6460 Loop készítése
Megosztás bekapcsolva
Megosztás kikapcsolva
17
0
2012. dec. 5.

Eredeti szöveg: HorribleSubs
Magyar szöveg: Nobu
Átnézte: Amarillis, Ricz

0
0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Szóval én nem a végét firtatom , elfogadom hogy ilyen vége lett és kb illik is az ilyen stílusú műhöz . de nem tetszik attól még .
Ha meg van a háttér hozzá , akkor ez működik egy harem animénél !
Pl az infinite stratos

De itt nem volt meg , az hogy kivel jön össze az alapján nézzük , hogy a 12 rész alatt milyen kapcsolatai alakultak ki
nem az alapján hogy ki a mi választottunk , vagy hogy inkább melyik lány áll közelebb a mi típusunkhoz
mert így a történet valóságát figyelmen kívül hagyjuk , sokszor nehéz , de el kell fogadni amit a történet add , akkor is ha rossz vagy nem kedvelt lánnyal jön össze az mc

Ezek alapján , ha a Húgit kizárom , csak a Alelnök csaj és Konoe maradt , mint lehetőség
Ha még lejjebb ások , hogy a kettő közül melyikhez áll közelebb , akkor a végeredmény egyértelmű

Konoe

csak tudjátok miért van ilyen vége ?
Mert a szerző és a kiadó fél azon rajongók reakciójától , akik csak a saját világukkal vannak eltelve !
thumb
Hát ennek is vége
Köszönöm a feltöltést !

Szerintem aki nem jött rá az elejétől kezdve , hogy ki a húg , az vak , vagy nem nézet elég detective conant :D

Nekem az eleje otta nyilvánvaló hogy Miyabi a húg
1 Ő a leginkább húgos karakter , ezt a megérzésem súgta


2 az elején a visszautasításra adott válasza , vagy inkább reakciója , teljesen világossá teszi hogy ő az , már mint a tiltakozás hiánya miatt .
Mert utána hiába talált bár milyen kifogást , akkor abban a pillanatban összetört mert lelepleződőt , lényegében elfogadta a vádakat .

De volt még többb ilyen nyom is
Pl hogy követte Shougot-t , persze majd beveszem hogy egy úszó klubos lány , a fa tetején pont ott szundikál ahol a mc elhalad és még fejbe is rúgja , hogy megakadályozza a csókot , ,ne legyünk már olyan hiszékenyek , hogy bedőlünk neki .
Ha tényleg ott aludt volna , nem vette volna észre hogy mire készülnek , és mivel megakadályozta őket , egyértelmű hogy egész végig figyelte őket .

Pl a dns tesztes dolog , a pervez fej , csak kifogás volt , aki nem egyezik bele egy hazugság vizsgálatba pl , az már gyanús
De amikor a hamis húg feltűnt , a reakciója is egyértelmű volt

De voltak még ilyen momentumai a sorozatnak , ahol minden Miyabira utalt !

Ahoz hogy nem jött össze senkivel , hát sajnálatos , és igen a háremeknél általában lezáratlan a vége
De ez nem tőrvény szerű , mert a Harem is csak azért harem , hogy egy love-comot elnyújtson .

De mivel itt is már csak 2 lehetősége maradt lányokból , vagy a szöszi vagy Konoe csajszi

Mert a többi csajjal nem áll annyira közeli kapcsolatban , a húga meg tabu . így az is kiesik , marad a stundere és a deredere lányka !

Tehát összejöhetett volna valamelyikkel , hiszen a néző sem hülye , hiába reménykedik a siscon aberrált , hogy a húggal fog össze jönni , amikor ez kizárt , lehetetlen
A történet valósága szerint nincs rá mód !

