Üvegnyitás nunchakuval

51
Feliratkozom
TrueFood
722 videó
2710 Loop készítése
8
0
2019. júl. 23.

Ez a új-zélandi férfi nunchakuval nyitotta a sörét.

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Petra20: Jobb is ha lezárod a témát, és nem írogatod tovább a hülyeségeidet az egyetemi végzettségeddel. Azt már meg sem kérdezem, hogy miféle egyetem volt az. :-)
thumb
Figyelj csak itt vered magad (Petra20),hogy milyen végzettséged van meg itt papolsz az életről számtalan és hasonló videókat fognak még felrakni,amiben hasonló kihívások lesznek.Ne Győzőkézél,mert nem ismerjük egymást szerintem és semmi közöd hozzá,hogy ki mit csinál szerintem ez az ő életvitele vicces akartam lenni,amiket itt írtok egymásnak.Tudod mit (Petra20) feldughatod magadnak a végzettségedet és teljesen egyetértek (Dulifuli_akit) vele szerintem foglalkozzál te a saját kis dolgoddal és ne itt papolj nekünk az emberiségről eleget láttunk nap,mint nap,melyek világszerte történik,és tiszta vicc maga a világ az emberek,és minden el van baszva már régóta.NA ERRE VÁLASZOLJÁL BAZD MEG!
thumb
Már elnézést, de nem sértésből írtam a véleményt, sajnálom h nem értetted meg, erről nem én tehetek...Ha nem lennék normális nem végeztem volna el az egyetemet picifiú.. És Győzőke neked meg nem kell hülyeségeket írkálni másoknak, senkit nem offolok, vagy sértenék meg! Az "egymás ellen vagyunk" szöveget pedig az erőszakra értettem.. Miért nem ez történik a világban? Ébredj fel Dulika és nézzél szét kicsit magad körül. Lásd Tv-Híradók: Elég sokminen történik az italozás és a drogok miatt.. És a témát lezártam!..:)
thumb
Petra20: Te normálisnak tartod magad? Tényleg van némi pocakja, de egyrészt egyáltalán nem annyira hatalmas, másrészt meg honnan a francból veszed, hogy az csak az alkoholizmustól lehet? És még te írod azt, hogy "egymás ellen vagyunk"? Szerintem nézz a tükörbe, és meglátod, hogy ki van indokolatlanul mások ellen!
thumb
Ez kemény ki Offolt rendesen (Dulifuli Akit) vagány vagy hallod-e :) (Petra20)
thumb
Dulifuli: Szerinted mért csúszik le a rövidnaci az illető pocijáról?..:) MInden alkoholban szenvedő emberkének hatalmas nagy pocija van. Lásd: Májcirózis. De felmész a Google-ra, beírod hogy : Alkoholizmus. és voálá.. Máris lehet róla olvasni pár életkivitellel hasznos ötleteket.. Egyébként nem értem, mértnem lehet tényleg mértékkel fogyaztani bármilyen káros hatású Italokat,cigarettát,drog, ..stb.. Sokkel kevesebb lenne a ránk és az önmagára veszélyes emberke. Lásd: Balesetek okozása, Agresszió kiváltása, Elhalálozások száma. Tudom semmi köze ennek a videó felvételhez, D ha egymás ellen vagyunk az ilyen helyzetben akkor hogyan lesz így valamikor is normális jövő? Lásd: Amerika, gettónegyed.. Várom a választ.♥
thumb
Petra20 : Miért, honnan lehet tudni, hogy milyen gyakran és mennyi sört szokott inni az illető?
thumb
Húú de vagány volt,, A rövidnadrágodat húztad volna fel inkább.. A sör,a sör, pár év múlva meg alkoholmérgezés, májgyulladás, és végül halál a májnak.. Elmehetne ez a videó egy reklámnak is akár. Meg is érdemli aki nem bír mértékekkel alkoholt fogyasztani..
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY