0 0 0
2008
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2014. febr. 21.
Legalább hetven tüntető vesztette életét csütörtökön Kijev központjában célzott lövéstől - mondta Szvjatoszlav Hanenko, a jobboldali radikális Szabadság (Szvoboda) Párt képviselője, a tüntetők egészségügyi szolgálatának illetékese.
Az ukrán egészségügyi minisztérium szerint viszont az összecsapások kezdete, február 18. óta összesen 64-en haltak meg az erőszak következtében. Csütörtök 15 órai helyzet szerint a kijevi kórházakban 332 sérültet ápoltak, és a három nap alatt összesen 551-en kértek orvosi segítséget.
A CNN amerikai hírtelevízió viszont azt állította, hogy kizárólag a csütörtöki napon legkevesebb százan vesztették életüket az ukrán fővárosban zajló véres összecsapásokban.
Ellenzéki hírforrások szerint a belügyi egységek mesterlövészei éles lőszerrel fejre, nyakra és mellkasra célzott lövéseket adnak le a Függetlenség terét védő, illetve a kormánynegyedben előrenyomuló tüntetőkre. Videofelvételek tanúsága szerint kalasnyikovokkal is lőnek. Másfelől a Russia Today orosz televízió azt írta honlapján: orvlövészek foglalták el az egyik szállodát Kijev központjában, és onnan lövik a rendvédelmi erők tagjait.
Vitalij Zaharcsenko ukrán belügyminiszter közölte, hogy a biztonsági erők tagjait harci lőfegyverrel látták el a terroristaellenes művelet keretében. Egyúttal felszólította a kormány ellen fegyverrel harcoló ellenzékieket, hogy tegyék le a fegyvert, és térjenek vissza a tiltakozás békés formájához. Az ellenzék vezetőit pedig arra kérte, hogy határolódjanak el és ítéljék el a "radikális cselekedeteket". A belügyminisztérium egy korábbi közleménye szerint radikális tüntetők 67 rendőrt foglyul ejtettek Kijevben.
A három európai uniós külügyminiszter délután befejezte tárgyalásait Viktor Janukovics ukrán elnökkel, amely után az ellenzéki vezetőkkel tanácskoznak. Laurent Fabius francia, Frank-Walter Steinmeier német és Radoslaw Sikorski lengyel külügyminiszter ötórás tárgyalást folytattak az ukrán elnökkel. Hírek szerint egy politikai menetrendet javasoltak a válság megoldására. Eszerint felállítanának egy átmeneti kormányt, hozzákezdenének az alkotmány reformjához, és új parlamenti és elnökválasztást tartanának.
Hozzászólások | 0
A felhasználó további videói
Perseverance | Űrkutatás magyarul |
18:58
Bánki Szent Borbála kutatóakna
7:56
Hasonló videók
18:58
7:56