Hasonló a helyzet a szemüveges és a elnök asszonykánál is , logikusan nézve akihez a legközelebb áll az Konoe
Mind figyelembe kell venni , hogy a történetből ki indulva mi a leglehetségesebb és én így Konoe-t mondom
Tehát Konoe-vel kellet volna összejönnie !
thumb
Kifejezetten tetszett csak, öhhhhmmm mint férfi idegesít hogy kb minden részben orgiát rendezhetett volna de csak menekült.
thumb
Olvasom a kommenteket itt mindenki egy kibaszott Sherlock? Vagy csak nekem huzták le az agyam a vizsgák ennyire hogy nem esett le ki a huga.
Az meg hogy nem jött össze senkivel... Rly nigga? Hárem szó mond valamit? De már az elöttem szolok leirták... Ezen fennakadni hogy nem jott ossze senkivel XD
Kösz a feltöltést,forditás
Ui.: 6 részt szerzői okokbol eltavoltitották szoval az kimaradt.
thumb
Nem értem ezt a dolgot.
Miyabit adoptálták, vagy az anyja csak szimplán félrekúrt?
Ha pedig ez utóbbi áll fenn, akkor miért nem dobta ki a kölyköt, mit macskát szarni ahogy az anyja tette? Arról már nem is beszélve, hogy nem verte el a pénzt.

Ti értitek? Mert ez nekem magas.
thumb
Hm elég érdekes volt.Én Mizutani-kunra gondoltam,hogy a kishuga lesz.Mert hiszen az eggyik rész neve:"Kishúg aki mindig mellettem volt".Ebből vontam le a következtetést...Háát nagyon pórul jártam.Namind1.Jó kis anime volt.Köszönöm a fordítást még 2016ban is. :)
thumb
köszi a feltöltést !
thumb
úram isren ha valaki nem tudja élvezni, akkor ne nézze... am meg nem tom ki mit várt 1 romantikus light-ecchi-től, szal... kérem szépen ez egy remek anime volt, kerek volt, tel volt fordulatokkal és lehet hogy sokan rájöttek velem együtt a negyedénél, hogy ki a húga, de érdemes volt végignézni :) az hogy nem választott a végén... ugyan minek? ti se tennétek, sőt szerintem jobban kiélveznétek azt, hogy 4 kiscsaj körbeugrál titeket ( a hugit nem számolom ) szóval... nem értem, de véleménye mindenkinek van... de nekem nagyon tetszett és Köszönöm szépen az összes részt! :)
ui.: RawRawHUN véleményt lehet írni, de ha lehetne kérni, azt megfelelő minőségben... Köszönöm a magam és a többiek nevében is!
thumb
egyértelmű volt h ki a huga, és sztem mindenki levágja hogy kit is választ majd. 3 fő szereplö van a többi csak statiszta:),csak kár hogy nem láthattam azt amit már tudtam kb a 4.rész után:L
thumb
Nem az a lényeg srácok. Ha nem hogy jót lehetett rajta szórakozni - nevetni. Én legalább is így fogom fel. Végül is egy hárem anime, vagy mangátol nem is várhatnék jobb be fejezést, vagy ha még ha nem is háremes, de mindegy jó ez így. Ez se arról szólt, hogy ki lesz a végleges barátnője, ha nem inkább a barátságról.

Az se lenne jó be fejezés, ha most az egyiküket ki választaná, vagy akár a húgát, és a több meg csak sóvárogna utána. A nézők meg döbbenten néznék, mert lehet,hogy nem azzal a személyjel jönne össze akire épp gondoltak volna, ha nem a másikkal, és akkor az lenne itt a probléma, nem az hogy nem jött össze senkivel.

És akkor az lenne a baj, aztán olvashatnák majd kommentálásokat, hogy mért ő vele jött össze, és mért nem a másikkal. Én szerintem egy ilyen Anime jobb ha így tér véget, vagy manga.

Jah és igen köszi a feltöltést! :)
thumb
köszi a feltöltést :)
thumb
Köszönöm szépen :) Nagyon tetszett :P
RawRawHUN Szívd ki az orrom -.- ha ide az utolsó részhez ide írtad ezt a hozzászólást akkor miért kellett ugyanezt a legelső részhez is írni mi?Azért hogy elvedd mások kedvét attól hogy megnézzék ezt az animét mert neked nem tetszett?
Elég szánalmas....
thumb
RawRawHUN || nem azért, de elég sötétnek kell lenned ahoz h ne essen le, ki a húga.. csak a felénél tartok, de már 8x lett utalva h kiaz.. és EGYÉRTELMÜEN..
thumb
Szar volt .... vagyis hát ezért elbasztam az életemből 12x 25percet azért , hogy a végére azt tudjam meg hogy az a kis picsa lett a húga és senkivel sem jött össze ? Egy romantikus animétől ekkora szar befejezést....
thumb
A special rész fel fog kerülni?
1 | 2
következő
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY