70138 Loop készítése
8
2
2013. márc. 25.

"Miért érdemes megnézni? Mit látunk?" Teszik fel a kérdést.Ez a videó valós tényeket közöl És pont emiatt nem valószínű,hogy sokáig fent lesz,de megtaláljuk a módját,hogy minél több emberhez eljusson.Jó lenne már,ha az emberek nyitott szemmel járnának és nem rettegnének véleményt nyilvánítani!

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Ez az egész Izrael vs. Hámász dolog nagyon bűzlik.

A koncepció:

Beköltözöl egy zsír új lakóparkba abban a kerületben ahol korábban már laktál egyszer.
Éldegélsz, megszokod a területet, sőt már a gangot is megszerezted.

A szomszéd házban kialakul egy csoport akiknek nem tetszel és ezt hangoztatják is a lakógyűléseken. Ezért úgy döntesz, hogy lebombázod azt a házat, sőt az egész lakóparkot, hogy senki ne köthessen beléd.

----------------------------------
Tények:
- Izraelnek az USA nélkül egy árva vízcsapja sem lenne, nem hogy modern hadserege.
- Bár Jeruzsálem a zsidó vallás ősotthona, a valódi államalapítások korában a zsidóság nem volt egységes és nem alapított önálló államot. Volt Jeruzsálem egy multikulti társadalommal.
- 1940 óta az ún. "echte zsidók" elkezdtek aggresszíven államot alapítani a más államokba betelepedett zsidók forrásaiból.
- Izrael egy olyan terrorszervezet ellen folytat háborút aminek nincs valódi, bizonyítható identitása (vallási vagy nációs szempontból), ennek ellenére még is egy nációt vesz célpontba, hogy hátha az egész nációt kipusztítva megszűnik a probléma.
- Ha a holokauszt annyira fáj nekik. Miért csinálnak ugyanolyan módszerekkel egy lényegében ugyanaz csak kicsiben háborút?

Köszöntem!
thumb
Ezek szerint nekik is van hitlerük ! A kérdés csak annyi hogy hogy hívják ?
thumb
Mivel ez a film csak a hírekben is hallható dolgokat foglalja össze, ezért nem lehet jelentős torzítással vádolni. Nem a legreklámozottabb dolgokat mondja el a zsidókról. Nyilván egy hollywoodi filmben a zsidó csak pozitív szereplő lehet, de a való világ kicsit más mutat. Úgy érzem, hogy sokak számára csak a hollywoodi propaganda létezik, nem árt ha tudják, h a zsidóknak van egy másik arca is. Szerintem érdemes megnézni ezt a videót, (tényleg), és utána véleményt mondani róla. Ha valaki valamelyik részével nem ért egyet, nyugodtan megkísérelheti megcáfolni. (nem fog sikerülni, legföljebb hazugságokkal)

Az is kérdés, hogy mit tehetünk mi a világ uraival szemben, ha más egyszer őseink hagyták, hogy eddig fajuljon a helyzet, pedig az idejükben még nem árasztott el mindent a zsidók által készített önpropaganda, és még Shakespeare is megírhatta a Velencei kalmárt...(ha már akkor ilyen zsidóuralom lett volna, mint most, akkor Shakespeare egy ilyen mű után soha nem nyithatta volna ki színházát...)
thumb
Mocskos, büdös, zsidók... Pusztuljatok, Hitler sajnos nem fektetett elég energiát és embert a pusztításotokra ... Voltak táborok a hasonló nyaralók számára, de akinek igazán nyaralnia kellett volna az kitelelt egész eddig, és most mutatja meg nekünk vérszomját és bosszúját... Ezek az emberek a mi jövőnk ?? A felsőbb rendű faj ? Köszönöm, én inkább leszek 1 Amerika ellenes terrorista mint hogy hordjam a Dávidcsillagot tudat alatt... Mi vár még ránk a közel jövőben? Aki nem a barátom az ellenségem ? Ti döntötök barát vagy ellenség ?! Én ellenségemnek tekintek mindenkit aki ezt az eszmét képviseli.... A vallás bűn.. és emiatt van oka az embernek bűnt elkövetni.... -A végtelen történet-
thumb
Valószínű, hogy azért van letiltva, mert erősen koncepciózus, csak olyan felvételeket, véleményeket közöl, amelyek a készítő szándékát, véleményét támasztják alá. Ilyen felvéteket lehet találni sok más nemzettel kapcsolatban is, pl. a USA-val. Ők is rombolnak, elveszik amit akarnak, stb. Arab terroristákről is találni rendesen anyagot. Attól még nem jelenthetjük ki, hogy az arabok, vagy a muzulmán vallásúak terroristák lennének. A keresztény egyház, amit az emberiség ellen el követett a kozépkorban, azért az sem semmi. Én nem akarom a zsidókat védeni, vagy bárki mást. De köztük is kb ugyanolyan arányban vannak rendes, becsületes emberek, mint bármely más nemzet soraiban. Nincs olyan hogy bűnös, rossz nemzet. Szemét, mocskos politikusok vannak, meg egyes emberek, akik alávalók. De nem egy faj, vagy egy nemzet. Persze egyszerűbb beállni a sorba csaholni, mint gondolkodni, pedig hosszú távon a gondolkodás kifizetődőbb.
thumb
Csak egy kis gondolatébresztő....
thumb
nahát...
Vajon miért is van letiltva
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY