyen pl: kamiont is neki küldhet egy háznak vagy tetőről lövöldözhet repülőket,buszt is könnyedén irányítana mégis személyesen teszi a gyilkosságokat.
thumb
Kaiser1941 ha unná a létezést azt csinálná mint az öreg semmit de helyette a képességei nagyrészt megismerte.Nem feltételezés mert aki gyilkol annak mindig van valami indoka ha szórakozni akarna könnyeben is megtehetné.Eleve az is érdekes hogy, személyesen öli meg az áldozatokat és arra kíváncsi mit éreznek.Meg az osztályba volt szép lány és nem a külsőt nézte hanem a viselkedését gyerekori visszaemlékezés meg csak az boszinyitja hogy, neki volt igaza miért lenne szómórú ha nem ismeri aki meghalt.Ez csak azt jelenti nem felszínes ember nem játssza meg magát.
1 | 2 | 3
következő
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY