18 Loop készítése
0
0
2017. jan. 8.

Misi és Joy pihenése után meglátogatják Fenyvesi Lajos bronzötvöst aki különböző dolgokat készített, többek között az 1956os forradalomból is. Joy vesz Lajostól egy macskát amit Lajos készített Bronzötvözetből 20 dollárért amit Misi kicsit sokall, de próbál jóképet vágni és elterelni a szituációt sikertelenül. Lajos átlát rajta. Útjuk ezután a Brandon bánya felé halad ahol Misi kiélvezi a 120as padlógázt fel a hegyre. A hegy tetején elérve a bánya kapujánál hatalmas tucat hó van ahol bevésik kézzel-lábbal az aznapi dátumot. Hazafelé jövet már Joy vezet lefelé a gyönyörű Barackföldi hegyeiről vissza Kelownára. Másnap Joy elviszi Misit bemutatni a legjobb barátnőjéhez, Jane Swansonhoz aki ingatlanokkal foglalkozik mint Joy régen csak férje betegsége miatt feladta. Joy, Jane és Misi hortenziát ültetnek ám mégegy érdekesség történik miközben egy asszony arra jár aki szintén magyar mint Misi, Nemes Ibolya néni és Misi így már magyarosabban érzi magát. a m
mesés kis patakkal szembe a kertbe nekilátnak az utolsónak, hogy elültessék. Másnap Misi és Joy elmennek ismét az Okanagan tóra, ezúttal Kelownán. Másnapra rá Misi próbára megy a Magyar-házba ahol Naszák Szilvia meghívta, hogy legyen a zongorakísérő az anyák-napján. Misi és Joy elmennek épp időben vannak, hiszen a gyerekek éppen szavalják a verseket.
Pár hétre rá, Misi és Joy elmentek egy művészeti galériába Westbankbe ahol Misit felkérték, hogy zenéljen egy kiállítás estéjén. Miközben az emberek föl alá mennek és csodálják a művészet zenei hangzásával a kiállítást. Másnap fent a 33as autópályán Misi és Joy a napfelkeltét várják meg, majdan később a Knox hegyre mennek fel, ami egy csodás kilátás az Okanagan tóra.
A tó másik felére vezet az útjuk ahol Misi macsóként felemeli Joyt igenám, de Misinek nem kéne emelgetni hiszen a háta nem erős, sőt mi több akár maradandó károsodást is okozhat magának.

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY