8012 Loop készítése
4
0
2014. dec. 25.

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Velvetrose figyelmébe ajánlanék egy blogbejegyzést, amelyet bárki könnyedén megtalálhat az interneten. Címe: Beszélgetés Rejtettkézzel. Egy kicsit hosszú, de mint minden vita esetén, érdemes megnézni a dolgokat a másik szemszögből is, és csak azután eldönteni, hogy ki/mi a "jó" illetve ki/mi a "rossz"...
thumb
dcsae - egyetértek!

Tudja valaki, mi ez a zene? Nagyon tetszik! (és persze a szöveg is, amellyel szintén egyetértek) :)

A vallások pedig ne papoljanak nekem, amikor Isten nevében keresztes hadjáratokat folytatnak, háborúznak annak ellenére, hogy a bibliai Tízparancsolat 5. pontjában az áll: NE ÖLJ! ...meg az a sok "duma" arról, hogy: "ne ítélkezz!" - ami rendben is volna, ha ők sem ítélnének meg/el embereket, tetteket, dolgokat; amikor a Szeretet megértő, elfogadó és megbocsátó... és folytathatnám hosszú órákon keresztül!
thumb
Naaaa,marmost ez a felvetel nem az alszentsegrol szol kedves velvet...
Mindent lehet erteni és fereerteni is....
thumb
Mielőtt az ember bármiféle spekulációba bocsátkozna ilyen fontos témában, érdemes alaposan utánanézni, hogy vajon kitől származnak az apokrif iratok, és ellentmondanak-e a Bibliában ránk hagyott tanításoknak bármilyen formában. Különben a végén oda jutunk, amit a nagy plagizátor rendíthetetlenül igyekszik elhitetni velünk a New Age mozgalmakkal karöltve: 1.nincs bűn, csak tudatlanság, 2. Istent önmagunkban kell keresni különféle meditációs technikákkal, hiszen mindannyian "Istenek" vagyunk. (Nem ismerős ez a szöveg valahonnan? "És monda a kígyó az asszonynak: Bizony nem haltok meg...megnyilatkoznak a ti szemeitek, és olyanok lésztek mint az Isten" I Móz 3, 4-5) 3. Ha már azok vagyunk, értelemszerűen semmi szükség a Megváltóra, aki kereszthalálával megszabadított a bűneinktől, és kibékített minket Istennel, áthidalva az ember és az Isten között levő, áthidalhatatlan szakadékot. Mert az ember, egy teremtett lény, sosem lesz egy szinten a Teremtőjével, akármit is tesz. (Jézus azt mondta: "Én vagyok az út, az igazság és az élet, senki sem mehet az Atyához, CSAKIS énáltalam!"). De mi ugye képesek vagyunk önerőből is elérni a "megvilágosodást"... Talán nem elég bizonyíték erre két világháború, Sztálin rémuralma, az egyre inkább elharapódzó bűnözés, terrorizmus, éhínség, nyomor és a környezeti katasztrófák? A modern kori rabszolgaság, a médiából áradó sok szenny, önzés, élvhajhászat, szexuális szabadosság, növekvő bizalmatlanság, gyökértelenség, szenvedélybetegségek, depresszió és öngyilkosság? De nem baj, hiszen az ezoterikus körökben, a "szeretet jegyében" megidézett (bukott) angyalok is megmondták nekünk, hogy van remény, csak magasabb tudatossági szintre kell lépnünk. A kereszténység (Halak) korszaka már lecsengőben van, most a Vízöntő kor hajnalán vagyunk. Majd ha már gátlástalanul kizsákmányoltuk a természeti erőforrásokat, és tönkretettük az élőhelyünket, legfeljebb átköltözünk egy másik bolygóra... Sose halunk meg! Mi csak szorgalmasan járjunk "fényhozó" tanfolyamokra, meditáljunk éveken keresztül, és kántáljuk gyanús eredetű istenségek és szellemi lények neveit, attól majd olyan magas energiaszintre jutunk, hogy mindjárt kevesebb ember fog az utcán éhen halni Indiában, a terroristák elszégyellik magukat, az arabok és a zsidók sírva ölelkeznek össze, Bill Gates pedig azonnal szétosztja a teljes vagyonát... Ha megbetegednénk, csak el kell menni egy szellemgyógyászhoz, aki "eltünteti a rákos daganatot". Nem mindegy, honnan származik a "fény" és a "gyógyító" energia? Működik, és kész! Csak egy hívás, és rögtön megjelenik egy sereg "angyal", hogy megjavítsa az elromlott mosógépet... Elvégre is, azért vannak, nem?
Felhasználó videói
thumb
55:10
HIHETETLEN - GLOBÁLIS...
2015. szept. 22.
thumb
3:21
SAM.Broadcaster
2015. júl. 16.
thumb
9:35
A film kezelés
2015. júl. 4.
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY