Kommandósok akcióban

28
Feliratkozom
TamasGabor
2359 videó
34993 Loop készítése
21
0
2009. márc. 10.

Hírek fénysebességgel a mommo.hu-n!
A Bács-Kiskun Megyei
Rendőr-főkapitányság, nyomozást rendelt el életveszélyt okozó
testi sértés bűntett gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen, akik
október 25-én, hajnal 02-óra körüli időben felfegyverkezve késekkel,
bárdokkal megjelentek a Kecskemét-Hetényegyháza, Kossuth utca 51. szám
alatti szórakozóhelyen, majd rátámadtak az ott szórakozó 37 éves
kecskeméti férfira, a szórakozóhely rendezőjére, illetve egy 34 éves
orgoványi ott tartózkodó férfi vendégre.
A támadás következtében: a 34 éves orgoványi férfi több szívtájéki
szúrást és hasi, illetve vágott sérülést szenvedett. A 37 éves
rendező férfi, pedig alhasi, valamint a homlokán szúrt sérülést
szenvedett. A nyomozás során eddig 6 férfi került előzetes
letartóztatásba, és további két személy ellen van jelenleg is
elfogatóparancs érvényben.

A mai napon a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bevetési
Szolgálat Akció Osztálya és a Bűnügyi Osztály közösen egy eredményes
akció során, Táborfalván elfogott 4 olyan férfit – lakóhelyükön -,
akik a fenti bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsíthatóak.
Kihallgatásuk jelenleg is tart, őrizetbe kerültek. Hatóságunk javaslatot
tesz az előzetes letartóztatásukra.

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
még mielőtt e szólnátok én Romániában élek és a falunkban legalább 300 cigány él a falunk lakosának a fele és ezek csak 20 éve szaporodtak el így 1996 ban csak 2-3 cigány család volt goldolom akkor nyugis volt az élet itt. De most már nem minden évbe kikell jöjjenek a ,,kemény fiúk" egy jó alapos verésre mert olyan beképzetek lettek hogy nem igaz ,pl Egy dolgozni lusták ( persze van ki vétel) kettő lopnak és ha elkapod a pofádba hazudik, három egymást püfölik ( igazság szerint ez engem hidege hagy de egyszer vélelenü én is közéjük kerültem be voltam rezelve mitne mondjak a szer. Az egész úgy 4 éve történt egy nyári vasárnap mikor a fanunkba az egyik ABC eladó minden előkészület nélkül ünnepségre hivta a falusiakat ( persze hogy a pénz miatt mi másért és ki olyan hüye hogy el menjen rá persze hogy az alja nép akinek nincs is más dolga) Na szóval én a részleteket nem tudom csak amit halottam a cigány barátaimtól akik ott voltak mivel el fogyott az ital bár egyesek így is tul sokat ittak tömeg verekedés tört ki egyik osztálytársam apját egy fém rúddal betörték a családja ép hogy ki tudták menteni a ömegből szekére rakták majd el indultak. a támadóik meg útánuk minden féle fegyverrel amit ép találtak. a Zaj halatára ki mentem és láttam hogy egy nagy tömeg tart felém ekkor ismertem fel az ekik osztálytáram mekért hogy üljek fel a szekére és vigyem haza az apját ( haza ahol mégtöbb cigány van - gondoltam magamba ) inkább másra biztam és le száltap bár a barátomat se akartam cserben hagyni így egy vas láncal a kezemben áltúnk szembe vagy 20 fel fegyvezet támadóval ( hol volt ilyenkor a rendörség már vagy 45 perce hogy zajlott a verekedés de még sehol sem voltak) már már ott tartottunk hogy közzélyük rohanunk és ott ütjük őket ahol érjük de hála égnek meg szólaltak már a szirénák is ha láttátok volna 5 perc se kellet mind 200 cigány aki a központban volt szörin szálán eltünt kár hogy nem volt nálam videó felvevő biztos nevettetek volna azon hogy meneültek a szirénák halatán de a még meg lepőbb csak egy rendőr autó jött és azok akarták el oszati a tömegt. Öregem örüljetek hogy nektek vannak ilyen rendöreitek nekünk még ilyen sincs a környéken. mikor le támadták néptanácsot a csigányok akkor is 4 rendőr volt jelen a segély osztásnál és persze hogy azután jött az erősitás miután az a 4 rendőr hősiesen meg védte az épületet 400 cigánytól ( ezek több faluból gyültek össze ) pár könygránát elég volt hogy meg fékeze őket mire oda értünk az uncsimmal már a naggya el tünt de ezért a még ránk is hatással volt ide is 45 percre rá jött az erősités 4 rendőr autó 2 személy autóként számoljatok csak akkor ... minden esetre mivel idióták így töbnyire az itteni cigányok be szarnak a fegyveről de kinél is volt a többség a lényeg volna nálunk szarrabb akciók mennek mint nálatok :D ezért is nem akarok rendör lenni inkább leszek magányos fejvadász :D
thumb
- Nakivagyok Azt nem tudom, csupán azt, h. sosem voltál rendőr.
- mocsoklada Olyan messze vagy a tudástól, h. arról már felesleges beszélni.
- Alfasteex Ha a te gyerekedet erőszakolta volna meg, adta volna el kurvának, a te családodat rabolta volna ki, puhánynak, gyengének, szánalmasnak , de legalábbis más okból éreznéd "szar, és botrányosan vicces "rendőri" produkció."-nak.
- amfetaminisulfas Minek élsz közöttünk? Neked nem itt a helyed. Próbáld meg a közelkeleten.
thumb
Ebben az országban mindenki egy nagy szégyen... A bűnöző nem tud rendesen megszúrni valakit, hogy meghaljon, a "rendőrök" - helyett karhatalom - baszik az emberi jogokra, mindig a rossz embert találja meg rosszkor, a rendet nem tartja fenn. Szóval hihetetlen elátkozott buzi nép ez.
thumb
Tipikusan magyaros, szánalmasan szar, és botrányosan vicces "rendőri" produkció.
Egy szál, majdnem meztelen cigányra, fél tucat állig felfegyverzett "kemény gyerek", akik előadják a igazi rendőri szigort. Nem tudom hol voltak ezek a "tökös" rendőrök amikor siófokon a cigányok több százan szamurájkardos felvonulást tartottak?
nyilván sehol. Az nem látványos letartóztatás!
Ennyit ezekről a szánalmas bohócokról.
thumb
hibát hibára halmoznak...fegyvertelen,ártalmatlan gyanúsítottat lerántani a földre ez kurvára nem előírás..nem védem én a fickót de ez vicckategória mákotok hogy ez Magyarország , Angliában Usa-ban buktátok volna gyanúsított 1 óra múlva szabad.
..videó második fele..az ablakot meg majd én figyelem nem? ha már olyan "veszélyesek" hogy "ti" mentetek simán közétek vághattak volna egy gránátot.Minden feltérképezés,teljes bekerítés nélkül mentek egy házhoz, és ha 20 vannak bent fegyverekkel??
szép munka, csak nehogy egyszer elsiessétek és valamelyikőtök ott maradjon..csak így tovább fog ez menni!!!!
thumb
Szerintem meg kell nézni más ország kommandósait, akiért a kommandó megy ki, az már nem egy szabálysértő. Egy rendőr sem szól bele, hogy hegeszt a hegesztő, hogy dagaszt a pék. Csak olyanok szólják le ezt az akciót akik nem értenek hozzá.

Ez a véleményem..
thumb
"Tipikus magyar rendőri túlkapás" ... ugyan!
Olyan személyekről beszélgetünk, akik nem Boci csokit loptak a boltból, hanem elég aljas módon, eszközökkel, súlyosan sebesítettek meg több embert, előre eltervezve.
Ezeket az elkövetőket a legkevesebb, hogy nem hagyják önállóan mozogni. (Elrejtett kés, penge, stb ... náluk ilyesmi fokozottan előfordulhat.)

És inkább legyen az összes gyanúsított enyhén poros, mint akár csak egy beavatkozó is orvosi segítségre szoruljon!
thumb
Tipikus magyar rendőri túlkapás. Az az ember Aki felteszi a kezét a tarkója mögé, majd a lépcsőn hátrafele lemegy mert erre utasítják, azt indokolatlan a földre lerántani.
Ezt úgy mondom, hogy én sok évig rendőr voltam, de elegem lett a mindennapos brutalitásból!
thumb
jómunkásembereket gyűjtik szociális munkára
thumb
ha több ilyet látnánk ,az olyan gyökereket is megnyugtatná ! akik elfogultságukban utálnak minden egyes cigányt, azt a nagy többséget is akik nem ártottak nekik ! lehet hogy őket is meglehetne nyugtatni és nem vizionálnának mindenféle harc,csata és egyéb beteges igazság osztói szerepről ! ja majd ezek is kapnak pár milliós kár térítést ha nem ők voltak .
thumb
Szép, rendezett porta, gyönyörű virágágyások és tiszta udvar. Tényleg! Kár volt széttaposniuk ezt a rengeteg MUNKÁT felemésztő környezetet a rend őreinek. Én rugdaltam volna még őket egy kissé... valószínűleg ezért nem leszek soha rendőr. Mert azt nem szabad.
thumb
na ilyen már elöfordult velem csak én egy rendörkocsi motorháztetején feküdtem igy :Daztán reggelre kiderült hogy összetévesztettek valakivel és az egész egy kocsi feltörés és abból el lopott teló miatt volt,annyi volt a bünöm hogy este menetem haza aztán pont egy ugyan olyan telom volt,mondjuk nekem az nem tetszett az egészben hogy kicsit megpüföltek persze védtem mindent mellel mert a kezem hátra volt bilincselve de hálisten reggelre megfogták a tolvaj csávót igy mehetem utamra.fasza volt a rendör buli mit ne mondjak!
thumb
Elég gyenge mutatványosok! Ezek rend őrei? Csoda ha ennyi a bünöző!?
thumb
sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy szakmaiatlan elfogás
1 | 2
következő
Felhasználó videói
thumb
4:52
Diákverés
2009. márc. 10.
thumb
4:19
tutorial
2008. szept. 14.
thumb
1:58
A világ titkai
2008. aug. 29.
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY