0 0 4
659
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2008. nov. 8.
Cimkék: bush, ufo, cia, keresztény
Elektromágneses gondolkodásszabályozás, az Emberiség teljes diktatúrája, Jelenések Könyve, bűn és bűnhődés. A film gerincét Molnár F. Árpád alig több, mint 24 óra alatt kapott álmai, a kapott kijelentések képezik, konkrétan Pesty Lászlóról, az Echelon-titkokat pártoló, az Emberiséget eladó globalista bűnözőről, aztán Kőrösi Imréről, majd a világ illuminátus családjairól, amilyen a Bush-klán. Hallhatunk Hitlernek az USÁ-ba csempészett elmeprogramozó- és UFO-projectjeiről. Hírháttér: hirhatter.com
Hozzászólások | 4
MolnarEfArpad
2008-11-09 21:56:13

3.
Mi viszont nem vagyunk férgek és sátáni disznók, ezért is javasolt, hogy ha bárki nevet választ magának antikrisztusként, ne a PUTYIN nevet válassza, ha csak nem akarja, hogy leokádják, mint söpredék, moslék, utolsó, tömeggyilkos, féreg pokolfajzatot. A jobb érzésű embereknek ugyanis van, hogy szó szerint hányhatnékjuk van e név puszta olvasatán is, nemhogy ennek a tömeggyilkos söpredéknek a napi tetteire gondolva.
-
Van egy üzenet: A Chem, mint első lépés.
-
A Molnár

MolnarEfArpad
2008-11-09 21:53:58

2.
- és mi tudjuk, mert ez a dolgunk - az áldozatoknak messze a sokszorosáról van szó.
-
Tehát az OPNI is aktuális marad, ugyanis amikor a jobboldalhoz fordultunk a Hitlertől, Kádáron át a mai napig tartó magyar mártírok és áldozatok ügyében, azt mondták, hogy nem lehet, mert az OPNI bezárása elleni tiltakozással be lehet tenni a Gyurcsánynak, és amúgy is mi lesz, ha megtorolják rajtuk, hogy beszélnek erről, merthogy erről tilos beszélni, és amúgy is minden párt benn van.
-
folyt.

MolnarEfArpad
2008-11-09 21:51:30

1.
Putyin egyfolytában nagyon aktuális, ugyanis közvetlen haverjaiból is ismerünk, ennek ellenére kezdettől végig az ellenségünk volt.
-
Aztán azért is marad aktuális, mivel a Sztálintól, Putyinon át Medvegyevig politikai, elmegyógyintézeti kényszerbezárások, elektrosokk terápiák és gyilkosságok irdatlan tömegei közül egyetlen egy áldozatot nem rehabilitáltak soha, sem ott, sem itt, pedig az USA sok-sok ezer áldozatról beszél, azaz...
-
folyt.

APutyin
2008-11-08 22:35:32

kár volt a Lipótmezőt bezárni...

A felhasználó további videói
A kilakoltatások az Emberi Jogok...
11:31
Hasonló videók
11:31