2351 Loop készítése
0
0
2013. júl. 10.

Az IDC-Powerhám egyik fő fejlesztésének köszönhetően a lefelé mutató mellöv a kutya mellkasán oszlatja el a fellépő erőket. A húzóerő itt nem a nyakat terheli, hanem a mellkasizomzatot.
Méltánytalanul kevés figyelmet fordítunk a hám e nagyszerű tulajdonságára. Az ÖKO-TEX ruhaipari anyagot és a hozzá kapcsolodó előírásokat a legszigorúbb humán felhasználásra szánt termékek gyártásánál alkalmazzák.
A kiváló minőségű csatok folyamatos ellenőrzés és tesztelés kíséretében kerülnek fel az IDC-Powerhámokra. A minőségébe vetett bizalmat a téli hónapokban hálálja meg igazán. A fagyban is hibátlanul működik és nem törik el.
Közel 600-féle (!!!), raktárról rendelhető felirat közül választhat. Ha itt sem találja meg a kutyájához legjobban illőt, lehetősége van egyedi felirat rendelésére is! Az IDC-Powerhámokon lévő, tépőzáras JULIUS-K9 márkajel foszforeszkál, azaz áramforrás nélkül világít a sötétben.
Oldaltáska 3 illetve 4 literes kivitelben kapható, mely a nagyobb, 0-4 méretű Powerhámokra szerelhető. A 2013-as évtől bevezetésre került a kisebb IDC univerzális oldaltáska, mely 250 cm3 űrtartalmával minden személyes irat, oltási könyv, telefon és jutalomfalat nagyszerű tárolója lehet.
A lámpatartó gumírozott, így többféle átmérőjű lámpa rögzítésére is alkalmas. A kutya fennakadása futás közben nem lehetséges, mert ilyen terhelés esetén a lámpa kifordul a gumigyűrűből, majd visszaáll eredeti helyzetébe. A lámpatartók kiváló minőségű német alapanyagokból készülnek. A tartó nem zárja ki az oldaltáska egyidejű használatát.Mentő- és keresőkutyák, sötétben dolgozó munkakutyák elengedhetetlen kelléke, azonban esti sétákhoz is kiválóan alkalmas, ha szeretnénk nyomon követni a kutya mozgását.

Lámpatartó átmérője: 15-20 mm
Az új IDC-Powerhámon található gumis heveder 4-féle állítási lehetőséggel rendelkezik. Eldönthetjük, hogy külön csak az oldalkarika, külön csak a fogó, mindkettő vagy egyik se legyen rögzítve. Ezzel a minimálisra csökkenthető a beakadás veszélye. Különösen fontos ez a vadász-, illetve kereső kutyák számára. Figyelem: ha kutyája mégis beakad egy Ön által nem látható helyen, az IDC-Powerhámból így is ki tud szabadulni hátrafelé.
Fekete színben biztonsági zárral is kapható!


A hevederes, tépőzárral rögzíthető biztonsági zárat 2004-ben a Julius-K9 kifejezetten szolgálati kutyák részére fejlesztette ki. Ez a praktikus kiegészítő mintegy 60 kg-mal növeli a mellkas alatti rögzítő csat terhelhetőségét. Sérült (megrágott) csat esetén is biztosítja a hám használhatóságát.

2013-ban már a londoni kutyás rendőrség hivatalos szolgálati kutyahámjára is rákerült.
http://hu.original-k9.de/idc-powerhamok/1-4-meret.html

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY