1043 Loop készítése
5
1
2019. márc. 2.

Már a táj ábrázolása miatt is érdemes megismerkedni a játék igényességével, de természetesen a kaland és a kialakuló történet adja az élmény valódi magját. Bemutatónkban a filmes jelenetek készítésének kulisszáiba is bepillanthatunk néhány másodpercig... A Far Cry 5 című akció-kaland játékról van szó.

Mutat
0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
@tegetthoff: Tessék parancsolni, ennek a végén már megszólal a hölgy is (és később lesz olyan is, amikor az ő témája lesz a fókuszban):
https://indavideo.hu/video/Meg_akarod_erinteni_olyan_elethu_jon_a_holografikus_kijelzo

Még annyit, hogy a PosztmodeM hangsúlyozottan _nem_ tévéműsor.
(A tévéműsorok világában viszont ismert az évtizedekkel ezelőtti múltból pl. az Ablak c. műsor, amiben szintén voltak témagazdák és amíg ők beszéltek adásban, akkor sem kellett mindenkinek kényszeresen hozzászólni - csak ha volt mit.)
thumb
- Sosem láttam soha semmit a műsorvezetőtől, csak a vendéget máshol szerepelni.
- Nem tudtam róla, hogy létezik ilyen műsor, aminek ez egy részlete, mert nem derül ki a videó címéből/leírásából, hogy ez snitt valami hosszabból, bár most, hogy hozzászóltatok, most már, aki a hozzászólásokat is elolvassa, annak ki fog derülni
- Amit viszont továbbra is fenntartok, hogy ha pl megnézel egy TV műsort, ahol vendég van, udvariasságból a másik műsorszámhoz érkezett vendéget is meg szoktuk pár szóra szólítani, még ha neki rossz véleménye is van a dologról, kultúrember legrosszabb esetben annyit mond, hogy ez nem az ő világa, kb 10 éve nem nézek TV-t, lehet, hogy azóta ott is lement ennyire a műsorvezetői színvonal
- amikor én műsort szerkesztettem, biztos kapott volna a fülesébe a műsorvezető egy figyelmeztetőt még élőben is, hogy a harmadik nem szobapáfrány, vagy ha tudom, hogy valaki bent ül a képben, és lesz egy teljesen önálló témafelvétel, és ő semmit nem fog/akar hozzászólni, akkor még élőben is beadunk egy wisht, amíg kiülhet, felfrissülhet, és a témája előtt egy másik wish alatt visszaül.
Szigorúan csak építő jellegű kritikaként.
thumb
@tegetthoff: Segítünk! A PosztmodeM egy műsor, aminek egy adásának egy témáját látod fentebb. A hölgy témája az adás egy másik részén következett... Látni és hallani fogod!
thumb
Nem értem. Ez most a XXI. század, és beültetünk egy hölgyet középre, hogy a kamera mindig keresztülszaladjon rajta, de nem tüntetjük fel az impresszumban, sem nem kap név kiírást... amúgy meg nagyon szót sem. Biodíszlet. Szobapáfrány. Vagy kezeljétek emberként, vagy ne ültessétek be.
thumb
eleti Arthur a műsor előtti hétvégén játszotta végig a Far Cry 5 című akció-kalanddal kombinált FPS (azaz first person shooter) játékot, és élményeiről mesél.
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY