741 Loop készítése
1
0
2016. nov. 22.

Ez a videó a Youtube-ról lett leszedve és ide feltöltve. A Kairos Technologies ellen a BRFK piramisjáték gyanújával folytat nyomozást. A Kairos tárhelybérbeadással foglalkozik. Bővebben:
http://kiszamolo.hu/mar-megint-egy-atveres/
http://kairos-figyelo.blog.hu/

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Imádom. Imádom amikor inteligánciót lengető emberek minden harmadik mondattal magukat ássák lejebb a földbe.Nem tudom, ki hogy van vele, de élvezem ezeket a konferenciákat végihallgatni, jó érzéssel tölt el, ahogy megpróbálják naív számomra laikus "partnereknek" bemagyarázni, hogy minden redben lesz, meg jön a Kairos 2.0, amikor még a Webshopot se tudták befejezni, de biztos, hogy a bankkártya rendszert, hamarabb befejezik, mint egy natúr Wshop. Mert ugye Opencart, vagy egy Magneto annyira bonyolult, hogy csuhaj.

Nagyon gyönyörű látvány lesz, amikor összeomlik a rendszer, remélem az első sorból nézhetem végig a hogy is fogalmazott "Egyik legnagyobb Magyar ""Irányító", bár szegény, 2 mondatot nem tud űgy végigmondani, hogy az összefüggő legyen, lehetőleg, nem minden mondat után "ő", vagy további töltelék szavak. Általában ezeket a szavakat az agyunk akkor használja, amikor a még kinem alakult mondatainkat segítse, ez két dolgot jelent:

Fogalma sincs arról mi a f@szt mondjon,
Előkészít egy amolyan hoszabb kerítő mondatot, hogy a lényeg velesszen benne, és kisebb mértékű legyen " Könnyítve ezzel a védekezést"
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY