Koe no Katachi [Magyar Felirattal]

3444
Feliratkozom
Daikirai
2477 videó
88319 Loop készítése
163
2
2017. máj. 18.

Forrás: http://www.animesekaiteam.nhely.hu/
Fordító: Arma
Lektor: Daikirai

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
most néztem meg másodjára, még mindig nagyon jó.
thumb
A csók kár hogy elmaradt ! és az érzéseiket sem valóták be !
thumb
Ez nagyon jó volt... Köszi.
thumb
Nah jó én imádtam és annyira meghatott hogy elsírtam magam...
Pont a szülinapomon töltötték fel...❤❤
thumb
Köszönöm szépen el gondolkozztató jó film volt
thumb
Sajnos ez a film nem volt elég ahhoz hogy egyáltalán elszomorodjak akár egy kicsit is (bár én a Titanicon is mindig jót röhögök szóval elég nagy az inger küszöböm.) ettől függetlenül nagyon jó volt és köszi a fordítást.
thumb
Vagy 50szer tuti elbőgtem magam! Köszi jó kis film volt!!!
thumb
Köszönöm a feltöltést,nagyon jó volt.találtam egy videót az összes színhely megtalálható a valóságban is ebből kiindulva lehetett igaz történet is.
thumb
Köszi a feltöltést
thumb
Phifi | Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy neked mit mondott ez a történet? Csak mert a commented alapján úgy érzem, hogy nemigazán értetted a sztori lényegét. Ezt nem gúnyolódás céljából írom neked, úgyhogy kérlek ne sértôdj meg. Én csupán rá szeretnék világítani a történet mondanivalójára (persze az én szemszögembôl), hogy számodra is annyira élvezetes legyen, mint számomra, illetve sok másik nézô számára. Elôre is köszönöm visszajelzésed!
thumb
Na ez mûvészet. Nagyon nagy kár, hogy manapság már tömegszámra készülnek a semmit mondó animék a magas profit érdekében. Viszont sajnos valamilyen szinten meg tudom érteni, hogy miért, hiszen azok a zseniális emberek, akik eme csodás animéket készítik abszurdul sokat dolgoznak minimális profitért. A túlnépesedés, illetve az emberek számára elérhetô szórakozási lehetôség tömkelege teszi ezt lehetôvé. Ma már akkor jársz a legjobban, ha mindig önös érdekeidet, és a nagy bevételt tartod szem elôtt. Ebben a világban sajnos egyre homályosodik az egyéniség, az emberség, és ezáltal egyre nagyobb elônyben részesül a profit, a mennyiség, mint a "lélek", a minôség. De nem kántálom tovább itt az egyértelmût ebben a magányos comment szekcióban, mivel amit itt leírtam azt úgyis ha nem is látja vagy gondol rá, legalább érzi mindenki. Na csak ennyi. Akkor "Yo!" mindenkinek!
thumb
Marvelous: Köszönöm a válaszodat :), az egyik ismerősömtől hallottam ezt (azt mondta valamilyen oldalon olvasta, de már nem emlékszik, hogy melyiken), hogy igaz történet alapján készült, ami (ugye te is leírtad) akár igaz is lehet. Megkérdeztem több ismerősömet is erről az állításról, de ők sem tudták ezt alátámasztani. Szerintem simán lehet akár igaz történet is, persze nem pont úgy mint az animében történtek megvoltak

Mindenesetre köszönöm szépen ( ujra :D) a válaszodat! ^^
thumb
Kripet, az igazság az, hogy nem vagyok biztos, honnan tudsz ilyesmiről, vagy honnan hallottál róla, de az tény, hogy egyáltalán nem képtelenség, hogy igaz történet legyen az alapja. Nincs benne semmi természetfeletti, nem úgy mint sok manapság játszódó sztoriban, így egyáltalán nem tartom kizártnak. Ellenben semmilyen megerősítés nincs rá.
1 | 2 | 3 | 4
következő
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY