0 0 4
2598
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2009. márc. 11.
A kuruc.info és a Harctér az összes tényfeltárásunkat üldözés, lejáratás, gúny és megvetés tárgyává akarta tenni, hogy senkit ne lehessen megvédeni a Föld bolygón, és a semmilyen általuk elrejtett egyéb állami bűnszervezeti üldözés, csonkítás és gyilkosság ténye ne derüljön ki, az áldozatokat ne lehessen rehabilitálni, továbbá minden intézményesített gyilkosság fennmaradjon! A kuruc.info hős hazafiaknak kiáltotta ki, akik a magyarok tömeges lemészárlásainak sátáni eltussolásában röfögő, gúnyolódó, mocskolódó disznókként részt vesznek és mindenkit közös halotti torra hívott a nemzet és a világ népei ellen!
Hozzászólások | 4
Botticelli
2009-03-12 18:26:49

Ami pedig a névtelenséget illeti, Christian Crown barátodnak is nyilván ez lehet a valódi neve, igaz? Ő maga a bátorság megtestesítője, meg az az eltorzított hangú gyengeelméjű, aki egészen véletlenül épp rólad zeng ódákat és téged magasztal olyan bárgyú módon:
http://www.indavideo.hu/video/A_Hatterhatalom_ama_Nagy_Babilon_-_Meglatni_a_Pokol_Kapujat

Botticelli
2009-03-12 18:15:29

Ja és a kurucinfóhoz semmi közöm, a Harctérről meg tőled hallottam először, de annyira azért nem izgat, hogy most azonnal ellátogassak hozzájuk.

Botticelli
2009-03-12 18:11:12

Árpád, még azt sem veszed észre, hogy csak rajtad derültünk, mert számunkra szórakoztatóbb vagy mint Uhrin Benedek, Fekete Pákó, Kiszel Tünde, Anettka, Matisz nagypapa, Kolláth György, Polgár Jenő és Szalacsi Sándor együttvéve. Nem pedig "ama titkzatos nagy babiloni szajha hírháttérhatalmi áldozatain és politikai üldözöttein". Ha ilyenek valóban léteznek, velük együttérzek és nagyon sajnálom őket, hogy olyas valakitől remélnek segítséget, mint te és "riportalanyaid".

Botticelli
2009-03-12 18:04:45

Na most aztán nagyon megadtad nekik. Ezek után vajon mi lesz? Megkeresel és "betekknikázol" te fogyatékos szerencsétlen? Vagy ahoggy OzzyCar fogalmazott, felszállsz a buszra és megkeresel?

A felhasználó további videói
A kilakoltatások az Emberi Jogok...
11:31
Hasonló videók
11:31