251 Loop készítése
20
0
2007. dec. 10.

Muhaha:D

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Kedves masara39! Hiába, ha van aki higgadtan, érvelve leírja a véleményét az nem megy át a cenzúrán. A gondolatrendőrség keményen dolgozik kis hazánkban...
thumb
Végre egy értelmes nem elfogult hozzászóló mint -givemetheworld2- , szeretem ezt látni. Hajrá Ahmadinejad!
thumb
Megvárom még elolvasod és törlöm a videót: Meguntam. Meguntam, hogy gyöngyöt szórjak a disznó elé meguntam, hogy megpróbáljak fényt vinni a sötétségbe:D Egy büdös neonáci gyökér vagy, takarodj Iránba és ne rontsd itt a levegőt, ott lehet legálisan a Mein Kampfot idézgetni és rasszizmusra buzdítani. Leszarlak, most pedig elutazom nyári szabadságra, te kis pöcs proli. Nem fogom idegesíteni magam.
thumb
Hálóháló! Ott van a link vak kollega! Igaz, nem egyben hanem szétdarabolva. Érvelni kettőnk közül csak én szoktam, ne vedd el a kenyerem kérlek.
thumb
Te tényleg el vagy vakulva az anticionista nézeteid miatt. Kövesd a linket te gyökér(már nem tudok finomabban fogalmazni), körülbelül 7 csatorna közvetítette élőben, bár itt is látod az a ki*b. LIVE feliratot.
http://www.youtube.com/watch?v=pVq44VydAtw&feature=related
thumb
..a: like in your country, nem azt jelenti.
Tisztán kivehető a mondatszerkezetből, hogy még a létezésüket is tagadja. Nem kell a ferdítés...
thumb
A 14. másodpercnél nem tűnt sehova a válasz, csak ki lett vágva az az 5 mp. amíg fordították neki. Nekem is feltűnt a dolog, de megtaláltam a teljes anyagot, amíből kiderült a dolog, csak nem akartam feltölteni mind a 40 percet...
thumb
Goliat pontosan erre gondoltam én is...
Az pedig, hogy valamit nem látsz, még ott lehet..
thumb
Persze Magyarországon gyorsabban fogy a lakosság hála a kormányzó férgek családellenes törekvéseinek.
thumb
Én nem láttam azt a kétszázvalahány kivégzést. Te igen? Amúgy Irán egy teljesen más kultúra. Attól még, hogy a nyugati világ egy olyan mintát követ, aminek következtében fogyatkozik az ő baja. Ma olyan nagy divat a toleracncia. Kár hogy kettős mércével mérik a dolgokat és a keresztényekbe meg a muzulmánokba nyugodtan bele lehet rúgni. Amúgy Európában mindenhol csökken a lakosság, talán Írország kivételével, ahol még mindig (helyesen) tiltott az abortusz.
thumb
Akkor az a készázvalahány, akit az idén végeztek ki, tudva, hogy az életükkel fizethetnek érte, felhívta másságára a figyelmet igaz? Ne legyél már gyerek!
Mindenhol hasonló a népességbeli eloszlása a homoszexualitásnak, arra ne fogd, hogy fogy a Magyar. Környező országokban mindenhol növekszik a lakosok száma, csak M.o.-n hullanak el többen mint születnek...
thumb
Nem hiszem hogy kivégzik őket, ha valóban meghúzzák magukat, mivel nincs a homlokukra írva. Szerintem a társadalomnak jót tenne, ha nem hírdetnék lépten-nyomon ezt. De manapság ez dől mindenhonnan. Talán ha a család szentségét hírdetnék ilyen vehemenciával manapság, mint a buzipropagandát nem esne az ország lélekszáma 10 millió alá 2010-re.
thumb
G'day Ozzy!Ha érdekel, regisztráljál le erre...- beta.mommo.hu -
:-)*
thumb
Hidd el, Iránban mindíg meg kellett húznia magát a homoszexuális közösségnek(bár nyugati értelemben vett közösségnek nem nevezhető). Úgy élnek, mint te szeretnéd. Mégis kivégzik vagy bebörtönzik őket...
Van meleg ismerősöm, ugyanakkora személyiség mint te vagy én.
Nem elég, hogy rasszista vagy, még homofób is?
1 | 2
következő
Felhasználó videói
thumb
14:00
'MEG NE NÉZD!!! ;).)
2008. szept. 2.
thumb
7:12
(16+) ! Helyzetkép (16)
2008. júl. 14.
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY