324 Loop készítése
0
0
2012. aug. 3.

József Attila politikai üldözése a Horthy-rendszerben és ma - orbánizmus régen és most, Mi előtt (S8-as és Interjúfilm Nyári Zsolt Költővel, a Zöld Baloldal Szóvivőjével) (6:58.88 perc)

Nyilatkozik: Nyári Zsolt (Zöld Baloldal Szóvivője, Író, Költő, aki a strasbourgi vörös csillag-perről könyvet írt)

Interjú: Molnár F. Árpád (ELI) (Keresztyén, minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és Elmeprogramozó Filmjeinek Rendezője)

Operatőrök:
Molnár F. Árpád (ELI)
Domján Tibor (Keresztyén, Világszintű Echelon-Leleplező)

Fő Háttérmunkatársak:
Angela Trianglar (Musica) (Zeneszerző, Zenetanár, Echelon-Tanú)
Emma Paradigma (Keresztyén, Echelon-Tanú)
Bustya Tibor (Echelon-leleplező, Erdélyből)

További Háttérmunkatárs:
Nagy Sándor "Naleksz" (Keresztyén Echelon-Tényfeltáró)

Rendezte:
Molnár F. Árpád (ELI) (Keresztény emberjogvédő, minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és Echelon-Filmjeinek Rendezője, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg, és akit a világ Legfőbb Echelon-Tanújának, a Keresztyének pedig prófétának tartanak)

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more...

Felvétel: 2012.07.29. (Bp., József Attila szobor, Kossuth tér, Hungary)
Készült: 2012.08.03. (Budapest, Magyarország)
Premier: 2012.08.03.
http://www.hirhatter.org
(Orbántól a hirhatter.com 2011.02.17-én a magyar népirtó [Btk. 155. § (1) b), c), d)] tarhely.eu-n keresztül, a BRFK óhajára hivatkozva BETILTVA, MEGSEMMISÍTVE MINDEN BIZONYÍTÉKOT! A Keresztény HÍRHÁTTÉR átmeneti tárhelyén ugyanúgy náci és sztálini népirtások propagálása hamis vádjával, 2011.03.07-én szintén BETILTVA! A helyére az atw nevű terrorszervezet egy hiányos öltözetű nagy babiloni szajha-reklámot helyezett e felirattal, csupa nagybetűkkel!: "ISMERJE MEG CSÁBÍTÓ AJÁNLATAINKAT!")


A Filmben olvasható feliratokból:
Az Orbán és külföldi bűntársai részéről fasizmus hamis vádjával Betiltott és Szuper-elhallgatott HÍRHÁTTÉR, aki minden magyar idők Első és a bolygó Legmélyebb HAARP- és Elmeprogramozó Filmjeit Rendezte, Bemutatja...

Kékben Vajnai Attila, a Munkáspárt 2006 Elnöke.

Nyári Zsolt, Író és Költő, a Zöld Baloldal Szóvivője.

AZONOSÍTATLAN DIGITÁLIS HANGJELSOROZAT.
(A titkosszolgálatok és a superior erők a láthatókhoz és/vagy hallhatókhoz szoktak digitális jelzéseket vagy kódokat illeszteni.)

József Attila BETILTOTT verseskönyve kézirata 1931.03.18-án készült el. Május 8-án lefoglalták a nyomdai példányokat is. A költőnél tartott házkutatás, elkobzás stb. után, 1933-ban 8 nap fogházra ítélték. A kötet Hitler haláláig nem jelenhetett meg!

Interjú: Molnár F. Árpád "ELI", a fasizmus hamis vádjával csúcsbetiltott Keresztény Jogvédő. www.hirhatter.org

József Attila politikai üldözése a Horthy-rendszerben és ma - orbánizmus régen és most, Mi előtt - S8-as és Interjúfilm Nyári Zsolt Költővel, a Zöld Baloldal Szóvivőjével

2012-06-02. HÍRHÁTTÉR TV: Élő adásban az Elmeprogramozásról! A Civil Rádióban Molnár F. Árpád és Domján Tibor Echelon-Leleplezők!
(Film, 42:53.88 perc; KLIKK!) Munkatársak: Molnár F. Árpád "ELI" ; Domján Tibor ; Tóth Mónika és a Civil Rádió

József Attila szobra

Orbán-Obama-terror A HÍRHÁTTÉR Ellen!:
2009.09.14.: Házkutatás, Bizonyítékelkobzás, Elhurcolás!
2011.02.14.: Bp. rendőrkapitánya, Tóth Tamás aláírásával Házkutatás, Bizonyítékelkobzás!
2011.02.17.: A HÍRHÁTTÉR hatósági megsemmisítése!
2011.03.07.: A HÍRHÁTTÉR átmeneti tárhelye állami megsemmisítése!
2011.04.17.: Az Élet menetéről a HÍRHÁTTÉR Keresztyénjei elhurcolása hitlerizmus váddal!
2011.07.08.: Az államilag lemészárolt romák bírósági tárgyalásáról a Molnárt fegyveres orbáni rendőrbűnözőkkel hurcolták el, mondván: kivizsgálandó, hogy nem létező hitlerizmusa és sztálinizmusa csak megtorlandó bűnözés, vagy mentálisan is életképtelen!
2012.02.29.: Házkutatás A HÍRHÁTTÉR volt munkatársánál és ismerőseinél fasizmus hamis vádjával! Orbánék A HÍRHÁTTÉR Keresztyén ANTIFASISZTA Jogvédői ellen további házkutatásokat és terrort jelentettek be, mondván, hogy fasiszták!
8. A HÍRHÁTTÉR volt munkatársa orbáni elmegyógyászokhoz idézése, hogy képes volt-e belátni nem létező fasizmusa társadalomra veszélyességét, vagy annyira beteg, hogy erre is képtelen volt.
9. Az antifasiszta Keresztyén Nagy Sándor (Naleksz) HÍRHÁTTÉR-Munkatárs beidézése, természetesen szintén hitlerizmus rosszindulatú terjesztése hamis vádjával!
10. Bács-Kiskun megye antiszemita és cigánygyűlölő megyei főügyésze, Nánási László feljelentése minden magyarok Legfőbb roma jogvédője, a Holocaust leghíresebb magyarországi ellenzője, Molnár F. Árpád ellen fasizmus terjesztése hamis vádjával!
2012.06.15.: A búza utcai kilakoltatásról az életvédelmi főtudósító Molnár erőszakos elhurcolása, majd fogdába zárása, mondván, hogy amiért tudósított, ezért ellenállt a rendőrségnek, továbbá országos elfogató parancs van ellene fasizmus terjesztése címén!
12. Domján Tibor HÍRHÁTTÉR-Munkatárs, szintén roma jogvédő, Világszintű Echelon-Leleplező beidézése, szintén fasizmus vádjával!

2012-07-07. HÍRHÁTTÉR TV: Rokkantüldözés Magyarországon - Orbán Viktor és a hitleri fasizmus (Tóth Imre Miklós beszéde, Molnár F. Árpád "ELI" riportja)
(Film, 8:08.88 perc; KLIKK!) Munkatársak: Tóth Imre Miklós "TIM" ; Molnár F. Árpád "ELI" ; Angela Trianglar "Musica" ; Emma Paradigma ; Domján Tibor ; Bustya Tibor ; Nagy Sándor "Naleksz" és további, az antikrisztus Júdásfaj extrémterrorizmusa miatt nem publikus személyek!

Nyilatkozik: Nyári Zsolt Író, Költő, a Zöld Baloldal Szóvivője.

Török Zsolt, az MSZP szóvivője. www.hirhatter.org

Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig. (KLIKK!)

Domján Tibor (Betiltott Keresztény, Világszintű Echelon-Leleplező).

A BRFK Szervezett Bűnözés Elleni Főosztály 2011.02.17-én érkezett felszólítása alapján felfüggesztve.
Az Orbán Viktor utasítására BETILTOTT Keresztyén Emberjogvédő HÍRHÁTTÉR Főoldala!

2012-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Nyári Zsolt, Vajnai Attila és még 5 ember elhurcolása a József Attila szobortól - Tudósítás és Interjúrészletek a kivégzések 80. évfordulójakor
(Film, 8:28.88 perc; KLIKK!) Munkatársak: Nyári Zsolt ; Vajnai Attila ; Molnár F. Árpád "ELI" ; Angela Trianglar "Musica" ; Emma Paradigma ; Bustya Tibor ; Domján Tibor ; Nagy Sándor "Naleksz" és mások.

Nyári Zsolt és Molnár F. Árpád (ELI).

2011-09-04. HÍRHÁTTÉR TV: Duna parti cipők, Hitelkatasztrófák - S mert orbánpatkányék a folyóba lövöldözték... (Zsoltárfilm)
(Film, 7:38.88 perc; KLIKK!) [Zene: Sztravinszkij: Zsoltárszimfónia]

Itt az ideje újra házkutatást tartani a HÍRHÁTTÉR-nél, természetesen nácizmus vádjával... Heil Hitler! Itt az idő! FIDESZ

A HÍRHÁTTÉR Előre Bejelentette, úgy lett!: Orbán Viktort mára a világsajtó is fasisztaként, elmebetegként vagy fasiszta elmebetegként jellemzi.

2011-09-04. HÍRHÁTTÉR TV: Duna parti cipők, Hitelkatasztrófák - S mert orbánpatkányék a folyóba lövöldözték... (Zsoltárfilm)
(Film, 7:38.88 perc; KLIKK!) [Zene: Sztravinszkij: Zsoltárszimfónia]

Fő Háttérmunkatársaink:
Angela Trianglar "Musica" (Zeneszerző, Zenetanár, Echelon-Tanú)
Emma Paradigma (Keresztyén, Echelon-Tanú)
Bustya Tibor (Echelon-leleplező)

BETILTOTT HAARP-Filmjeinkből:
1. A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból (KLIKK!)
2. HAARP From 2011, és Több, Mint Delta-Kód! (KLIKK!)
3. Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
4. HAARP-project az Emberiség ellen
5. HAARP-álomban az egész bolygó

Operatőrök: Molnár F. Árpád (ELI) és Domján Tibor Keresztyén Újságírók, Világszintű Echelon-Leleplezők. www.hirhatter.org

Az 1 + 3 !

Az "ELI" azt jelenti: "ISTENEM"...

58 + 59 + 21 = 138 !

A Krisztus Nevében! :

JAH !

KÉKBEN, MINT AZ ÉGBOLT...

Az 1 + 3

A Fő Isten-Kapu és az Első Echelon-Média !

Készült és Premier:
2012. 08. 03.
2012. 08. 03.

A "SUPER 8" című film eme 1. Trailer-ét pár órával a Java szigeti vonatkatasztrófák előtt Kaptuk és Hoztuk Nyilvánosságra. Orbán által BETILTOTT Cikkünkről Előre Bejelentettük: Világtörténelem! A Címe...:

"Minden idők egyik vagy legjelentősebb katasztrófája! Előre Jelentettük, hogy vonatkarambol készül - Az ISTENT és Választottait szolgálta, és a világ sötétsége ellen irányult az indonéz vonatkatasztrófa". (KLIKK!)

Betiltott Filmjeinkből!:
1. Nyitott Kozmosz, Átkozott Emberiség (KLIKK!)
2. A Halhatatlanság alkalmazott, titkolt technológiai hátteréből - És Steven Spielbergnek azt üzeni... (KLIKK!)

 - Istenem...!túrázók vették föl Colorádóban

KÉKBEN...

KÉKBEN...

Rögzítették a földrengés előtt pár órával...

KÉKBEN, MINT AZ ÉGBOLT...

PANETTÁT!

PETRAEUST!

S DC 1000
S DC 1000
S DC 1000

NE HAGYD FUTNI ŐKET!

E L I

2012-07-27. 1. A Zsidók és Keresztények elleni amero-orbáni fasiszta halálvágtáról 12 pontban! ; 2. Egy rövid lista a leginkább zsidógyűlölő állami bűnözőkből (sátáni fenevadakból)! ; 3. Életfogytos büntetőjogi fegyháztörvényekkel a zsidók és keresztény jogvédők ellen szervezkedett náci panetta-orbáni halálgyárosok ellen! (INTERKONTINENTÁLIS FELJELENTÉS IS!)
(KLIKK a Cikkre!)
- Molnár F. Árpád "ELI" (Halálos fenyegetésekkel üldözött és BETILTOTT Keresztyén (tehát Keresztény) Újságíró, Emberjogvédő, minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és Elmeprogramozó Filmjeinek Rendezője, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg, és aki általános vélekedések szerint a bolygó Legfőbb Echelon-Tanúja.)
- Domján Tibor (Üldözött és 100%-ban Betiltott és Eltitkolt Keresztyén Újságíró, Emberjogvédő, Világszintű Echelon-Leleplező, A HÍRHÁTTÉR Munkatársa.)

A 8-as Prófécia 2000 évig titok volt... (János Evangéliuma 8. Fejezet)

A 8-as Prófécia 2000 évig titok volt... (János Evangéliuma 8. Fejezet)

Megtudja, hogy mindent rendbe tesz... Megtudja, hogy mindent rendbe tesz...

Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig. (KLIKK!)

AZ ISTEN és az Echelon Kapuja
H Í R H Á T T É R

∆ ∆


Érintve: József Attila szobor, Horthy Miklós, Adolf Hitler, Orbán Viktor, Fidesz. Kommunizmus, vörös csillag, vöröscsillag. Elmeprogramozás, emberprogramozás, nagytőke, kizsákmányolás, fasizmus, Parlament, Országház, szocializmus, 1956, magyar versek. Keresztények, interjú, riport. Steven Spielberg, Colorado, földrengés, Isten, Jézus, JJ Abrams. Magyar Királyi Ügyészség, "Döntsd a tőkét, ne siránkozz!".

Ha bajban van, ha információval szolgálna vagy a HÍRHÁTTÉR Munkatársa lenne:
Tel.: +36/30/919-6386. http://www.hirhatter.org

Directed by
Molnár F. Árpád "ELI" (Paramount of Echelon Witnesses)
http://www.hirhatter.org

Mutat
0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY