Kingdom 1.rész

523
Feliratkozom
RolandXX
383 videó
8523 Loop készítése
21
0
2015. júl. 27.

Fordította/Kara: RolandXX

Jó mulatást az első részhez.

Történetünk Kínában, a Hadakozó Fejedelemségek korszakában játszódik. Kr.e. 475-221 között Kína területén ádáz csaták dúltak, hét fejedelemség harcolt a hatalom és a többiek feletti uralom megszerzéséért. A Kr. e. 3. század végére három nagy birodalom emelkedett ki a többi közül a Qi, a Chu és a Qin, majd az északnyugati Qinnek sikerült legyőznie valamennyi riválisát, s Kr. e. 221-ben egyesítenie egész Kínát, ezzel létrehozva az egységes kínai császárságot. Ebben a korszakban él két fiú Xin és Piao. Szolgálóként tengetik napjaikat és találkozásuk óta dédelgetik azt azt álmot, hogy maguk mögött hagyva eddigi nélkülözéssel teli életüket, dicsőséges hadvezérekké válnak. Mindent meg is tesznek e cél érdekében, egymást támogatva tökéletesítik kardforgatási technikájukat. Egy szép napon meglátja őket gyakorlás közben Shou Bunkun, a királyi palota magas rangú tisztviselője, a király bizalmasa, aki rövid időn belül állást ajánl Piao az uralkodó mellett, de csakis kizárólag neki, arról, hogy Xin is velük utazzék, szó sem lehet. Piao ugyan elmegy vele, azonban távozása előtt megesketi Xint, hogy olyan hamar követi, ahogy tudja. Így a fiú otthon marad, dolgozik, éli a maga életét, közben pedig folyamatosan gyakorol és aggódva figyeli a palotából érkező egyre baljóslatúbb híreket. Egy éjszaka aztán különös zajra lesz figyelmes. Mikor kimegy, ott találja kajibába küszöbén a haldokló Piao-t, akinek a kedvéért elindul, hogy megvédje a Piaora megszólalásig hasonlító ifjú királyt. Nem is sejtheti, hogy ezzel örökre bekerül egy hatalmi játszmákkal, harcokkal, fájdalmakkal és veszteségekkel, ugyanakkor új barátságokkal, élményekkel, tapasztalatokkal teli világba.

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Nagyon örülök hogy tetszett nektek srácok, igaz van benne pár helyesírási hiba de nézzétek el, mivel útközben fejlődtem.
thumb
Lol! Eddig király! Csak valami iszonyatosan zavar az a rengeteg SGI, remélem az anime végére teljesen eltűnik.
thumb
Mii vaaaaa' !? Na a vége az betett...
Köszi
thumb
jah most egybe megnéztem :)
thumb
Újra nézed Kazu? xd
thumb
köszi a feltöltést !!
thumb
Jó pár részen át hallgathatod majd. :D
thumb
De rég hallottam Ichigo hangját :) nagyon tetszik köszi a feltöltést! :)
thumb
oké, köszi a visszajelzésedet :) amúgy hülyének érzem magam...válasz : egy deje már töltik fel a részeket, én meg észre sem vettem :D.... és köszi mégegyszer.
thumb
Bocsi, de Kínait nem fordítok, amit nem értek azt nem fordítom, angol, japán jöhet, de kínai... bocs de nem. Fülem magában nem bírja elviselni sem.
thumb
szia! egéz jónak ígérkezik, és ha esetleg nem terhellek nagyon túl, akkor a quanzhi fashi-t is megnéznéd, hogy tudsz-e valamit kezdeni vele? egy emberke elkezdte fordítani, és a 3.résznél abbahagyta...pedig nagyon ígéretes volt :) köszi a feltöltést :)
thumb
Örülök hogy tetszett mindenkinek.
thumb
köszi a feltöltést !
thumb
Köszi nagyon jó anime. Elsirtam magam rajta szegny Piao :(
1 | 2
következő
Felhasználó videói
thumb
4:15
Gray Blaze (HUN)
2019. febr. 12.
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY